Miki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Neris']Noc bez ataku.:multi:[/quote] :multi::multi::multi: Mój pekińczyk też miał padaczkę, ale to już było dawno, leczenie słabe - leki kiepskie :-(, ale i tak miał chłopak swoje 18 lat Quote
Neris Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Teraz będę liczyć noce bez ataków... TO juz druga "czysta" noc. A Malizna szalejeeee jak szczeniak. Quote
Gosiapk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Neris']Teraz będę liczyć noce bez ataków... TO juz druga "czysta" noc. A Malizna szalejeeee jak szczeniak.[/quote] :razz: A mordkę drze? :razz: :evil_lol: Quote
Neris Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Piłuje no... Nie mogę uchwycić na zdjęciu jej mordki kiedy jest taka rozbawiona. Opuszcza wtedy dolną wargę i pokazuje śmiesznie dolne zęby. Jest taka słodka że wybaczam jej te ciągłe wskakiwanie na klawiaturę i wypisywanie bzdur do moich znajomych na gg... Quote
Neris Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 To ja, Żaba, a nie żadna Malizna Matka mnie dręczy, krzyczy że urwie mi łeb przy samym ogonie za skakanie po klawiaturze i wypisywanie bzdur do wszystkich. Dla kogo bzdury dla tego bzdury, ja się z ludźmi dogaduję... Wczoraj wskoczyłam sobie na blat w kuchni i szperałam w tym co tam stało, zdjęła mnie z blatu i coś bez sensu ćwierkała, to dałam jej buziaka a potem ugryzłam w nos. Niech się nauczy mówić po ludzku a nie piszczy do mnie jak do dziecka jakiegoś. I mówi, że mam podpalone pod ogonem. A codziennie sama coś podpala, robi wielki dym w kotłowni i używa rożnych SŁÓW, ja ich jeszcze nie znam więc nie powtórzę, zresztą kto by chciał tego słuchać :eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Żaba pomogłabyś Neriskowi w tym podpalaniu w kotłowni, może wtedy nie musiałaby używać tych słów :) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [I][B]Jak bombka na choince i gwiazda na niebie tak Bóg miłosierny zjawia się u Ciebie i daje Ci spokój, radość i wiarę w te Święta radosne, hojne i wspaniałe.[/B][/I] [IMG]http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/e47q232l.gif[/IMG] Quote
olenka_f Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkiego, co dobre i pachnie świętami, skrzypiącego śniegu pod butami, smacznej kolacji w wigilijnym mroku, szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku !!! życzy Ola z dzieciakami i piesami:loveu: Quote
Gosiapk Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nerisku ale ładne życzenia dostałaś :) Quote
Neris Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dziękuję kochani :) A mi właśnie włączyli prąd, od wczoraj od 12 nie było, zerwana linia. Robiłam śledzie przy 20 świecach, mam nadzieję że będą bez wosku. Quote
Gosiapk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nowa potrawa wigilijna: śledzie w wosku :lol: Quote
Neris Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3948/7ff2f29482f7c697fe9a27axc8.gif[/IMG] Mnóstwa [CENTER] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/swieta/b-narodzenie/6.gif[/IMG][/CENTER] Pięknej [CENTER] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/swieta/b-narodzenie/32.gif[/IMG] Spokoju, radości, uśmiechu. Od Neris i jej zwariowanego stada. [/CENTER] Quote
Celina12 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Życzę Ci, uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść. Tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce. Pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność. Przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu. Pewności w wątpliwościach. Cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz... Siły w przekazywaniu Miłości! Quote
Neris Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Nawet jak glut to kochany Wiewiorko :loveu::loveu: Quote
wiewiora1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 JA TEZ ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT ,,MIMO ZE JUZ SIE POWOLI KONCZA,,,!!!aLE ZAWSZE WARTO NAWET SPOZNIONE ZYCZENIA ZLOZYC!!! WIEM WIEM ,,GLUT ZE MNIE Z OPOZNIONYM ZAPLONEM,,,,,I KIEPSKA ORTOGRAFIA:):) Quote
Neris Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 W śledziach była jedna kropelka wosku :roll: I tak sukces!!! A wczoraj mnie jedna taka wyciągnęła z domu "wyjdźmy do ludzi, zmieńmy trochę środowisko!". To to poszłysmy i 6 godzin gadałyśmy o psach... Quote
Neigh Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nie narzekaj, nie narzekaj:-) Były tez rady...np. jak sie stać posiadaczką wypasionego aparatu fotograficznego. Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 4 ataki przez cały grudzień, to chyba nieźle... Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tu was mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już mi Isadora wszystko doniosłą, ta to umie czytać ze zrozumieniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Neris']W śledziach była jedna kropelka wosku :roll: I tak sukces!!! A wczoraj mnie jedna taka wyciągnęła z domu "wyjdźmy do ludzi, zmieńmy trochę środowisko!". To to poszłysmy i 6 godzin gadałyśmy o psach...[/QUOTE] Przynajmniej zmieniłyście "środowisko" :lol: Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Erazm']Tu was mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już mi Isadora wszystko doniosłą, ta to umie czytać ze zrozumieniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale że co doniosła? O tym aparacie? :megagrin::angel::angel::angel: Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Noooo bo masz u niej poza wszystkim przecmoktane podobno :evil_lol: że nic nie wiedziała... A taki aparat to bym chciała, ale jak tu znaleźć że tak powiem TARGET? Quote
Recommended Posts