Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']W końcu nie pojechaliśmy

Nasza pani doktor powiedziała wczoraj że nie dowiemy się nic więcej ponad to, co wiemy. Dałam się przekonać, ale dzisiaj już nie jestem taka pewna, nie wiem czy dobrze zrobiłam.[/quote]

Ja bym tam pojechała jednak........bo wiesz może ona nie potrzebuje luminalu, tylko by bromek dostawała?

Nikt nie twierdzi ze byś się dowiedziała czegoś nowego, ale moze inne lecznie by poszło.........i jak bym jednak poszła do dr Ady

Posted

Rozmawiałam z facetem który się doktoryzuje na AR w Poznaniu i twierdzi on, że od luminalu się zdecydowanie odchodzi na korzyśc leków nowej generacji. Podał 3 nazwy, których nie zapisałam, muszę zadzwonić i poprosić o ponowne podanie, może z tym pójdę do lekarza. I tak na razie nie mam na wizytę, więc musimy chwilę poczekać.

Posted

Daję jej hepatil, wet kazał też vit b complex.
Pies mojej mamy jedzie drugi rok na mizodinie z doskonałym skutkiem, on akurat ma padaczkę pourazową.

Te inne leki o których mówił ten pan to Ospolot (subst. czynna sultiam), Gabitril (subst. czynna tiagabina) oraz Sabril (subst. czynna wigabatryna).

Posted

[quote name='Neris']Daję jej hepatil, wet kazał też vit b complex.
Pies mojej mamy jedzie drugi rok na mizodinie z doskonałym skutkiem, on akurat ma padaczkę pourazową.

Te inne leki o których mówił ten pan to Ospolot (subst. czynna sultiam), Gabitril (subst. czynna tiagabina) oraz Sabril (subst. czynna wigabatryna).[/quote]
Nie znam.......ale ja się już boję zmieniać. Mamy 6 tyg bez ataku ( no prawie bez 3 dni). I to jest dla mnie szczyt szczęścia:-)

Posted

[quote name='Neris']Niestety dochodzących petsitterów nie znam, moze spróbować znaleźć jakąś studentkę?[/quote]
Właśnie nie wiem jak taką zaufaną studentkę dorwać :( Potrzebuję, aby przez tydzień spała u mnie z moimi dziewczynami i pozwoliła się przytulać w łóżku :) Tj. gdzieś od 18 do 8 rano, a resztę dnia mogą być same, jakby coś Ci wpadło w ucho to daj znać ok?

Posted

[quote name='Gosiapk']Właśnie nie wiem jak taką zaufaną studentkę dorwać :( Potrzebuję, aby przez tydzień spała u mnie z moimi dziewczynami i pozwoliła się przytulać w łóżku :) Tj. gdzieś od 18 do 8 rano, a resztę dnia mogą być same, jakby coś Ci wpadło w ucho to daj znać ok?[/quote]

O jakie słodkie dziewczyny! Poszłabym się poprzytulać, gdybym mogła:shake:

Posted

[quote name='Gosiapk']Właśnie nie wiem jak taką zaufaną studentkę dorwać :( Potrzebuję, aby przez tydzień spała u mnie z moimi dziewczynami i pozwoliła się przytulać w łóżku :) Tj. gdzieś od 18 do 8 rano, a resztę dnia mogą być same, jakby coś Ci wpadło w ucho to daj znać ok?[/quote]

Spróbuj napisać do: [B]siemionka[/B]. Moze coś poradzi, sama jest petsitterką, studiuje zootechnike, ma kolezanki tez sie zajmujące dorywczo psiakami. Jakby nie odpowiadałą to wysyłam ci na priva jej GG. Powiedz ze ja cie wysłałam do niej z prośbą czy może pomóc.

Posted

[quote name='Isadora7']Spróbuj napisać do: [B]siemionka[/B]. Moze coś poradzi, sama jest petsitterką, studiuje zootechnike, ma kolezanki tez sie zajmujące dorywczo psiakami. Jakby nie odpowiadałą to wysyłam ci na priva jej GG. Powiedz ze ja cie wysłałam do niej z prośbą czy może pomóc.[/quote]
Super!!! Dzięki :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Super!!! Dzięki :)[/quote]

No to ja czegoś nie rozumiem. Dostałam priva od Gosiapk i ta Gosiapk z priva nie wie czemu móię o siemionce. Na dodatek Gosiapk ma zapchana skrzynkę. (sorry to ja mam zapchaną)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']No to ja czegoś nie rozumiem. Dostałam priva od Gosiapk i ta Gosiapk z priva nie wie czemu móię o siemionce. Na dodatek Gosiapk ma zapchana skrzynkę. (sorry to ja mam zapchaną)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol: Widzisz! Potrafię Cię zaskoczyć! :eviltong:

No więc to było tak... najpierw sprawdziłam skrzynkę i za cholerkę nie mogłam się domyślić po co przesłałaś mi GG do siemionka, której w ogóle nie znam :shake:, więc odpisałam Ci myśląc, że się pomyliłaś i przez przypadek przesłałaś tą PW do mnie, a potem zobaczyłam niniejszy wątek i Twoją informację :p No i wszystko stało się jasne... eee... tj. nie tak do końca bo ja nie mam GG :oops:

Posted

[IMG]http://images31.fotosik.pl/420/4b7047ad64a983b1.jpg[/IMG]

Lubię spać z tym dużym

[IMG]http://images44.fotosik.pl/41/cb71dc24bf8642b6.jpg[/IMG]

Chociaż trochę śmierdzą mu stopy

[IMG]http://images37.fotosik.pl/40/498d31fe1496b01d.jpg[/IMG]

Z tyłu też nie lepiej :shake:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/419/51ae7327a48724bb.jpg[/IMG]

Posted

Wcale się Maliźnie nie dziwie taki duży kolega to i mięciutki i cieplutki nic tylko się wtulać i spać :cool3: a do smrodu się przecież można przyzwyczaić :eviltong: