Neris Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ankietę się zrobi i nie każdy wejdzie, oj nie! Nad drzwiami napis wisieć będzie: "tylko dla czubków" nie mylić z oszołomami! Quote
epe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tak,to rozumiem!:lol: Oszołomom mówimy-nie!:evil_lol: Quote
Neigh Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='epe']Tak,to rozumiem!:lol: Oszołomom mówimy-nie!:evil_lol:[/quote] Nic więcej nie powiem, bo nie będzie niespodzianki.......ale dobrym tropem idziecie Kochane:-) Naturalnie ankieta: np. zebrane środki można: a. schować do skarpety b. odmówić wydania c. zmalwersować Tylko jedna prawidłowa odpowiedź:eviltong: Quote
Neris Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 W jednym małym punkcie ankiety pijesz do dwóch fundacji, no ja nie wiem czy to się dobrze skończy... Quote
Neigh Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Neris']W jednym małym punkcie ankiety pijesz do dwóch fundacji, no ja nie wiem czy to się dobrze skończy...[/quote] Naprawdę .......ostatnio w ogóle nie piję. Po drugie jak to mawiają "uderz w stół a nożyce się odezwą.....":-) Quote
Neris Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ja ni mom fundacji przecie... [IMG]http://images37.fotosik.pl/14/52eb3f1ae0b22807.jpg[/IMG] A Żabon sobie zasiedla moją polarową kołderkę. Na boku pojawiły jej się plamki, chyba się po niej jakimś antygrzybem przejadę... Quote
epe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pewnie ją Bozia pokarała i dostała uczulenia od tej polarkowej kołdry!:evil_lol: Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Bozia to mnie pokarała tym potworem, to łobuz i już! Wykradła kotom karmę, nażarła się jak bąk a resztę zwaliła na podłogę. Quote
epe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ciesz się,że nie na śliczny kocyk!:evil_lol: Malizna uważa,że Twoje koty leniwe-zamiast sobie polować,to czekają,aż ktos je nakarmi:evil_lol: Pomyślała,że jak im zje,to napewno pójdą sobie czegoś poszukać! Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Moje koty też mają swoje "za uszami", jak im z oszczędności kupiłam Purinę Pro-plan to do niej nawaliły :diabloti:. Żrą tylko Hilla albo Acanę. Quote
epe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ale mnie rozśmieszyłaś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To była z ich strony tzw.opinia konsumencka!:diabloti: Pogoń Ty je na łąki-niech szukają sobie żarełka! Ale rozpuściłaś to towarzystwo! Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Nie wychodzą one wcale bo boję się, że jakiś gołębiarz je zastrzeli. ALe dożywiają się muchami trochę :evil_lol: Quote
epe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To taki gołębiarz może się panoszyć,a Twoje koty nie?:crazyeye: Widzę,że tu proca konieczna,no i kotki będą miały świeże miesko!:evil_lol: Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Marysia była kiedyś na etacie u pszczelarza, wyłapywała mu krety a za to dostawała kiełbachę... dziwny układ co nie? Quote
epe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To jej się powodziło! Krecik i na zagrychę kiełbaska!:evil_lol: Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 KOty kretów nie zjadają. Moje jamniki też tylko łapały. Coś jest w kretach nieapetycznego... Quote
epe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tak?:crazyeye: Wiem,że koty nie zjadają karaluchów!:evil_lol: Jak byłam w Algerii,to miałam całą miedniczkę kotów:eviltong: Używałam ich do walki z karaluchami-a tam sa 3 razy większe od np.żuka! Nie cierpię środków chemicznych- to koty mi pomagały:lol: Testowałam tez na nich,czy kupione na targu sardynki sa świeże-jak nie jadły,to wyrzucałam wszystko! Quote
Neris Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Moje dają radę szerszeniom o ile jakimś cudem wpadnie któryś do domu. Zostają po nim jeno skrzydełka... Quote
epe Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Malizna! Ciotka Neris znalazła dla ciebie nowego kolegę!:evil_lol: Pewnie chętnie pobawiłabyś się z nim!;) Quote
Neigh Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='epe']Malizna! Ciotka Neris znalazła dla ciebie nowego kolegę!:evil_lol: Pewnie chętnie pobawiłabyś się z nim!;)[/quote] Epe ja Ci mówię.........mozesz nie zejść śmiercią naturalną:-) Quote
epe Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja się nie bojam,bo daleko mieszkam:evil_lol: Quote
Neris Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Jakiego kolegę, bo ja cóś nie kojarzę? U mnie nic nowego nie ma, dzisiaj stan się zmniejsza... Quote
Neris Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ale u nas tłok, no juz nie musicie pisać jeden przez drugiego, naprawdę nie trzeba! Quote
auraa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no to piszemy..........:roll: Jak Malizna? Co nowego zmalowała?;) Quote
epe Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Szkoda,że Malizna nie zdążyła poznać kolegi-włóczykija!;) Już wrócił do swojej pani-zguba jedna,bez identyfikatora:evil_lol: A jego nie znalazła ciotka Neris,tylko Neigh-pomyliłam się we wpisie!:oops: Quote
Recommended Posts