Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Syćkie żyjom, ja też.

Rozdrapały siatkę w jednym miejscu i niektórzy wybrali się nad rzekę - na szczęście tylko dwóch było takich mądrych... na nieszczęście jeden z nich 2 dni po kastracji. Ale odłowiłam, zaprowadziłam do domu, zdjęcie z profilu i en face wywiesiłam na "tablicy przeklętych", poszłam naprawiać płot - na dole siatki przybiłam dechę.
Jakiś niedobry mamy naciąg do siatki i on chyba pęka :oops:

Wymyśliłam ogrodzenie z dech, grubych ładnych takich
Teraz szukam sponsora :evil_lol::diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Syćkie żyjom, ja też.[B]UFF!!!:loveu:[/B]
Rozdrapały siatkę w jednym miejscu i niektórzy wybrali się nad rzekę - na szczęście tylko dwóch było takich mądrych... [B]TO MAŁE CHOLERSTWA!!! JAK MOGŁY CIĘ NIE ZAPROSIĆ NA WYPAD.[/B] :shake:na nieszczęście jeden z nich 2 dni po kastracji. Ale odłowiłam, zaprowadziłam do domu, zdjęcie z profilu i en face wywiesiłam na "tablicy przeklętych" [B]JA SWOIM CIĄGLE OBIECUJĘ SPOTKANIE Z DUBELTÓWKĄ DZIADKA I...DOIGRAJĄ SIĘ, JAK NIC.[/B], poszłam naprawiać płot - na dole siatki przybiłam dechę.
Jakiś niedobry mamy naciąg do siatki i on chyba pęka :oops: [B]TO FAKTYCZNIE KIEPSKO. [/B]Wymyśliłam ogrodzenie z dech, grubych ładnych takich
Teraz szukam sponsora :evil_lol::diabloti:[/quote]
[B]SPONSOR DECHOWO - PŁOTOWO POTRZEBNY NA CITUŚ I GWAŁT!!! (KOLEJNOŚĆ DOWOLNA!!!). :razz:[/B]

Posted

Malizna to taki pocieszniak, że sobie nie wyobrażacie.

Lata po ogrodzie, ogon na grzbiet zadarty i węszy.

Polata tak 30 sekund, siada pod krzakiem porzeczki i usiłuje zeżreć liście. Liście się jakoś z gęby wymykają, to ją niezmienie wprost wkurza, jeszcze gwałtowniej je atakuje, one jeszcze gwałtowniej z gęby uciekają, kabaret! :evil_lol::loveu:

Posted

nie wiem czy cichutko bo Malizna dość szczekliwa :)

Specjalizacja "ogłusz Neris jak obok ciebie usiądzie"

Cycochy ciągle obrzmiałe, więc sterylki wciąż nie możemy zrobić.

Posted

[B]Wiadomośc od Neris, która nie może się dostać na dogo

[/B]" Neris siedziała na kanapie, Shorti na oparciu fotela. Malizna nagle wspięła się na fotel, złapała Shortunia za kark, ściągnęła na siedzenie fotela i zaczęła go że tak powiem chędożyć... Shorti znosił to ze stoickim spokojem. "

Posted

[quote name='szajbus'][B]Wiadomośc od Neris, która nie może się dostać na dogo[/B]

" Neris siedziała na kanapie, Shorti na oparciu fotela. Malizna nagle wspięła się na fotel, złapała Shortunia za kark, ściągnęła na siedzenie fotela i zaczęła go że tak powiem chędożyć... Shorti znosił to ze stoickim spokojem. "[/quote]

No ładnie :evil_lol: