Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']Biedna ta Malizna, gruba taka że jej się nogi krzywią :diabloti: [/quote]

Ja tylko chciałam przypomnieć co Neris o Maliznie napisała ;)
I to co jest na tych zdjęciach to jest GRUBA Malizna, Neris Ty chyba grubego psa nie widziałaś [SIZE=1](chociaż mocno w to wątpię)[/SIZE] :evil_lol:
Proszę mi Malizny nie obrazać - slicznościowa sunia i szczuplutka, ot co :loveu:

Sorry za offik: Neris - zadzwonię do Ciebie jutro rano z roboty, to dogadamy szczegóły:loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro ją bedziesz nosić, to sama się przekonasz jakie to CHUCHERKO :evil_lol:

Bo Wy nie wiecie, ale ciotka Olka nas zapisała do doktora Garncarza i jeszcze do tego będzie sponsorem...

Dziękuję...

Aleksandro, Ty jako obyta zajrzyj mi tu ino i zobacz czy ok.
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3015768#3015768[/url]

Posted

[quote name='Neris']Jutro ją bedziesz nosić, to sama się przekonasz jakie to CHUCHERKO :evil_lol: [/quote]

Co do zwierzęcych chucherków - mój kot Fifi waży drobne 7,5 kg. A jak go noszę to dochodzi jeszcze transporterek :eviltong:

Posted

Byliśmy u doktora Garncarza, powiedział że kocha takie małe jamnikowato-cosiowate psiny. Malizna w nagrodę za komplement wyszczerzyła zębicha i zdecydowała, że ciabachnie doktora, ale on powiedział:

- nie rozśmieszaj mnie dziewczno, takimi ząbkami mnie nie wystraszysz
Zmierzył jej ciśnienie w gałkach ocznych i w obydwóch jest 20, czyli bardzo ładnie.
Oglądał potem oczy długo, różnymi kropelkami zakraplał, gasił i zapalał światło...

Powiedział że między warstwami rogówki jest przesączona w trakcie choroby woda i częściowo w prawym oku organizm ją usunął. Prawe oko widzi ciut lepiej, lewe źle - jakby przez zaparowaną szybę.

Podczas całego badania z gardła Malizny wydobywał się głuchy warkot, ale zębów już nie okazała. A po badaniu usadowiła się na stopach doktora i tak sobie siedziała.

Dostaliśmy kropelki i drugie kropelki, mamy je zakraplać w 10-minutowym odstępie. Te pierwsze to steryd, drugie mają odwodnić rogówkę. Może się udać, ale nie musi...

Pod kliniką z ciocią Olą:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/219/6d2087787abe860bmed.jpg[/IMG]

Posted

Matuchno kochana , niech sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już będę wznosić modły do św. Franciszka i nie wiem jeszcze do kogo. Ona za dużo wycierpiała.
Ale charakterek pannica ma! Nie pozwoli sobie w kasze dmuchać- moja krew!

Posted

Neris, kobieto - wywal to zdjęcie z wątku, po co niewinnych ludzi straszyć starą, tłustą i rozczochraną babą, jeszcze Ci z wątku Malizny uciekną:diabloti:

A Malizna ślicznościowa jest i mnie kilka razy polizała i ani razu nie ugryzła :evil_lol:
Kciuki za powodzenie kuracji :loveu:

Posted

Było się uczesać, teraz po ptakach...

A jeszcze zapomniałam powiedzieć, że Malizna spędziła dzisiaj 2 godziny u Pidzej, bawiła się z Karmelkiem, szczekała i w ogóle zachowywała się jak normalny pies. Trochę piszczała w kuchni, a tak to grzeczna była...

I całowała się z różnymi osobami, z panią w sklepie, z Olą, tylko z panem doktorem nie chciała - ona chyba nie lubi chłopców :diabloti:

Posted

Neris na miłośc boska co ty sugerujesz??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Aleksandra59']Neris, kobieto - wywal to zdjęcie z wątku, po co niewinnych ludzi straszyć starą, tłustą i rozczochraną babą, jeszcze Ci z wątku Malizny uciekną:diabloti:
[/quote]

E, no, nie przesadzaj. Całkiem, całkiem z ciebie kobitka.
Neris, ja wole facetów- żeby było jasne :evil_lol::evil_lol:

Posted

Malizna to bardzo dobrze wychowana Dziewczynka-nie całuje sie na pierwszej randce...może ewentualnie posiedzieć na stopach PANA. Całowanie z Paniami to tylko przyjacielsko-na powitanie-cmok...cmok.

Malizna masz dzielnie przyjmować do oczek kropelki i chcę usłyszeć ,że zdrowieją. OK????

Posted

[quote name='Celina12']Malizna to bardzo dobrze wychowana Dziewczynka-nie całuje sie na pierwszej randce...może ewentualnie posiedzieć na stopach PANA. Całowanie z Paniami to tylko przyjacielsko-na powitanie-cmok...cmok.

Malizna masz dzielnie przyjmować do oczek kropelki i chcę usłyszeć ,że zdrowieją. OK????[/quote]

Celina :evil_lol: - zacytowałaś dr. Garncarza, to o tej pierwszej randce :lol::lol::lol:
Co do cmoków z Paniami mam wątpliwości - Neris całusków od Malizny dopominała się tak mniej więcej co 5 minut :diabloti: Jednak po wrażeniach związanych z jazdą do W-wy, wizytą u Karmelka i dr. Garncarza Malizna zasnęła na kolanach Neris łbem do dołu - i całuski się skończyły :diabloti::diabloti:

Posted

No, bo do całowania wystawał tylko zadek a ja jakoś niechętnie całuję te części ciała...

Ja coś czuję, że trzeba będzie zatrudnić profesjonalnego łapacza do tego zakraplania, to zołza i łobuz, ucieka po całym pokoju i włazi za meble, a że jest malutka nie sprawia jej to żadnej trudności!

Posted

Malizno, skoro tak obdzielasz buziaki bez umiaru to się stawiam nim wyjdziesz z transu!!! :wink: Sama ślę Ci całuski w oczko zdrowsze i chorsze!!!
Musi być dobrze, bo jeśli nie to zamiast siadać u Doktora na stópkach, zawsze możesz go w te stópki...:razz:...tak przypadkiem...

Posted

Mnie też ręka bolałaaaa. I ludzie zachwyceni i głaskali, a jedna pani mało się nie popłakała ze współczucia jak jej powiedziałam, że piesek niewidomy. Ja tylko modliłam się, żeby nie ugryzła, ale grzeczna była, bardzo.
Przed Karmelem tańczyła i śpiewała, śmieszna taka mała.

Posted

Ja to się bałam za każdym razem, kiedy ludzie się nad nią pochylali.

- ONA NIE WIDZI - mówiłam - I MOŻE UGRYŹĆ ZE STRACHU

Nikt nie wierzył...

No i jakoś poszło - rozdawała całuski, wiła się, kręciła doopką.