Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']Justyneczko ja juz wplacam - wysle 50 PLN na aukcje i jakis maly smakolyczek dla biedaczka - ok?
Wplace na to konto ktore podala Pianka gdzies tam pare postow wczesniej z dopiskiem dla Rokiego.[/quote]

Dziękujemy :)

aukcja to max 15 zł.Za reszte smakołyczki dla niego?

Posted

Za aukcje to ja sobie sama płace (tylko za aukcje Mabel odciagam pieniądze, ale to sa cegiełki, wiec inna sprawa). No chyba, że chcecie wyróżnienie? Za wyróżnienie to ja sama nie zapłace.
Smakołyki? hmmm
A nie lepiej zostawić tych pieniędzy na czarną godzine jak bedzie trzeba go zabrać?

A Roki ma się narazie dobrze. Jest teraz w izolatce, bo już w gabinecie nie moze być. Ale izolatka tez ogrzewana jest;)

Justyna on jest ogłoszny na allegro i na stronach, które podała madzia i ania-tygrysiczka

Posted

Pianko taki byl pomysl , zeby zrobic ogloszenie z wyroznieniem .Justynka pisala
ze potrzeba na to ok 15 zl.Wyslalam wiecej jakby trzeba bylo powtorzyc no i
myslalam ze pare grosikow co zostanie to na smakolyczek bedzie.Na czarna godzine juz odkladam ,od razu jak pojawil sie temat hoteliku dla pudlisia
zaczelam ... takze cos sie uzbiera.Czy myslisz ze tak bedzie dobrze czy robimy
inaczej

Posted

na "przygarnę psa" jest wątek -przygarnę pudelka albo spaniela \konkurencja tam duża, ale może akurat?, autorka pisze, że piesek może byś starszy\. Ja niestety nawet przekopiować zdjęcie to NIET:oops:

Posted

[quote name='lizka121']na "przygarnę psa" jest wątek -przygarnę pudelka albo spaniela \konkurencja tam duża, ale może akurat?, autorka pisze, że piesek może byś starszy\. Ja niestety nawet przekopiować zdjęcie to NIET:oops:[/quote]

zaraz tam zajrze i wkleje.

Posted

[quote name='jusstyna85']Mam dobrą i złą wiadomość ...

Pudelek będzie miał super domek

Piesek 15-letni potrącony nie żyje :(
strasznie mnie to przygnębiło...[/quote]

[*] biedna psinka

a z domku pudelka bardzo się cieszę, napisz coś więcej :)

Posted

Eeh życie - z jednej strony wielka radość , z drugiej smutek.
Cieszę sie , ze chociaż temu bidulkowi sie udało i dostał szanse na drugie zycie-
bo mógł rownie dobrze niebawem musiec je zakonczyc.
Justysia dziekuje za pudlisia i Tobie i Piance.Czekam z niecierpliwoscia na szczegoly!

Posted

[quote name='iwa77']Eeh życie - z jednej strony wielka radość , z drugiej smutek.
Cieszę sie , ze chociaż temu bidulkowi sie udało i dostał szanse na drugie zycie-
bo mógł rownie dobrze niebawem musiec je zakonczyc.
Justysia dziekuje za pudlisia i Tobie i Piance.Czekam z niecierpliwoscia na szczegoly![/quote]

Dziękuj Pani z Fundacji z Niemiec,która bierze psaki ze schroniska w Rudzie Śląskiej :)gdyby nie ona,to nie wiem...

Pojedzie do domku na początku lutego...

• 5 months later...