iwa77 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Justynko poszly pieniazki na konto podane przez Pianke. Pozdro. Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='iwa77']Justyneczko ja juz wplacam - wysle 50 PLN na aukcje i jakis maly smakolyczek dla biedaczka - ok? Wplace na to konto ktore podala Pianka gdzies tam pare postow wczesniej z dopiskiem dla Rokiego.[/quote] Dziękujemy :) aukcja to max 15 zł.Za reszte smakołyczki dla niego? Quote
Tigraa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Roki na 4 łapach [URL]http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=32639&id_kat=12[/URL] Quote
iwa77 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Justynko - moze trzeba bedzie powtorzyc aukcje - wiec dziel sprawiedliwie i madrze ten "majatek ":oops: . Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='iwa77']Justynko - moze trzeba bedzie powtorzyc aukcje - wiec dziel sprawiedliwie i madrze ten "majatek ":oops: .[/quote] Dobrze,masz jakiś pomysł na smakołyki? :) Quote
Pianka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Za aukcje to ja sobie sama płace (tylko za aukcje Mabel odciagam pieniądze, ale to sa cegiełki, wiec inna sprawa). No chyba, że chcecie wyróżnienie? Za wyróżnienie to ja sama nie zapłace. Smakołyki? hmmm A nie lepiej zostawić tych pieniędzy na czarną godzine jak bedzie trzeba go zabrać? A Roki ma się narazie dobrze. Jest teraz w izolatce, bo już w gabinecie nie moze być. Ale izolatka tez ogrzewana jest;) Justyna on jest ogłoszny na allegro i na stronach, które podała madzia i ania-tygrysiczka Quote
iwa77 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pianko taki byl pomysl , zeby zrobic ogloszenie z wyroznieniem .Justynka pisala ze potrzeba na to ok 15 zl.Wyslalam wiecej jakby trzeba bylo powtorzyc no i myslalam ze pare grosikow co zostanie to na smakolyczek bedzie.Na czarna godzine juz odkladam ,od razu jak pojawil sie temat hoteliku dla pudlisia zaczelam ... takze cos sie uzbiera.Czy myslisz ze tak bedzie dobrze czy robimy inaczej Quote
lizka121 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 na "przygarnę psa" jest wątek -przygarnę pudelka albo spaniela \konkurencja tam duża, ale może akurat?, autorka pisze, że piesek może byś starszy\. Ja niestety nawet przekopiować zdjęcie to NIET:oops: Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='lizka121']na "przygarnę psa" jest wątek -przygarnę pudelka albo spaniela \konkurencja tam duża, ale może akurat?, autorka pisze, że piesek może byś starszy\. Ja niestety nawet przekopiować zdjęcie to NIET:oops:[/quote] zaraz tam zajrze i wkleje. Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Mam dobrą i złą wiadomość ... Pudelek będzie miał super domek Piesek 15-letni potrącony nie żyje :( strasznie mnie to przygnębiło... Quote
Esia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='jusstyna85']Mam dobrą i złą wiadomość ... Pudelek będzie miał super domek Piesek 15-letni potrącony nie żyje :( strasznie mnie to przygnębiło...[/quote] [*] biedna psinka a z domku pudelka bardzo się cieszę, napisz coś więcej :) Quote
iwa77 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Eeh życie - z jednej strony wielka radość , z drugiej smutek. Cieszę sie , ze chociaż temu bidulkowi sie udało i dostał szanse na drugie zycie- bo mógł rownie dobrze niebawem musiec je zakonczyc. Justysia dziekuje za pudlisia i Tobie i Piance.Czekam z niecierpliwoscia na szczegoly! Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='iwa77']Eeh życie - z jednej strony wielka radość , z drugiej smutek. Cieszę sie , ze chociaż temu bidulkowi sie udało i dostał szanse na drugie zycie- bo mógł rownie dobrze niebawem musiec je zakonczyc. Justysia dziekuje za pudlisia i Tobie i Piance.Czekam z niecierpliwoscia na szczegoly![/quote] Dziękuj Pani z Fundacji z Niemiec,która bierze psaki ze schroniska w Rudzie Śląskiej :)gdyby nie ona,to nie wiem... Pojedzie do domku na początku lutego... Quote
Pianka Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 I ja bardzo dziekuje pani z Niemiec:loveu: Iwa co mam zrobić z twoimi pieniążkami? Quote
iwa77 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 W takim razie dziekuje i ja Pani z Niemiec i mam nadzieje ze Rokis trafi do dobrego domku, gdzie znajdzie sie ktos kto go pokocha calym sercem.:loveu: Quote
Atkaaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No to super!!! Pudelku raz dwa i bedziesz w domku! :) Nie wiecie czy to jest gdzieś w okolicu Hanoveru? --> Burdgorf :D ? Quote
Recommended Posts