Marlena j Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ma ktoś zdjęcia z bisów juniora? albo zdjęcia afganów? Quote
jankar Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Kochani a czy macie fotki cavalierów i na której stronie:crazyeye: Quote
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jankar']Kochani a czy macie fotki cavalierów i na której stronie:crazyeye: ja dawałam kilka ale nie wiem na której stronie:roll: Tu są moje wszystkie fotki Fotki Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Maks i Spark']ładnie się prezentujecie[/quote] dzięki :loveu: [quote name='Axusia']Ludzie noo, powiedzcie co to za ON był 2 ?? [/quote] LARUS Kenola Quote
M&S Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Sweetaśna']Tu są moje wszystkie fotki Fotki oglądałam, bardzo ładne:lol: "trochę" napracowałaś się przy nich:razz:, dzięki że w ten sposób mogłam tam być. Quote
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Maks i Spark napisał(a):oglądałam, bardzo ładne:lol: "trochę" napracowałaś się przy nich:razz:, dzięki że w ten sposób mogłam tam być. dziekuje:) ja lubie robic zdjecia:) nie ma za co:) dla mnie to była przyjemnosc je robic;) Quote
d_orka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 jankar napisał(a):Kochani a czy macie fotki cavalierów i na której stronie:crazyeye: Na e-cavalier podałam link... /w wątku poznańskim/:p Quote
Cockermaniaczka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Co to byl za Ihasak ktory wzial Bis? Quote
Marlena j Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ma ktoś zdjęcia chartów afgańskich? Quote
bartek1208 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a ma ktoś jakieś zdjęcia z podium? Quote
Toller Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś']Nie chciałam zatrzymywać i zawracać gitary bo wiem, że często na wystawie ludzie się spieszą i do tego dochodzi stres...bym została zjechana od góry do dołu i co?:p:diabloti: Ja tam osobiscie rzadko mam stresa wystawowego :p i jeszcze nie zdarzyło mi się nikogo "zjechać" bo ktoś mnie zaczepił i pytał o rasę :razz: Quote
Kaya Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Toller napisał(a):Ja tam osobiscie rzadko mam stresa wystawowego :p i jeszcze nie zdarzyło mi się nikogo "zjechać" bo ktoś mnie zaczepił i pytał o rasę :razz: To mogę zapisać się na następnej wystawie na wykład o Tollerach? :cool3: ;) Quote
BooBC Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nikt nie ma ringu głównego - pokaz frisbee ? :-( Quote
Janusz45 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Asiaczek']A gdzie wyczytałeś te informacje? Bo ja mam ulotke (otrzymana w ub.roku) i tam nie mogę znaleźc tej informacji... Może moi znajomi z Francji by się skusili... pzdr. Witaj!!! W katalogu wystawy str 21 po objaśnieniu CWC jest UWAGA Psy suki z zagranicy,posiadające w dniu wystawy zatwierdzony tytuł Championa,które uzyskają w klasie pośredniej,otwartej,użytkowej i championów certyfikat CWC,otrzymują automatycznie tytuł Championa Polski.Po wystawie należy przesłać na adres organizatora wystawy wniosek o wystawienie dyplomu wraz z kserokopią rodowodu,karty oceny oraz championatu innego kraju pozdrowienia Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Janusz45']Witaj!!! W katalogu wystawy str 21 po objaśnieniu CWC jest UWAGA Psy suki z zagranicy,posiadające w dniu wystawy zatwierdzony tytuł Championa,które uzyskają w klasie pośredniej,otwartej,użytkowej i championów certyfikat CWC,otrzymują automatycznie tytuł Championa Polski.Po wystawie należy przesłać na adres organizatora wystawy wniosek o wystawienie dyplomu wraz z kserokopią rodowodu,karty oceny oraz championatu innego kraju pozdrowienia Dziękuję za info.:lol: Ale to juz nieaktualne od... sierpnia. to znaczy przyjazd moich znajomych z Francji był nieaktualny. Pzdr. Quote
bartek1208 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 naprawdę bardzo proszę o zdjęcia z ringuu. Quote
Toller Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kaya napisał(a):To mogę zapisać się na następnej wystawie na wykład o Tollerach? :cool3: ;) jest gratisowy :p Quote
Paatrycja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ponawiam pytanie: Czy ktoś ma w obiektywie sznaucery średnie czarne? :razz: Quote
maga18 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [SIZE="4"]na stronie ZKwP o/Poznań są już wyniki z finałów: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/2008_Poznan_finaly.doc Pzdr Quote
McDzik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czy podałby mi ktoś stawkę spanieli tybetańskich -9gr.? Nie powinno być dużo. Quote
figazmakiem Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 McDzik napisał(a):Czy podałby mi ktoś stawkę spanieli tybetańskich -9gr.? Nie powinno być dużo. Psy młodzieży ABARIS Gang Cziki pośrednia LIK-SALIK Chatanga Mahendra's UMA-YUPITER otwarta Ziestan IKI-IHANA championów ANDY Snehurcin Poklad Seduhin WHAIATE MARAMA Suki młodzieży Ziestan INGEMAJ Mahendra's PO-AFRICAN PASSION otwarta Khyi-Mo's DRISA KHA-LA Sommerlyst's QUN-MA MI-NO-MA championów DIRKE Złota Wolność Of Zlazano PO-TA-LA weteranów EVERNIA Chatanga Quote
Recommended Posts