BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witajcie! Oto Dianka, 2 letnia bokserka. Dianka jest mieszańcem Boksera. Do Schroniska została przyprowadzona przez swojego właściciela, który tłumaczył jej oddanie narodzeniem się dziecka i brakiem warunków na jej trzymanie... trafiła do nas ze swoim szczeniakiem...jej synek ma pół roku i jest pięękny. Na następny dzień szczeniak znalazł dom. A sunia została w schronie :( eh.. według nas to jej "właściciele" mieli ją po to, aby rodziła szczeniaki :placz: Gdy do nas trafiła była chuda, zarobaczona.. :placz: poprostu tragedia :placz: Teraz szukamy dla suni domu! Dianka jest miła, spokojna, ładnie chodzi na smyczy, kocha ludzi, lubi dzieci i inne psy... według nas jest idealną sunią... dlatego pomóżcie znalesc mi jej dom... tutaj jak trafiła do nas: a tutaj już później: Kontakt ze mną: 695- 726 - 780 Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Podskocz, Dianko... Uszy jej chyba "usiłowano" kopiować. Quote
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 suni te uszy dodają urody :) Diana do góry!! :) Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wstaw ja na http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/ Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Evra Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Następna boksia, czyżby mijała moda na "śliczne bokserki idealne dla dzieci"?:angryy: Już nie wiem co pisać, bezmózgowie u ludzi jest przerażające. A suńka słodziutka, jak to boksia. Jak ona znosi mrozy w schronie? Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jagoda* napisał(a):BWP zajęły się "nietoperkiem";). to super!! dziekujemy :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Evra napisał(a):Następna boksia, czyżby mijała moda na "śliczne bokserki idealne dla dzieci"?:angryy: Już nie wiem co pisać, bezmózgowie u ludzi jest przerażające. A suńka słodziutka, jak to boksia. Jak ona znosi mrozy w schronie? dość dobrze znosi... wcześniej chyba mieszkała w kojcu... bo nie sądze, żeby trzymali ją w budynku :mad::-( Ale to już jej przeszłość... teraz szukamy domu i mam nadzieje, że szybko się znajdzie Quote
Dory Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jeżżu, jaka pięknota... Nazwałabym ją Batty ;) Ach, te uszy!!! Quote
Evra Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Śliczna. Prawie identyczna z moją Gają. Aż się płakać chce jak patrzę na te zdjęcia za kratami. Zostanie wysterylizowana przed adopcją? Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 mamy odłożonej trochę kasy z bazarków i postaramy się ją wysterylizować. Quote
BlackSheWolf Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 nie wiem nie bylam wczoraj w schronie niestety... ale sunia nadal w schronie Quote
AgaZ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Misia słodziutka,trzymaj się ,na pewno znajdziesz dobrego pana... Quote
BlackSheWolf Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Jagoda*']Boksia ma allegro?[/quote] nie ma :placz: Quote
Recommended Posts