eliza_sk Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pewnie gdzieś jest, tylko jeszcze nie wie gdzie... Quote
Agama Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jak tam wyniki Fafla -mysle o morfologii z biochemia i oczywiscie mocz Quote
Anna Pazderska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Radzę zamieścić ogłoszenie o psie (szczególnie rasowym) na dużej ilości portali oraz w Gazecie Wyborczej, a także wystawic go na Allegro. Z pewnością jest wiele chętnych osób na takiego psiaka. Quote
eliza_sk Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Anna Pazderska']Radzę zamieścić ogłoszenie o psie (szczególnie rasowym) na dużej ilości portali oraz w Gazecie Wyborczej, a także wystawic go na Allegro. Z pewnością jest wiele chętnych osób na takiego psiaka.[/quote] Fąfel miał i ma allegro, było mnóstwo odwiedzin, kilkunastu obserwujących, dwie osoby nawet już po niego jechały i co??? I cisza... Quote
ewelinka_m Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :shake: czy kiedyś zdarzy się ten cud? Quote
Diana S Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kolejny piękny pomarszczeniec....:placz: :placz: :placz:... Quote
Potter Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Anna Pazderska']Radzę zamieścić ogłoszenie o psie (szczególnie rasowym) na dużej ilości portali oraz w Gazecie Wyborczej, a także wystawic go na Allegro. Z pewnością jest wiele chętnych osób na takiego psiaka.[/quote] Owszem, jest wiele osób "chętnych na takiego psiaka" - w większości podejrzane typy, nielegalni hodowcy, rozmnażacze, itp. Rozłączają się tylko na wspomnienie o kastracji. A wczoraj trafił się jakiś typek, jak twierdzi "miłośnik rasy", który przez pół godziny uświadamiał mnie, jaka to ciężka, "charakterna" rasa, że sobie z nim na dłuższą metę nie poradzę, że się nie znam (w przeciwieństwie do niego) i że należy go natychmniast wydać (oczywiście najlepiej jemu) :mad: . Mam już czarne wizje, że Fąfel będzie musiał zostać tutaj do końca swego życia, bo nie trafi się ani jeden człowiek, chętny go przygarnąć z porywu serca, a nie z powodu innych, niekoniecznie uczciwych, intencji :shake:. A wyniki będą dzisiaj - zaraz po nie jadę. Quote
Diana S Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 bo dla takich ludzi liczy się tylko zysk z takiego psa... nic poza tym...:angryy: :angryy: :mad: :mad:.... Quote
PaulinaT Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ta... polskie realia :angryy: Trzymam za wyniki!!! :thumbs: Quote
Potter Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tak jak myślalam - wyniki Fąfla (krwi i moczu) są w normie, ciężko z nich coś wywnioskować. Wet twierdzi, że można by na upartego doszukiwać się piasku w pęcherzu albo kamieni nerkowych (może to ten "cieniujący osad" z badania usg?). Na razie mamy kontynuować leczenie. Quote
Potter Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzisiaj Fąfel tak skakał, że ubrudził mi całe spodnie :-x:eviltong:. Quote
PaulinaT Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No proszę! Nie powiem - zaskoczyło mnie to. Super - znaczy że psychicznie ma się dobrze! :lol: Quote
margo001 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To znaczy że Fąfel się wreszcie otworzył :multi: Potter on poprostu Ci zaufał :loveu: Quote
Potter Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No nie wiem...:roll: Pogłaskać się nie da, chyba że w przelocie, a i tak ucieka z głową. Quote
margo001 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Sharpy wolą by głaskane pod szyją :evil_lol: moje też po głowie nie lubią :evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Burba tak samo - nie lubi po łepetynce - pdchyla się - uwielbia po klacie natomiast no i brzuszku :D Quote
PaulinaT Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Lalka też nie lubi, żeby ją po głowie głaskać... lepiej poszurgać po doopce ;-) Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 125/100 [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102574][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2711/fafel1kopiasi0.jpg[/IMG][/URL] i 90/100 [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102574][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/2663/fafel2kopiafr6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts