Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rufusowa']już mi palce drętwieją od tych kciuków :loveu:[/quote]

Wizyta już chyba w trakcie, mam jakieś skurcze żołądkowe, jak przez obroną pracy :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']Wizyta już chyba w trakcie, mam jakieś skurcze żołądkowe, jak przez obroną pracy :eviltong:[/quote]

ojej cioteczka uważaj zebys nam nie zemdlała :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Wizyta już chyba w trakcie, mam jakieś skurcze żołądkowe, jak przez obroną pracy :eviltong:[/quote]
to ja proszę potem o relację z wizyty :cool3:

trzymam kciuki
:thumbs::kciuki::thumbs::thumbs:

Posted

Jestem po rozmowie tel. z osobą chętną na adopcję. Po przeanalizowaniu sytuacji wdłuż i wszerz i upewnieniu się co do 1000 szczegółów, podjęłam decyzję o adopcji. Za jakieś 2-3 tyg. zawiozę Fąfla w świat, do nowego domu.

Posted

[CENTER][COLOR=Blue][B]Wielkie podziękowania dla Cioteczki Inez, która z wielkim poświęceniem, zabierając na kontrolę mężulka (dla lepszej oceny sytuacji), przesłuchała Fąflowy domek

[/B][B] :Rose::Rose::Rose::Rose:[/B]
[/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Potter']Jestem po rozmowie tel. z osobą chętną na adopcję. Po przeanalizowaniu sytuacji wdłuż i wszerz i upewnieniu się co do 1000 szczegółów, podjęłam decyzję o adopcji. Za jakieś 2-3 tyg. zawiozę Fąfla w świat, do nowego domu.[/quote]

jupiiii!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: wreszcie!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Panie są nastawione idealnie, rozumieją , że pies po przejściach, że autysta, ze trzeba czasu. Teraz wszystko w Fąflowych łapach, miejmy nadzieję, że szybko się otworzy mając już tego jednego człowieka tylko na własość:)