ptysiaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Co się dzieje, że taka fajna psina domu znaleźć nie może? Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to dziwne...tyle psow od grudnia znalazło domy a shar-pei nie może :shake: na pewno tymczas by sprawe przyspieszył, bo sprawdziłby czy to pies do bloku, jak chodzi na smyczy, jak reaguje na psy/suki na spacerach i ludzi..no i dzieci, czy potrafi zostawac w domu... To wielka neiwiadoma...w azylu pewnych zachowan nie da sie sprawdzic a nie kazdy potrafiłby sobie poradzic ze szkoleniem sh-p Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przykre - ale prawdziwe - "blokadą" jest też alergia Fąfla i konieczność ponoszenia kosztów - jeśli - padają pytania " a ile kosztują szczepienia" - to o czym tu mowa - ohyda ale fakt. Stare psiaki chore -lądują na ulicy wlasnie dlatego -" zabawka się zepsuła":angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Talcott']Przykre - ale prawdziwe - "blokadą" jest też alergia Fąfla i konieczność ponoszenia kosztów - jeśli - padają pytania " a ile kosztują szczepienia" - to o czym tu mowa - ohyda ale fakt. Stare psiaki chore -lądują na ulicy wlasnie dlatego -" zabawka się zepsuła":angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] Smutno mi się zrobiło... Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mi też jest smutno jestem rozgoryczona i zła kiedy patrzę na oczy Pata, któremu mogę tylko łagodzić cierpienie - wzroku mu nie zwrócę - a wystarczyło kiedyś zakraplać oczy :angryy::angryy::angryy::angryy: Fąfel musi znaleźć osobę która nie przestraszy się kosztów karmy i ewent. leczenia. Quote
rufusowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 znam sporo osób, które mają psy z alergią..to coraz częstsze tak samo jak u ludzi... i nie ulega wątpliwości ze ktos będzie musiał się liczyć z kosztami ale nadal uważam, ze dt wiele by pomógł...a tak nie dość ze alergia to tak na prawdę w ciemno ktos go by musiał wziąc...nie mowie ze ktos taki sie nie trafi - nie....moze tak być ale głośno się zastanawiam ile jeszcze Fąfel będzie siedział w warunkach niedomowych i jak to wpłynie na jego relacje z nowym właścicielem (oby znalazł się jak najszybciej). Fajnie by było gdyby sie trafił dom z ogrodem ale moze ktos mieszkający w bloku się zakocha i dobrze by było go wcześniej przetestować w dt. Quote
Potter Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [CENTER]Odezwała się w miarę konkretna osoba, chętna na adopcję Fąfla. Niestety aż z [B]woj. zachodniopomorskiego[/B]. [B][SIZE=3][COLOR=green]Szukamy kogoś do zrobienia przedadopcyjnej.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
ptysiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A konkretnie gdzie, będzie łatwiej szukać? Quote
eliza_sk Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='ptysiaczek']A konkretnie gdzie, będzie łatwiej szukać?[/quote] zaraz napiszę maila z prośbą o podanie szczegółowych bardziej danych. Quote
eliza_sk Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [CENTER][B]Potrzebna osoba do skontrolowania Fąflowego domku[/B] [SIZE=5][COLOR=Green][B]ŻABIN - ZACHODNIOPOMORSKIE [/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Blue][B](134 km na wschód od Szczecina, 73 km na pn-zach od Piły, 33 km na pn-wsch od Kalisza Pomorskiego)[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Inez de Villaro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja jestem chętna....mieszkam 50 km od Żabina...:) Quote
ewelinka_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Ja jestem chętna....mieszkam 50 km od Żabina...:)[/quote] to by było świetnie :multi: trzymam kciuki :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ale prosze o dokładne instrukcje bo jeszcze na wizyty nie jeżdziłam....:( z kim mam rozmawiac o tym? i musze sobie jeszcze watek psa poczytać bo trafiłam tu z watku buldożkowatego Quote
saga_86 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Trzymam baardzo mocno kciuki,żeby ten domek okazał sie przyszłym domkiem Fąfelka:p Quote
eliza_sk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Inez umówiła się na wtorkową kontrolę domku :loveu: Quote
rufusowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja też się przyłączam - bardzo cicho sobie trzymam kciuki :razz: Quote
Recommended Posts