eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Fąfelku mam nadzieję, że dziś w pracy będę mogła się do Ciebie odezwać, bo wczoraj ni hu hu:( Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 więc poki co ja przejmę warte i podniosę wysoko wysoko ;) Quote
Potter Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Fąfel kilka dni temu dostał do swojego boksu współspacza - Cypisa. Cypis za bardzo rozrabiał w stosunku do naszego nowego pieska Kropka, który został dokooptowany do boksu Cypisa i Maruny. Tak że Cypis "karnie" został zesłany do Fąfla, nie było nigdzie już żadnego innego miejsca, gdzie można by go umieścić. Zresztą Fąfel jest u nas już ponad 4 miesiące i ciągle blokuje "jedynkę", tak że to był najwyższy czas, żeby to zmienić. Zrobiłam to z lekką obawą, bo oba, i Cypis i Fąfel, są dominantami i mogło się to źle skonczyć. Ale, wszystko jest dobrze, ładnie się dogadują, żadnych bójek, żadnych wrzasków. Chyba, po prostu, trafiła kosa na kamień i nawzajem się nie ruszają. A w takim razie, Fąflowi towarzystwo innego psa na pewno dobrze zrobi na ogólną ogładę. Quote
eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A na moim kompie pracowym chyba mi zablokowali dogo, teraz jestem na innym i hula. Jak ma ktoś o tym pojęcie to pomocyyyyyyy!!! Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eliza nie tylko Tobie nie działa :shake: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110565[/url] tu pełno osób się wypowiadda z takim samym problemem :-( nic nie pomaga, to chyba coś od strony dogo jest nie tak.. Quote
eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='ewelinka_m']eliza nie tylko Tobie nie działa :shake: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110565[/URL] tu pełno osób się wypowiadda z takim samym problemem :-( nic nie pomaga, to chyba coś od strony dogo jest nie tak..[/quote] Tak tylko, że na innym (nie moim pracowym) kompie działa (a na moim ani drgnie), więc nabrałam podejrzeń, że to jakiś sabotaż ze strony szefowej :angryy: Quote
manforte Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Na moim też czasem nie działa ,a "moja szefowa" ;) nic nie blokowała. Quote
eliza_sk Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hurrraa :multi::multi::multi: To nie sabotaż, ruszyło :) Quote
rufusowa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Potter']Fąfel kilka dni temu dostał do swojego boksu współspacza - Cypisa. Cypis za bardzo rozrabiał w stosunku do naszego nowego pieska Kropka, który został dokooptowany do boksu Cypisa i Maruny. Tak że Cypis "karnie" został zesłany do Fąfla, nie było nigdzie już żadnego innego miejsca, gdzie można by go umieścić. Zresztą Fąfel jest u nas już ponad 4 miesiące i ciągle blokuje "jedynkę", tak że to był najwyższy czas, żeby to zmienić. Zrobiłam to z lekką obawą, bo oba, i Cypis i Fąfel, są dominantami i mogło się to źle skonczyć. Ale, wszystko jest dobrze, ładnie się dogadują, żadnych bójek, żadnych wrzasków. Chyba, po prostu, trafiła kosa na kamień i nawzajem się nie ruszają. A w takim razie, Fąflowi towarzystwo innego psa na pewno dobrze zrobi na ogólną ogładę.[/quote] to wspaniale, ze dogaduje się z innym psem :) jestem pod wrażeniem! a powiedz Potter...karmicie go nadal drogą karmą? odniosłam wrażenie, że wiele osób ze względu na taki duży i stały wydatek nie biorą Fąfla pod uwagę...moze dało by sie sprawdzic inną karme? Quote
eliza_sk Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No, rzeczywiście wydatek rzędu 260 zł może stanoić skuteczny odstraszacz :( Quote
eliza_sk Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Oj zarobiona cioteczka Marlena, ale znalazła minutkę dla Fąflastego :) Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Domku... nie przegap Fąflasiastego ;) on nadal na Ciebie czeka!!! Quote
eliza_sk Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tyle sharpów szybko znalazło domki, a Fąflasty ciągle za kratami :( Quote
kika22 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fąfelek znajdzie domek:mad: Tylko oby to bylo jak najszybciej:mad: Quote
manforte Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img354.imageshack.us/img354/4256/1000207ni0.jpg[/IMG][/URL] Quote
rufusowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 cioteczki i wujaszki....moze go ogłosić w "metro"? podpytam wisełki gdzie dokładnie i jaki tekścik....moze opublikują to by było coś....ogromny odbiór ma ta gazetka w wa-wie bo rozdają ją przy metrze :cool3: Quote
Recommended Posts