rufusowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Heloł ciotka:)[/quote] Heloł :) widziałam, ze potrzebujesz kogos do wizyty przedadopcyjnej w Starachowicach....chyba nikogo nie znam ale pisze tu, to moze ktos przeczyta :cool3: to Starachowice w świetokrzyskim?....w mazowieckim chyba też są. Quote
eliza_sk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='rufusowa']Heloł :) widziałam, ze potrzebujesz kogos do wizyty przedadopcyjnej w Starachowicach....chyba nikogo nie znam ale pisze tu, to moze ktos przeczyta :cool3: to Starachowice w świetokrzyskim?....w mazowieckim chyba też są.[/quote] Tak to "nasze" Starachowice, Ci ludzie rozmawiali już z Potter i jutro mają przyjechać obejrzeć Oriona :)Więc trzymcie kciuki. Quote
rufusowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Tak to "nasze" Starachowice, Ci ludzie rozmawiali już z Potter i jutro mają przyjechać obejrzeć Oriona :)Więc trzymcie kciuki.[/quote] ooo :p trzymam z całej siły! :) dziwie sie ze tak piekny pies jeszcze u Was jest :shake: z resztą u Was to same piekne :loveu: Quote
rufusowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dzień dobry Fąfelku! :loveu: jakos tu cicho u ciebie...:-( Quote
rufusowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='eliza_sk']Oj dzisiaj to ja zaniedbuję.[/quote] oj Kochana...ja mialam jedno allegro i mase roboty przy tym a Ty masz dwie aukcje + bazarki + praca + nauka + kilka wątków do obserwacji.... pewnie zaniedbujesz.... ale TZ- ta :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 a ten dalej w schronie? kontaktowal sie ktos z panią ewa? (tą chetna ktorwa dzownila do mnie w sprawie szarkiego) Quote
eliza_sk Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Niki-lidka']a ten dalej w schronie? kontaktowal sie ktos z panią ewa? (tą chetna ktorwa dzownila do mnie w sprawie szarkiego)[/quote] A pisałaś coś na ten temat na wątku, bo chyba zaginęłam w akcji :( Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 na watku szarkiego pisalam...mysia rozmawiala z pania przez telefon (dostala ode mnie numer) i ktos mial przejsc sie do pani w ramach wizyty przedadopcyjnej...pani chciala w sumie juz szarkiego...ale nagle znalazla sie opani ktora od juz natychmiast go wziela...wiec miejsce u pani ewy nadal czekalo...skontaktujcie sie z mysia w tej sprawie...koniecznie:) Quote
eliza_sk Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Niki-lidka']na watku szarkiego pisalam...mysia rozmawiala z pania przez telefon (dostala ode mnie numer) i ktos mial przejsc sie do pani w ramach wizyty przedadopcyjnej...pani chciala w sumie juz szarkiego...ale nagle znalazla sie opani ktora od juz natychmiast go wziela...wiec miejsce u pani ewy nadal czekalo...skontaktujcie sie z mysia w tej sprawie...koniecznie:)[/quote] Nie natknęłam się na wątek Szarkiego :( Dokładnie nick: mysia? Podeślij link do Szarkiego, proszę. Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107105&highlight=szarki[/URL] prosze:) Quote
rufusowa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dzień dobry Fąfelku :loveu: dzisiaj Teoś pojechał do nowego domku a Ty kiedy? Quote
rufusowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 spacerek z Fąfelkiem w deszczowy dzień :painting: jade na grilla ;) Quote
rufusowa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ludzie kupują za 1200 a Fąfel za darmoszke i nikt go nie chce :-(:-(:-( Quote
eliza_sk Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ta babeczka z Poznania jakaś niekonkretna się okazała - wiem od Pauliny T. Quote
rufusowa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 łojej....a dogo szwankuje na maxa :mad: Witaj Eliza :) milo Cie "widzieć" :p widocznie to nie ta osoba ma być panią Fąfelka :shake: a ja zdejmuje Rudaska z podpisu...ta piękna sunia zostaje w dt :loveu: kilka adopcji ostatnio się udało, wiec moze i Fąfelka ktos wypatrzy :cool3: Quote
eliza_sk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No ja też nie mogę się dostać na dogo :( jestem na obcym kompie i troszkę ruszyło, ale u mnie lipa :( Quote
Recommended Posts