Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

było takie zainteresowanie, głównie ze strony ludzi mających juz suczki. Teraz cisza. A on stoi kazdego dnia przy kracie i patrzy z nadzieja na podchodzących ludzi. Piękne futro znowu trzeba przeszczotkować bo zaczyma sie kołtunić, a prawdziwego przyjaciela nie widać.

Posted

No to myślisz że jak...Wszystkie psy które wystawiam na dogo maja wystawione allegro i pilnuję by nie wygasły
[URL]http://www.allegro.pl/item331422251_owczarek_apacz_szuka_domu.html[/URL]

Posted

[quote name='luka1']nie tekst tylko ludzie sa do szynki :mad:[/quote]
To wiem, Luko, jacy są ludzie. Dziś odbierała od takich "serca wielkiego" przygarniętą starą spanielkę, z...leukocytami 102tys.!!! Takich wyników wielu wetów nie widziało.:placz: Jej los rozstrzygnie się jutro. :placz: :placz: :placz:

Posted

Bonuś jest już niemal bezpieczna, tego życzę Apaczowi. Qrczę, chyba się ośmielę i ...jak Pan przyjedzie po Bonię, zagadam Pana o Apacza. Może miałby kogoś kto by był chętny??? Nie tracę nic.

Posted

Tu na dogo to myślę że nie problem z pokochaniem, tylko brak miejsca na kolejnego psiaka. Większość z nas zapsiona po uszy... :roll:

Trzeba ogłaszać, ogłaszać i wciąż ogłaszać...

Posted

też mieliśmy w schronisku starszego psiaka mix ONka taki puchaty przy główce. Długo czekał ale znalazł dom i takiego happy endu w najbliższym czasie życzę Apaczowi ;)

Posted

Ile taki pies jak Apacz może stać w jednym miejscu? Za kazdym razem gdy jestem w schronisku on stoi i patrzy. Czeka. Dzis nawet zaczął piszczeć - chyba ma dość.