Ziutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='auraa']Napisałam do Ziutki ma odnowic swoje ogłoszenia z nowymi zdjęciami.[/quote] Postaram się to zrobić jeszcze dzisiaj wieczorkiem lub późną nocą ;) Quote
Charly Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 probowalam przebic sie przez watek, ale jestem b. zajeta i nie mam czasu:oops:, a potrzebuje pare wiadomosci. nic konkretnego nie wiem. na razie prosze o info 1) jak ze zdrowiem na dzien dzisiejszy Rica (skora, siersc, zeby, stawy itd) 2. Jaka jest jego aktywnosc. czy moglby isc takze do starszej wysportowanej osoby? 3. czy to moze byc kobieta? bo wyczytalam, ze maly faworyzuje facetow:evil_lol: Ale jak pisalam, nei przebrnelam przez caly watek 4. Jakie sa jego prognozy na przyszlosc? tzn. co bedzie musialo jeszcze byc zrobione? czy ma jakies chroniczne choroby? czy na dzien dzisiejszy wiadomo z jakimi chorobami itd. trzeba sie liczyc? 5. wyczytalam takze, ze woli byc jedynym pieskiem w domu? Jaki jest jego stosunek do ludzi? to tak na szybko. dziekuje aha i 6) wielkosc: on jest tak pod kolanko? czy dobrze widze? Quote
auraa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 duzo pytań. 1) skóra i sierśc poprawiają się i będzie dobrze. Zęby tragedia Kamień do usunięcia i trzeba ratować co sie da. Ogólnie go szpecą. Trzeba go kochac z takimi. Stawy w cieple dobrze. 2) STARSZA WYSPORTOWANA - SUPER:multi: będa idealnie pasować 3) Moze byc babka- mnie bardzo lubi 4) Dobra opieka, właściwe odżywianie. Nie ma stwierdzonych poważnych chorób. Trzeba go wykastrowac i zęby. 5) toleruje suczki i koty. Na moje psy na początku warczał potem się omijały. Ale kiedy pojechał do teścia i go przywiozłam do mnie , rozpętał awanturę. Ludzi bardzo lubi 6) Jest pod kolano. Bez problemu można go wziąć na ręce. ZROBIL SIĘ LEKKI GRUBASEK;) Quote
Aarionne Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Dogomania ożyła więc wątek Rico też rusza pełną parą! Charly - skąd te pytania? Znasz kogoś, kto chciałby Rico? Quote
auraa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 powoli zaczynają sie ostrożnie zapalać jakieś światełka w tunelu. Zobaczymy... Quote
auraa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 tych nieszczęść jest dużo za dużo:shake: Dzięki Charly. Quote
auraa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Rico mówi dobry wieczór. Domku przybywaj! Quote
Aarionne Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jakiego przewozu? Rico będzie przewożony? W kontenerku? Dokąd? Co to jest kontenerek? Quote
auraa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 kontenerek to "klatka" do przewozu. Mam nadzieję, że będzie przewożony. Jak będę wiedziała więcej i na pewno to napiszę. Quote
Ziutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='auraa']kontenerek to "klatka" do przewozu. Mam nadzieję, że będzie przewożony. Jak będę wiedziała więcej i na pewno to napiszę.[/quote] To ja cierpliwie czekam na dalsze info o Ricusiu i zaciskam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
auraa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Denerwuje się. Chciałabym już cos wiecej wiedzieć. A w sprawie Rico nikt nie dzwoni.:shake: Quote
Neigh Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A po co Ci ciotko kontenerek, hę? I taki koci może być? Bo jakby co to posiadam sztuk dwie..... Quote
auraa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sprawa jest prosta i skomplikowana:roll: . Jeśli inny piesek, który miał jechać zostanie adoptowany w Polsce ( co jest bardzo prawdopodobne), to Rico pojedzie w świat. Jeśli nie zostanie adoptowany to on pojedzie a Rico dalej będzie czekał na swoje szczęście. Quote
auraa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobranoc Ricusiu. Ciotki zajęły się innymi biedami. Quote
Neigh Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tralala.........ale fakt idą już spać. Także dobranoc:-) Quote
oktawia6 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [B][SIZE=4]pokaz slajadów - które zrobiła Follen wg mojego projektu i chwała jej za to (będzie tylko później modyfikacja tego hymnu-wg wersji orginalnej-to pieśn żałobna stworzona pierwotnie dla żołnierzy amerykańskich):[/SIZE][/B] [CENTER][IMG]http://sedan.blox.pl/resource/kwiat4.gif[/IMG] [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs"][IMG]http://i.ytimg.com/vi/KPmX9Na-7gs/default.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs"][COLOR=#0033cc]KRZYCZKI-slajdy -"schronisko" dla zwierząt[/COLOR][/URL][/CENTER] Quote
auraa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 nie wiem co napisać. Dobrze, że to zrobiłyście. Trzeba powysyłać, żeby więcej osób zobaczyło jak to wygląda. Melodię zmieńcie. Quote
Charly Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='auraa']nie wiem co napisać. Dobrze, że to zrobiłyście. Trzeba powysyłać, żeby więcej osób zobaczyło jak to wygląda. Melodię zmieńcie.[/quote] to samo mysle. przesłałabym filmik gdzies wyżej, ale troche się obawiam, że ta melodia bedzie komus zawadzać. My rozumiemy. ale inni moge sie melodia zrazic. jak myslicie? Quote
Charly Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='auraa']trzymajcie kciuki za dwa pieski:roll:[/quote] no trzymamy trzymamy. zeby małemu Rico sie udało tam gdzie jedzie. Quote
Aarionne Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bardzo kibicuję Ricusiowi i czekamy na wieści! Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jestem Auroo i trzymam mocno kciuki jak zawsze :thumbs::thumbs: Quote
Miki Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja trzymam kciuki cały czas. A wiecie co stan rodzinki, którą próbowałam namuwić na Rica wygląda tak. Dziewczynka lat 12 ma przy łóżku kupione posłanie dla pieska i miskę. A mamusia mówi, że za małe mają mieszkanie i że to kłopot będzie dla niej - bo wyjechać nie można, na spacery chodzić trzeba. A sama z żalem opowiada jak to rodzice nie pozwolili jej mieć psa a tak bardzo chciała. I jak to się zajmowała jakimś psem bezdomnym w czasie wakacji i jak nie mogła go zabrać i jak potem zginął pod kołami samochodu. Żeby to chociaż rzeczywiście gdzieś wyjeżdżały. A jak lubią Froda z wzajemnością. Byłby to dobry domek, ale co zrobić?? Przepraszam za offa, ale głowa mnie ze złości rozbolała.:mad: Quote
Recommended Posts