magda z. Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 i nie ma chętnego, aby je polepszyć:placz: Quote
ewatr Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cioteczki to jest Frodo prawda ? Bo porobiłam troche zdjec ale nie mam pewnosci czy dobrze rozpoznaje psy :oops: Quote
Edi100 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Po pycholku to on:) No piekny ten pychol:loveu:I gdzie domek?:( Quote
Becia66 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ewatr'] Cioteczki to jest Frodo prawda ? Bo porobiłam troche zdjec ale nie mam pewnosci czy dobrze rozpoznaje psy :oops: Tak, to jest Frodo. Tylko co on robi w tych boksach to nie wiem...:shake:, miały być do kwarantanny. Znowu zaraz gdzieś go przerzucą w inne miejsce.... I tak to wlasnie Frodo wędruje po cały schronisku....:-( Wyjmą go z tego boksu i rzucą do błota, gdzie siedzial zwykle... Quote
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Moze te boksy sa szczelniejsze i nie urzadza sobie wycieczek.... Quote
Becia66 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Moze te boksy sa szczelniejsze i nie urzadza sobie wycieczek.... Przebywac w tym boksie to luksus i życzę Frodziowi, żeby był w nim jak najdłużej skoro ma już siedzieć w tym schronie...:shake: Quote
ewatr Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Własnie przez ten boks go nie poznałam od razu bo miałam przed oczami te slumsy i na dokładke wydał mi sie dosc duży a ze zdjec mi sie wymysliło ze jest niewielki ...a najlepszy był jak mnie zobaczył ze sie zatrzymuje przy nim to chwile mi sie poprzygladał a potem biegiem poszedł i przywlókł ten kocyk moze biedak myslał ze sie juz wyprowadza :oops: Quote
SZPiLKA23 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bardzo bym chciała zeby Frodo znalazł swojego człowieka...... Quote
Becia66 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ewatr napisał(a):Własnie przez ten boks go nie poznałam od razu bo miałam przed oczami te slumsy i na dokładke wydał mi sie dosc duży a ze zdjec mi sie wymysliło ze jest niewielki ...a najlepszy był jak mnie zobaczył ze sie zatrzymuje przy nim to chwile mi sie poprzygladał a potem biegiem poszedł i przywlókł ten kocyk moze biedak myslał ze sie juz wyprowadza :oops: A najbardziej zdumiona jestem skąd tam kocyk się znalazł ? pierwszy raz widzę koc dany psu do boksu....:crazyeye:. Chyba jednak ku lepszemu idzie...Widać nauki p.Derwisz nie idą w las...:eviltong: Quote
Recommended Posts