Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda z.']ja ponowię pytanie, ma allegro? ja mogę go wystawić, bo nam psiaki w jeleniej odeszły za TM:( i na razie nic nie wystawiam

I zrobiłaś mu allegro? :roll:

A co się u Was stało, że psiaki ..... :-(:-(

Posted

[quote name='paros']I zrobiłaś mu allegro? :roll:

A co się u Was stało, że psiaki ..... :-(:-(

Allegro już wyjaśnione;)
A psiaki pogryzione i uśpione lub zagryzione, jakiś kataklizm chyba tam przeszedł:(:(:( Ale pojawiły się też nowe, teraz mamy jeszcze większą mobilizację, żeby zdążyć:(

Posted

ja tego tez nie rozumiem, u mnie nawet plany wyjazdowe tak się ustala, żeby psiak miał z kim zostać, nie mogłabym tak po prostu się pozbyć zwierzaka, nawet rybki oddałam znajomemu, a nie ułatwiłam im podróż do morza, jak niektórzy to robią:shake:

Posted

[quote name='albiemu']FRODO

Frodo jest typem psa niepokornego, bardzo bystrego i cwanego, za to go uwielbiam! Mówią o nim, że to pies dla którego nie ma boksu. Upraszczają sprawę takim gadaniem, bo przecież nikt z nich nie pomyśli co się dzieje z takim młodym energicznym psem w zamknięciu .... w efekcie trafia do coraz mniejszych boksów, coraz caśniejszych pookładanych płytami i czym tylko się da. Frodo podczas próby ucieczki złamał łapę, leżał dwa dni na ziemi nie mógł wstać, dobrze że przyjechałyśmy bo pewnie by było po psie. Dzisiaj chodzi ju z lepiej ale boję się, że bez odpowiedniej opieki na starość ta lapa da mu popalić, jeśli tej starości doczeka ....http://interwencja.interia.pl/news?inf=1029934

TEN BOKS TO EFEKT UCIECZEK I DALSZE ICH PRÓBY

Frodo jest w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem

kontak do mnie [email protected]
Albiemu, lubię pisać ale nie potrafię jednak tak oddać, jak Ty, dramatu psiego istnienia.
FRODO PROSI O DOMEK