troglodytes Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W nocy było chyba jeszcze zimniej ............. Quote
magda z. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 biedne psiaki, u mnie trochę cieplej, ale targa starsznie, jak szłam ze swoim to myślałam o tych bidach co marzną:-( Quote
troglodytes Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dzisiaj Pańcie przywiozą jedzonko, tylko co dalej.... Quote
albiemu Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Frodo pojedzony, siedział w kojcu - nie wiem co dalej .... do schroniska dojechac się nie da, gdyby nie auto terenowe Kudłatej to kiepsko by było bardzo :( Quote
paros Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='magda z.']ja ponowię pytanie, ma allegro? ja mogę go wystawić, bo nam psiaki w jeleniej odeszły za TM:( i na razie nic nie wystawiam I zrobiłaś mu allegro? :roll: A co się u Was stało, że psiaki ..... :-(:-( Quote
anula1959 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja zrobiłam Frodusiowi allegro;), mam nadzieję , że telefony niebawem się rozdzwonią:razz:: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294693490 Frodusiu , przymam kciuki:thumbs: Quote
anula1959 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Chciałam Wam powiedzieć , że pojawił się pierwszy obserwator:razz: Quote
magda z. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='paros']I zrobiłaś mu allegro? :roll: A co się u Was stało, że psiaki ..... :-(:-( Allegro już wyjaśnione;) A psiaki pogryzione i uśpione lub zagryzione, jakiś kataklizm chyba tam przeszedł:(:(:( Ale pojawiły się też nowe, teraz mamy jeszcze większą mobilizację, żeby zdążyć:( Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dlaczego ludzie potrafia byc tak okrutni i oddaja tak piekne psy.....:(:(:( Quote
magda z. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja tego tez nie rozumiem, u mnie nawet plany wyjazdowe tak się ustala, żeby psiak miał z kim zostać, nie mogłabym tak po prostu się pozbyć zwierzaka, nawet rybki oddałam znajomemu, a nie ułatwiłam im podróż do morza, jak niektórzy to robią:shake: Quote
troglodytes Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='albiemu']FRODO Frodo jest typem psa niepokornego, bardzo bystrego i cwanego, za to go uwielbiam! Mówią o nim, że to pies dla którego nie ma boksu. Upraszczają sprawę takim gadaniem, bo przecież nikt z nich nie pomyśli co się dzieje z takim młodym energicznym psem w zamknięciu .... w efekcie trafia do coraz mniejszych boksów, coraz caśniejszych pookładanych płytami i czym tylko się da. Frodo podczas próby ucieczki złamał łapę, leżał dwa dni na ziemi nie mógł wstać, dobrze że przyjechałyśmy bo pewnie by było po psie. Dzisiaj chodzi ju z lepiej ale boję się, że bez odpowiedniej opieki na starość ta lapa da mu popalić, jeśli tej starości doczeka ....http://interwencja.interia.pl/news?inf=1029934 TEN BOKS TO EFEKT UCIECZEK I DALSZE ICH PRÓBY Frodo jest w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem kontak do mnie [email protected] Albiemu, lubię pisać ale nie potrafię jednak tak oddać, jak Ty, dramatu psiego istnienia. FRODO PROSI O DOMEK Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nowy bazarek, zapraszam!!!!!!!!:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103335 Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nikt do ciebie biedaku dzisiaj nie zaglądnął....:shake: Quote
albiemu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Frodo narazie skrzynka pusta - oby ktos się odezwał ..... Quote
Recommended Posts