Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze ma ciagotki ucieczkowe,bo jej kawaler spi pod furtka trzecia noc i Sarke nawoluje,ale ona spi w domu i nici z amorow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Teraz cierpliwie czekamy na koniec cieczki i potem sterylka.Sara jest dobrym psem z manierami krolewskimi,czyli lozko itp.ale kochamy ja nad zycie:loveu::loveu::loveu: i cieszymy sie z wyboru:multi: mimo,ze dala nam popalic tymi ucieczkami:Dog_run:Mamy kilka nowych zdjec,ale nie potrafie poki co ich wkleic-postaram sie jutro:bye:

Posted

Instrukcja wklejania zdjec :):
[COLOR=Green][B][/B][/COLOR][B][COLOR=Purple]Jezeli masz zdjecie na dysku o odpowiednim rozmiarze czyli takim zeby nie wywalilo sie na cała strone to otwierasz np. [URL]http://imageshack.us/[/URL] dajesz przegladaj wybierasz fotke i dajesz [COLOR=Black]host it![/COLOR] i czekasz az sie przerobi zaznaczasz i kopiujesz link na saaaamym dole stronki nastepnie otwierasz juz na dogo okienko do pisania i wklejasz link klikajac na kwadracik z piramidami czy tam gorkami===> [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i dajesz ok i juz:multi:[/COLOR][/B]

Posted

Myślisz ,że jak już polubiła łóżko to tam będzie chciała wrócić?Ja tezmam piekną bude a psy jeden w łózku,drugi obok,ale tylko dlatego ze ma łapki niesprawne i nie wylezie w góre.

Posted

[quote name='Drufi-Magda'][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/948/sara2sg4.jpg[/IMG]
To jest nowy domek Sary ale narazie śpi w domu żeby się nie puszczła. :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]

Miec taką wolną chatę i nie wykorzystac.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moj Drufi staruszek jest po wczorajszej operacji na lapke,ale czuje sie swietnie,bo biega za Sarka jak opetany:Dog_run:I mam nadzieje,ze tym razem wszystko bedzie dobrze;)Dla wszystkich skladamy najlepsze zyczenia z okazji Swiat Wielkiej Nocy:multi:smacznego jajeczka i mokrego dyngusa:B-fly:

Posted

[quote name='Drufi-Magda']Moj Drufi staruszek jest po wczorajszej operacji na lapke,ale czuje sie swietnie,bo biega za Sarka jak opetany:Dog_run:I mam nadzieje,ze tym razem wszystko bedzie dobrze[/quote]

A co sie stało z jego łapką ?

Posted

Zadarl sobie pazura i zrobil sie ropien,ktory byl juz raz wycinany,ale mimo,ze przemywalam ta rane nie chcialo sie goic i zrobila sie przetoka i trzeba bylo jeszcze raz ciac:placz:Mysle,ze tym razem bedzie dobrze,bo Drufi cierpi:-(a ja razem z nim.

Posted

Przepraszam ale koniec miesiaca w pracy i urwanie glowy,bo trzeba plan nadrabiac-zywot przedstawiciela handlowego:evil_lol:U nas calkiem dobrze-jutro Drufi na opatrunek jedzie rano i chyba mu ciut lepiej,bo troche szybciej chodzi:scared:a szczegolnie jak Sarka jest blisko:calus:Dzis znow moja Krolewna mnie zaskoczyla,bo zachowala sie wrecz wzorcowo w stosunku do mojego 15-to miesiecznego synka:multi:Maks karmil psy ciasteczkami i Drufi byl lapczywy,a Sarka prze-delikatna-super:saint1:Wiedzialam,ze mam cudownego psa,ale teraz mam takie CUDA dwa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: