halcia Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Zorka,spadaj do domku,dobrgo,kochanego i badz grzeczna.Mamy juz nastepnego pupila ,był na zdjeciach na ogólnym watku.Duży piekny ,kudłati i tez grzeczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Zorcia ich rozkocha w sobie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Spadaj Zorka,nie było nigrzeczne wobec cudnej suni,tylko znaczyło :szybko szybko!!!Zoreczkobede miała pewnie zaszczyt poznac twoja nowa pania,oby jak najszybciej.SZpilka wiesz kto jest pupilkiem?taki duzy psiak k/Murzyna,on nawet łapke podaje i mam go na oku już chwile.Kasia chyba tez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Obok Murzyna po prawej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 AAAAA tak tak wiem takie wiiiielgachny pieszczoch co wczesniej miała 2 budy i do żadnej sie nie miescił... tez go wypatrzyłam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 [quote name='żaba88']Obok Murzyna po prawej?[/quote] Tak... taki niby bernardyn niby pirenejski...:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ten? [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/1754/dscn1023dj6.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewatr Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a9e24a3e1b919de3.html"][IMG]http://images24.fotosik.pl/165/a9e24a3e1b919de3.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 tak to ten ja mam fote w całosci [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/9977/iiidf2.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']tak to ten ja mam fote w całosci[/quote] Ja też :P [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/7669/dscn1024ln2.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 I co sie chwalisz :D przesan offowac bo naskarże do modow :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ty się pierwsza chwaliłaś :] To było ostatni raz już więcej nie będę tego robił. Głupio mi... Przepraszam wszystkich! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Wybaczam....:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Żaba intrygujesz mnie, zdradż kim jesteś i skąd masz nowe foty psow ze schroniska ? Jak to możliwe że wcześniej nie widziałysmy cię tam ? Mam tylko nadzieje że nie masz złych intencji chodząc po naszych wątkach .... bo jakoś nikt z Przemyśla oprócz Kiki i Weronika do nas nie zaglądał...... Tak tylko sobie gdybam.....:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 beciu66 spokojnie ja badam teren ;):D zaba opisze wiecej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 [quote name='becia66']Żaba intrygujesz mnie, zdradż kim jesteś i skąd masz nowe foty psow ze schroniska ? Jak to możliwe że wcześniej nie widziałysmy cię tam ? Mam nadzieje że nie chodzisz po naszych wątkach na przeszpiegi bo jakos cos mi tak nie pasuje.....:shake: Tak tylko sobie gdybam.....:roll:[/quote] Co ja takiego w sobie mam? Jednych intryguję, inni mnie badają... Nowe fotki mam prosto ze schroniska, z niedzieli. A to że się nie widzieliśmy wcześniej, jest spowodowane tym że miałem dłuższą przerwę w schronisku. A co taki szpieg ma na celu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Zacytowaleś mojego posta którego ja w międzyczasie trochę przerobilam. Pytasz co mam na myśli ? Otóż Zarząd Sary podejrzewał nas o różne nieczyste rzeczy, no bo jak można pomagać psom bezinteresownie ? Byłyśmy ponoć ,,sprawdzane '' ale chyba nic nie znależli skoro dalej tam jeżdzimy, a właśnie oni są w rozsypce. I tak sobie pomyslalam, że może ktoś następny wziął nas pod lupę ?...:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Z "Sarą" to ja nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego! I nie napiszę czego im życzę... Wiem że niektórzy nie rozumieli jak można pomagać bezinteresownie i pomagali "inaczej", na swój sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Zaba,bardzo sie cieszymy,ze przybywasz/fizycznie chyba tez,np gdy skrzykniemy siepoprawiać czy impregnować budy/Tak to mój pupil,strasznie miły i dobrze ułożony,ale podobno długo o nim mówiono,ze suczka,bo już wczesniej miałby domek.Zorka bido.ty tam jeszcze siedzisz,a my mamy nowych pupili,ale jak nie miećgdy tam tyle pieknych psów!!!Szpilka,tez go widze upatrzyłaś!Jest piekny i grzeczny cierpliwie czeka i obserwuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewatr Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 :eviltong: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cef328d9464da477.html"][IMG]http://images24.fotosik.pl/165/cef328d9464da477.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Tak,to mój ukochany Niuniuś,grzeczny,cierpliwy,pracownicy też go lubią.Łagodny ,kochany,oby kiedyś nie na łańcuch,bo to też pieszczoch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Beny Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Moment , moment , chyba się pogubiłem ;) Czy Sunia ma już dom ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 [quote name='halcia']Zaba,bardzo sie cieszymy,ze przybywasz/fizycznie chyba tez,np gdy skrzykniemy siepoprawiać czy impregnować budy/Tak to mój pupil,strasznie miły i dobrze ułożony,ale podobno długo o nim mówiono,ze suczka,bo już wczesniej miałby domek.Zorka bido.ty tam jeszcze siedzisz,a my mamy nowych pupili,ale jak nie miećgdy tam tyle pieknych psów!!!Szpilka,tez go widze upatrzyłaś!Jest piekny i grzeczny cierpliwie czeka i obserwuje....[/quote] My mamy jakos to samo oko ;) i te same psy sie nam podobaja :loveu: szczerze powiem ze myslałam o tym kudłaczu do mojej Sary ale po akcji z kotem narazie nikt (oprócz mnie) niechce słyszec o 2 psie....:( chociaz Sara juz dawno ma wybaczone ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 [quote name='Peter Beny']Moment , moment , chyba się pogubiłem ;) Czy Sunia ma już dom ??[/quote] Kasia pisała ze do Zorki przyjedzie na wizyte Pani ktora jest chetna by ja wziasc z cała rodzina by sprawdzic jak Zorka na nich zareaguje, moim zdaniem to bardzo rozsadne.. ja sama jeździłam do mojej Sary kilka razy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Beny Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 No tak , zgadzam sie oczywiście :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts