halcia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zorciu,myślimy o tobie i trzymamy kciuki!Pewne bedzie,jak będziesz w domku. Quote
albiemu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Zorka w sobotę była z nami na spacerku, Pani Magda nią zainteresowana jest w ciągłym kontakcie najprawdopodobiej w środę sprawa Zorki się rozstrzygnie :) Quote
halcia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To już dwie szpilki do środy,tylko ty zoreczko nie wiesz co cie czeka.Przyjda poglaskaja,czasem wyprowadza i jeszcze sie nic nie zmieniło.Czy masz jakieś przeczucia? Quote
Drufi-Magda Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :loveu:To ja zakochalam sie w Zorce:loveu::loveu::loveu:i jak ona pokocha moja rodzinke:calus:a szczegolnie staruszka Drufusa:buzi:to ma dom na milion% i nie na lancuch:shake::shake::shake::shake::shake:tylko wolno na calym podworku oczywiscie:multi::multi::multi:Niestety jednak wizyta w piatek dopiero:-(:-(:-(bo maz pracuje jutro i w czwartek na rano i nie damy rady pojechac po Zorke[ponad 100km.]ale w piatek mam nadzieje,ze bedzie juz w domu razem z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze trzymajcie kciuki za nas:laola: Magda. Quote
albiemu Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 witaj Madziu !!!!! :) Ja wiem, że już jajo znosisz ale wierze mocno, że wytrzymasz i w piątek Zora pojedzie z Tobą do domku! :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witam Drufi- Magdo ;) czekamy z niecierpliwoscia :) Quote
albiemu Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Zorka szykuj pusty plecak bo wierzę mocno Magda go po brzegi zapakuje miłością a to co masz na miejscu wyrzuć daleko za siebie. Wychodzisz z pustym bagażem - pamiętaj!!! Quote
halcia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zoreczko,kochaj i bądz kochana.Czekamy z niecierpliwościa piatku i pierwszych relacji z nowego domku!! Quote
ewatr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A własciwie szkoda gadac po próżnicy :eviltong: trzeba moooooooooocnio kciuki zacisnąc i dobre mysli przesyłac ....................:p Quote
troglodytes Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 halcia napisał(a):Zoreczko,kochaj i bądz kochana.Czekamy z niecierpliwościa piatku i pierwszych relacji z nowego domku!! My również.... Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zapomniałam nagadac Zorce zeby była grzeczna.... ale chyba ona sama wie ;) Quote
halcia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 NIe wiem komu ten czas do piatku bardziej sie dłuzy,jej czy nam!Zorka czy cos czujesz? Quote
Drufi-Magda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :multi:Mysle,ze ONA wie,ze po NIA jedziemy:multi:a to pewnie ja nie moge sie juz doczekac spotkania:-(mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:oops::lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 My tez mamy taka nadzieje, czekamy na wiesci :) Quote
halcia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ja też nie mogę sie doczekać,tak mi sie dłuży.Zorciu,jeszcze dzien,jeden dzień.Masz być anioł/choćja osobiscie wole psy z charakterkiem/Madziu,oby to była piekna,wzruszajaca adopcja! Quote
halcia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zorciu,czy twoi panstwo,wyruszyli po ciebie?Pamiętaj masz ich pokochac a z psiaczkiem sie bawić.Oni wiem ,ze już cie kochaja. Quote
albiemu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Madzia zbiera się właśnie do drogi :D niech będzie dobrze! niech będzie dobrze! niech będzie dobrze!!!!!!! Quote
albiemu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 wieści ...... hmmm Bardzo mi przykro to napisać ale Zorka - no dobra!!!!! Nie potrafię budować napięcia kiedy w środku serce tańczy!!!! ZORKA własnie marudzi bo jedzie w bagażniku i biegać po nim nie może! :D Siedzi na zapasowym kole chociaż miejsca ma mnóstwo bo ona księżniczka Zora jest :D JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będą zdjęcia z powitania w domu, smyczka nowa wypasiona na szyjce Zorkowej i pełna miska w domu. Księżna Zora powraca do zamku psiego szczęścia :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
albiemu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 :knajpa::cunao::laola::beerchug::drink1::drink1::drink1::beerchug::drink1::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::cool2::cool2: Quote
Recommended Posts