Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorka w sobotę była z nami na spacerku, Pani Magda nią zainteresowana jest w ciągłym kontakcie najprawdopodobiej w środę sprawa Zorki się rozstrzygnie :)

Posted

To już dwie szpilki do środy,tylko ty zoreczko nie wiesz co cie czeka.Przyjda poglaskaja,czasem wyprowadza i jeszcze sie nic nie zmieniło.Czy masz jakieś przeczucia?

Posted

:loveu:To ja zakochalam sie w Zorce:loveu::loveu::loveu:i jak ona pokocha moja rodzinke:calus:a szczegolnie staruszka Drufusa:buzi:to ma dom na milion% i nie na lancuch:shake::shake::shake::shake::shake:tylko wolno na calym podworku oczywiscie:multi::multi::multi:Niestety jednak wizyta w piatek dopiero:-(:-(:-(bo maz pracuje jutro i w czwartek na rano i nie damy rady pojechac po Zorke[ponad 100km.]ale w piatek mam nadzieje,ze bedzie juz w domu razem z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze trzymajcie kciuki za nas:laola:

Magda.

Posted

Zorka szykuj pusty plecak bo wierzę mocno Magda go po brzegi zapakuje miłością a to co masz na miejscu wyrzuć daleko za siebie. Wychodzisz z pustym bagażem - pamiętaj!!!

Posted

Ja też nie mogę sie doczekać,tak mi sie dłuży.Zorciu,jeszcze dzien,jeden dzień.Masz być anioł/choćja osobiscie wole psy z charakterkiem/Madziu,oby to była piekna,wzruszajaca adopcja!

Posted

wieści ...... hmmm

Bardzo mi przykro to napisać ale Zorka - no dobra!!!!! Nie potrafię budować napięcia kiedy w środku serce tańczy!!!!

ZORKA własnie marudzi bo jedzie w bagażniku i biegać po nim nie może! :D Siedzi na zapasowym kole chociaż miejsca ma mnóstwo bo ona księżniczka Zora jest :D JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będą zdjęcia z powitania w domu, smyczka nowa wypasiona na szyjce Zorkowej i pełna miska w domu.

Księżna Zora powraca do zamku psiego szczęścia :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:knajpa::cunao::laola::beerchug::drink1::drink1::drink1::beerchug::drink1::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::cool2::cool2: