Macho Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ana_Zbyska pewnie napisze więcej, ale nie jest dobrze :( Żółtaczka... :( Quote
szachrajka14 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Macho- właśnie na stronie azylu szukałam wątku Nera i nic:-o. Jakie Neruś ma szanse na powrót do zdrowia:niedowia:??? Quote
szachrajka14 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A jeżeli chodzi o szukanie wątku to na wątku zbiorczym linki Bari(onek) i Bari2 ( str.62 wątku ) dotyczą tego samego psa.:roll:.Wprawdzie to już przeterminowane info- ale naprawde szukałam:oops: Quote
Ana_Zbyska Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Z Nerem jest bardzo źle:-(:-(:-(:-(:-( Dzisiaj miał robione USG, jest bardzo przerośnięta wątroba, na leki w ogóle nie było żadnej poprawy, nie chce jeść spacjalnej karmy leczniczej, w zasadzie nic nie chce jeść..Do tego żółtaczka.. Od dzisiaj Nero będzie jeździł na kroplówki, które są dla Niego ostatnią deską ratunku... najbliższe dni pokażą.. :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Ana_Zbyska Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :-(Nero dzisiaj odszedł za TM:-(:-(:-( Niestety nie udało się Go uratować.. Neruś czuł się dzisiaj bardzo źle, z ledwością doszedł i wszedł do samochodu, żeby jechać na kroplówkę do weta.. Zaczęła Mu się gromadzić woda w jamie brzusznej:-(:-(Krew Mu w ogóle nie krzepła..do tego ta okropnie przerośnięta wątroba..Leki nie pomogły, na kroplówki też nie było zmiany..Nie mogliśmy pozwolić, żeby zaczął się męczyć.. Strasznie mi przykro Nerusiu..Nie udało się, nie tak miało wyglądać Twoje życie..Jeszcze nie jeden kilometr był przed Tobą do przebiegnięcia.. Będziemy za Tobą strasznie tęsknić..:-(:-(:-(Kochanym, fajnym psiakiem byłeś..Na zawsze w sercu.. Śpij spokojnie Piesku:-( Quote
lariss72 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nie zdążyłam sie z nim pożegnać.......bo akurat nie mogłam byc dzisiaj w CK.....tak mi go żal, napewno przykro bedzie tez temu chłopakowi, który do niego jeździł :-(......a mógł mieć niedługo dom......... Quote
Ana_Zbyska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No właśnie..Prawdopodobnie Nero miałby niebawem dom..Był jeszcze taki młody:-(:-(:-( Przykro niesamowicie..:-(:-(:-( Quote
Macho Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Już jestem, nie wiem na jak długo... Strasznie smutno :( :( [*] Quote
Recommended Posts