malagos Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Squ napisał(a):Czemu nikt nie chce takiego piękniocha? Mnie się marzy RUSek, ale nie ma mowy o trzecim kocie :-( Ewentualnie, gdyby groził mu schron, to tymczas u mnie, ale za szybko przywiązuję się do zwierząt :roll: czyli moze rzeczywiście, jak nadal jest w lecznicy, tu byłby dom tymczasowy? No i ciekawe, jak tam łapinka.... Quote
AniaB Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mam nadzieje, ze kocurek już pojechał jednak do domu stałego.. oj Boze zeby tak było.. Quote
LittleMy Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 nie, nie pojechal niestety :( i w okresie swiatczenonoworocznym pojawila sie jeszcze kotka, krolik i swinka morska. pojade w tygodniu porobic zdjecia.... Quote
malagos Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tak, wstaw zdjecia, zobaczymy, pomyślimy.... Quote
Arlene Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nie dość, że błękitek nie ma domku, to jeszcze zwierzaków przybyło... :( Quote
LittleMy Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 tam sie co troche ktos pojawia, juz z 5 watkow zakladalam na dogomanii a moze i wiecej i wszystkie sie szczesliwie pokonczyly... mam nadzieje, ze i ten... Quote
AniaB Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 LittleMy, czy kotek jest jeszcze w klinice..? Czy naprawde nikt go nie chce?:shake::crazyeye: Ja mam na razie remont w domu - tak do konca stycznia przynajmniej - wiec tak czy siak nie moge sie powaznie wypowiadać w temacie.. Ale mocno myśle czy błękitka nie zabrać do siebie gdyby do końca stycznia nie znalazł domu... No i ew. przyjazd do Warszawy - musiałabym jakos zgrać to z moimi wyjazdami.. Ale myślę o kitku bardzo - choc nie ukrywam, ze bardzo by mi ulzyło gdyby znalazł dobry dom wczesniej... Quote
LittleMy Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 w niedziele jeszcze byl,, teraz nie dzwonilam, ale w czwartek i tak jade porobic zdjecia nowym zwierzakom... to wtedy dam znac jeszcze..... Quote
LittleMy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 watek reszty zwierzakow: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9262717#post9262717 a kocurka niebieskiego dzis widzialam. okazalo sie ,ze jednak nie byl kastrowany i jutro beda go ciachac. ciagle czeka..... :-( Quote
Arlene Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czeka i czeka... Że też nikomu nie wpadł w oko taki urodziwy kocurek! Quote
LittleMy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 no wlasnie nie wiem... niby ludzie do mnie pisza i pytaja ale potem jakos nic.... Quote
LittleMy Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 jutro bedziemy dzwonic, jak po kastracji, bo tak to juz nie jest leczony, wiec mozna uznac, ze zdrowy zupelnie. jedynie na bezdomnosc chory...... Quote
LittleMy Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 kocurek jest podobno dla kogos zarezerwowany juz ! :multi: Quote
AniaB Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 cudownie! :multi: Oby tylko ktos go rzeczywiscie odebrał!! Quote
Arlene Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nareszcie :) Oby to był właśnie TEN wymarzony właściciel! Quote
LittleMy Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ciagle tam jest,ale zaklepany... nie wiem, czemu to tak dlugo trwa, chyba kastracja mu sie przesunela... ale ze tez go nie wzieli wczesniej. ja to bym wziela i przyjechala na zabieg a nie tak... no ale moze cos jeszcze wchodzilo w gre.. Quote
wanda szostek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jak tam piękny kocur już ciachnięty? Quote
LittleMy Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ciachniety i wreszcie poszedl do domku !! :multi: w lecznicy sa teraz 2 koty : moja mama zlapala na kastrajce podworkowego kocura, ktory niestety sika na wszystko i jest juz na tyle dorosly, ze moze mu to nie minac z ciachnieciem :( i jeszcze jest jakis kocurek mlodszy, ale poldziki... bedzie pewnie ciezko z wyadoptowaniem, niedlugo pojade robic zdjecia i zaloze im watek. Quote
Recommended Posts