Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o wyrozumiałość dla Żaby .... Ten facet , NIEZWYKŁY FACET jest tylko jeden i wątpię czy ktokolwiek z wolontariuszy mógłby powiedzieć że zrobił więcej dla psiaków z Orzechowców jak On ....
Szacunek kolego Żabo !!!! bez zbędnych słów , bez oklasków , a tyle dobrego ....
Ja widziałem nie raz jak zapier.... bez słowa z uśmiechem , nie patrząc kto co powie , czy kto nagrodzi czy nie , tylko dla zwierzaków ... Żaba wzbudził mój szacunek i podziw ....

Posted

Rafał, nie musisz mi tego mówić, ja bardzo Żabę szanuje za to jakim jest człowiekiem i co robił i nadal robi dla zwierzaków i to nie tylko ze schroniska.
Szpilka, to nie jest kwestia 2 miesięcy...

Poprostu chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej apropos tej strony, która ma powstać...

Posted

Neczka ja zaczełam słyszec o stronce około 2 miechy temu z tego co wiem osoba ktora miała byc głownym wsparciem wycofała sie i Zabiasty sam nie da rady, sama nie mam o tym pojecia, jezeli jest ktos kto mogłby pomoc to strona ruszy samego Zabe nie mozemy tym obarczac

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Neczka ja zaczełam słyszec o stronce około 2 miechy temu z tego co wiem osoba ktora miała byc głownym wsparciem wycofała sie i Zabiasty sam nie da rady, sama nie mam o tym pojecia, jezeli jest ktos kto mogłby pomoc to strona ruszy samego Zabe nie mozemy tym obarczac[/quote]

to fakt, że prowadzenie strony to dużo wyższa szkoła jazdy niż zakładanie wątków ... to juz są kody a nie fotosik :shake: czy youtube ...

Zielony ile dasz radę zrób.

Beciu ja sobie cos przypominam (jakiegoś chętnego z Warszawy???) faceta który robił strony i chciał pomóc. Teraz popraw mnie, sklerozę mam czy jeszcze ze mną całkiem nieźle jest? :diabloti: To było przy okazji któregos Orzeszka :)

Posted

[quote name='żaba88']Chwilowo dodawanie psów na stronke zatrzymane. Prawdopodobnie serwer pełny.[/quote]
Dzien dobry ciotecki. A moze ,Neczko droga , gdyby miala pani troszke czasu- zalozyc watek Josephinie czyli Jozi?:roll:Niech tez Jozie ktos zobaczy.

Posted

Ja na komputerach to nie znam się wcale,ale pamiętam że tu na wątku parę razy swoją pomoc proponowała Folen i chyba nigdy nikt nic jej nie odpowiedział (chociaż może się mylę bo tu dużo odpowiedzi idzie na Pw)
A strona jest ważna,ja sama ją niejednokrotnie podaję-ostatnio wywiesiłam na plakacie w szkole.I byłoby super gdyby była aktualna :roll:

Posted

Dobrze, że każdy ma swój zakres niepisany wolontariacki, którego się trzyma i robi najlepiej jak potrafi - i CHWALIĆ to trzeba a nie oceniać, gonić bo coś wolniej, bo nie tak jakby ktoś chciał. Przykrość sprawić można a wiadomo każdy ma 2 ręce, 1 głowę a doba jedyne 24 h i czasem to zwyczajnie za mało :roll:

Ja się straszliwie cieszę Żabą, nie tylko jako wolontariuszem ale jako przyjacielem bo za przyjaciela go uważam. Zielony pchnij stronę :) żabeczko Ty moja a jak coś będzie trzeba podpowiedzieć czy pomóc to jakis informatyków znam ... co więcej całkiem dobrych :)
Rafciu też wiele wie :)

Stronko idziemy do przodu, psiaki będziemy focić kolejne w niedzielę i obiecaliśmy sobie że 10-15 psiaków z opisem co tydzień jeśli sie uda. A UDAĆ SIĘ MUSI :)

Narazie w związku z ogłoszeniami na rzeszowiaku i na innych stronkach cisza słuchajcie straszliwa :( PSIAKI do domów kurcze na święta, kto będzie brodziatego z komina wyganiał??????

Posted

Miśka naturalnie :) nigdy nie wiadomo kto oglądnie a ogłoszeń nigdy za wiele :)

DZIĘKUJĘ KOCHANA!!!!

Kurcze wchodzę teraz na rzeszowiaka a tam tyyyyyyyyle orzeszków - KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!

Posted

[quote name='Miśka84']Dobra to jeszcze porobie:roll: Troszke oczyska bola po wczorajszym:placz::crazyeye:[/quote]

Miśka nie wiem nawet co napisać - całuje Te Twoje umęczone oczy i napewno radosne serce bo wielkie jest! :buzi:

Posted

ten pies spędził całe swoje życie w schroniskowej budzie - 10 lat ... przegapiłysmy go jako wolontariuszki przez tak wiele naszych wizyt i strasznie nam przykro z tego powodu.
JUGOL ... proszę Was o wsparcie na wątku, proszę Was o chociaż minutę uwagi dla tego psa ..

Jak bardzo boli mnie ten pies ... :shake:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/40/7cb3ce04dca2fa13med.jpg[/IMG][/URL]

[I][B][COLOR=red]oddech i bicie mojego serca[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]to za mało abym mógł powiedzieć ŻYJE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]Wasze współczucie i wiara[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=red][I]to za mało abym mógł powiedzieć ŻYJE[/I] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][I]mnie chyba tak naprawdę nigdy nie było ...[/I] [/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=red]bo dla siebie samego być to za mało[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=red][I]być dla kogoś to znaczy Żyć[/I] [/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=red]ja nie żyje ... nie ma mnie [/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]ani w Waszym zapomnieniu[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]ani w Waszej pamięci ...[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]bo wciąż sam ...[/COLOR][/B][/I]

Posted

Narazie się poddaje!
Niewiem czy to wina mojego "szybkiego" internetu czy wszyscy chca zamieściś ogłoszenie?
Narazie klapa! Moze wieczorkiem sie coś uda? Jeszcze sporo psiesów;) zostało do wstawienia :placz:

Posted

[quote name='AnnaB']Ja na komputerach to nie znam się wcale,ale pamiętam że tu na wątku parę razy swoją pomoc proponowała Folen i chyba nigdy nikt nic jej nie odpowiedział (chociaż może się mylę bo tu dużo odpowiedzi idzie na Pw)
A strona jest ważna,ja sama ją niejednokrotnie podaję-ostatnio wywiesiłam na plakacie w szkole.I byłoby super gdyby była aktualna :roll:[/quote]

Fakt to pomyłka , z tego co mi wiadomo to stronki bez Folen i Żaby by nie było :)
Było nawet o tym na wątku ... jak i cos mi się przypomina że Żaba był w kontakcie z Folen oraz właśnie od Folen dostawał instrukcje co do prowadzenia stronki.

ps. Neczko ja nikogo nie oceniam ani nie oskarżam , Ciebie też nie .. ogólnie tylko chciałem powiedzieć że kolega Żaba ( w moim rejestrze gatunek Żaba jest pod ścisła ochroną :) ) jest tylko jeden

Posted

Oczywiście ,że TAKA ŻABA jest tylko jeden,wspaniały ,uśmiechniety i potwierdzam,ze pod ochroną w przyrodzie i u nas!A ty AniuB tez swoją działke na rzecz psiaków odwalasz z transportem,co zawsze było dla nas problemem i za to Ci wielkie dzięki!To tez duza rzecz,gdy wiemy ,ze mozemy na Ciebie liczyć. Jest PROBLEM:Kasi-albiemu tel podany prawie wszedzie, na wątkach,na rzeszowiaku , jest nieaktualny/moze chwilowo,czasem udaje sie odzyskac nr/Zgubiła albo jej ukradziono.Trzeba tam pozmieniac numery tel.Dzwoniąc do schr.prosze sie nie zniechęcac,ponawiac tel.bo przecież praca wykonywana jest w boksach...a tam tel nie słychac

Posted

Dziewczyny mam do Was prośbę: Potrzebuję tytułów fajnych,ciekawych książek o psach(zwierzętach) takich na poziomie podstawówki.Będę fundować nagrody w konkursie w szkole=myślałam właśnie o książkach ale mnie jak na złość nic nie przychodzi do głowy.Na pewno coś znacie..proszę pomóżcie:roll:

Posted

Anno, wprawdzie wiele sie zmieniło w tych sprawach ale ja nadal polecam "Okiem psa" J.Fishera...Po pierwsze cieniutka, po drugie w przystępny sposób porusza wiele fajnych tematów..Potem, jak któreś złapie bakcyla, bedzie już wiedziało, gdzie szukać...
Anno, Ty to masz głowę:lol:

Posted

[quote name='Miśka84']Z tymi ogłoszeniami na rzeszowiaku to chyba tylko albiemu może zmienić, albo usunąć. Bo tam trzeba mieć jakiś kod.[/quote]

Dzięki uprzejmości Ery zostałam przy dawnym numerze ... tak więc ogloszenia aktualne a telefon tak stary mam że już prawie trup ... ważne że chodzi jeszcze więc jak ktos dzwonił będzie to damy radę :)

Naprawdę się cieszę że nie musimy ogłoszeń zmieniać :)

Posted

Przepraszam Orzeszki za offa, ale...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-miesieczny-psi-szkielecik-w-typie-dlugowlosego-jamnika-prosi-o-domek-na-cito-127500/#post11459606[/url]