Neczka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='żaba88']Tego to nie wiem.[/quote] A kto to wie ? ...bo plany są już od wielu miesięcy i nic się z tym nie dzieje Quote
SZPiLKA23 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wiele miesiecy to 2 ? Pozatym to sa narazie plany.... Quote
SZPiLKA23 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Najnowszy bazarek z rzeczy przesłanych od Holly 1. Serdecznie dziekujemy :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/damsko-mesko-psi-bazarek-na-orzeszki-do-01-01-2009-r-127406/[/URL] Quote
Rafal StWola Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Proszę o wyrozumiałość dla Żaby .... Ten facet , NIEZWYKŁY FACET jest tylko jeden i wątpię czy ktokolwiek z wolontariuszy mógłby powiedzieć że zrobił więcej dla psiaków z Orzechowców jak On .... Szacunek kolego Żabo !!!! bez zbędnych słów , bez oklasków , a tyle dobrego .... Ja widziałem nie raz jak zapier.... bez słowa z uśmiechem , nie patrząc kto co powie , czy kto nagrodzi czy nie , tylko dla zwierzaków ... Żaba wzbudził mój szacunek i podziw .... Quote
Neczka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Rafał, nie musisz mi tego mówić, ja bardzo Żabę szanuje za to jakim jest człowiekiem i co robił i nadal robi dla zwierzaków i to nie tylko ze schroniska. Szpilka, to nie jest kwestia 2 miesięcy... Poprostu chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej apropos tej strony, która ma powstać... Quote
SZPiLKA23 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Neczka ja zaczełam słyszec o stronce około 2 miechy temu z tego co wiem osoba ktora miała byc głownym wsparciem wycofała sie i Zabiasty sam nie da rady, sama nie mam o tym pojecia, jezeli jest ktos kto mogłby pomoc to strona ruszy samego Zabe nie mozemy tym obarczac Quote
albiemu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Neczka ja zaczełam słyszec o stronce około 2 miechy temu z tego co wiem osoba ktora miała byc głownym wsparciem wycofała sie i Zabiasty sam nie da rady, sama nie mam o tym pojecia, jezeli jest ktos kto mogłby pomoc to strona ruszy samego Zabe nie mozemy tym obarczac[/quote] to fakt, że prowadzenie strony to dużo wyższa szkoła jazdy niż zakładanie wątków ... to juz są kody a nie fotosik :shake: czy youtube ... Zielony ile dasz radę zrób. Beciu ja sobie cos przypominam (jakiegoś chętnego z Warszawy???) faceta który robił strony i chciał pomóc. Teraz popraw mnie, sklerozę mam czy jeszcze ze mną całkiem nieźle jest? :diabloti: To było przy okazji któregos Orzeszka :) Quote
Nadziejka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='żaba88']Chwilowo dodawanie psów na stronke zatrzymane. Prawdopodobnie serwer pełny.[/quote] Dzien dobry ciotecki. A moze ,Neczko droga , gdyby miala pani troszke czasu- zalozyc watek Josephinie czyli Jozi?:roll:Niech tez Jozie ktos zobaczy. Quote
AnnaB Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja na komputerach to nie znam się wcale,ale pamiętam że tu na wątku parę razy swoją pomoc proponowała Folen i chyba nigdy nikt nic jej nie odpowiedział (chociaż może się mylę bo tu dużo odpowiedzi idzie na Pw) A strona jest ważna,ja sama ją niejednokrotnie podaję-ostatnio wywiesiłam na plakacie w szkole.I byłoby super gdyby była aktualna :roll: Quote
albiemu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dobrze, że każdy ma swój zakres niepisany wolontariacki, którego się trzyma i robi najlepiej jak potrafi - i CHWALIĆ to trzeba a nie oceniać, gonić bo coś wolniej, bo nie tak jakby ktoś chciał. Przykrość sprawić można a wiadomo każdy ma 2 ręce, 1 głowę a doba jedyne 24 h i czasem to zwyczajnie za mało :roll: Ja się straszliwie cieszę Żabą, nie tylko jako wolontariuszem ale jako przyjacielem bo za przyjaciela go uważam. Zielony pchnij stronę :) żabeczko Ty moja a jak coś będzie trzeba podpowiedzieć czy pomóc to jakis informatyków znam ... co więcej całkiem dobrych :) Rafciu też wiele wie :) Stronko idziemy do przodu, psiaki będziemy focić kolejne w niedzielę i obiecaliśmy sobie że 10-15 psiaków z opisem co tydzień jeśli sie uda. A UDAĆ SIĘ MUSI :) Narazie w związku z ogłoszeniami na rzeszowiaku i na innych stronkach cisza słuchajcie straszliwa :( PSIAKI do domów kurcze na święta, kto będzie brodziatego z komina wyganiał?????? Quote
Miśka84 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To mam dalej robić ogłoszenia na rzeszowiaku? Quote
albiemu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Miśka naturalnie :) nigdy nie wiadomo kto oglądnie a ogłoszeń nigdy za wiele :) DZIĘKUJĘ KOCHANA!!!! Kurcze wchodzę teraz na rzeszowiaka a tam tyyyyyyyyle orzeszków - KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!! Quote
Miśka84 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dobra to jeszcze porobie:roll: Troszke oczyska bola po wczorajszym:placz::crazyeye: Quote
albiemu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Miśka84']Dobra to jeszcze porobie:roll: Troszke oczyska bola po wczorajszym:placz::crazyeye:[/quote] Miśka nie wiem nawet co napisać - całuje Te Twoje umęczone oczy i napewno radosne serce bo wielkie jest! :buzi: Quote
albiemu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ten pies spędził całe swoje życie w schroniskowej budzie - 10 lat ... przegapiłysmy go jako wolontariuszki przez tak wiele naszych wizyt i strasznie nam przykro z tego powodu. JUGOL ... proszę Was o wsparcie na wątku, proszę Was o chociaż minutę uwagi dla tego psa .. Jak bardzo boli mnie ten pies ... :shake: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/40/7cb3ce04dca2fa13med.jpg[/IMG][/URL] [I][B][COLOR=red]oddech i bicie mojego serca[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]to za mało abym mógł powiedzieć ŻYJE[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Wasze współczucie i wiara[/COLOR][/B][/I] [B][COLOR=red][I]to za mało abym mógł powiedzieć ŻYJE[/I] [/COLOR][/B] [B][COLOR=red][I]mnie chyba tak naprawdę nigdy nie było ...[/I] [/COLOR][/B] [I][B][COLOR=red]bo dla siebie samego być to za mało[/COLOR][/B][/I] [B][COLOR=red][I]być dla kogoś to znaczy Żyć[/I] [/COLOR][/B] [I][B][COLOR=red]ja nie żyje ... nie ma mnie [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]ani w Waszym zapomnieniu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]ani w Waszej pamięci ...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=red]bo wciąż sam ...[/COLOR][/B][/I] Quote
gagata Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kochani,jestem cokolwiek....oszołomiona.....tyle roboty wykonanej....:lying::lying::lying: Quote
Miśka84 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Narazie się poddaje! Niewiem czy to wina mojego "szybkiego" internetu czy wszyscy chca zamieściś ogłoszenie? Narazie klapa! Moze wieczorkiem sie coś uda? Jeszcze sporo psiesów;) zostało do wstawienia :placz: Quote
Rafal StWola Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='AnnaB']Ja na komputerach to nie znam się wcale,ale pamiętam że tu na wątku parę razy swoją pomoc proponowała Folen i chyba nigdy nikt nic jej nie odpowiedział (chociaż może się mylę bo tu dużo odpowiedzi idzie na Pw) A strona jest ważna,ja sama ją niejednokrotnie podaję-ostatnio wywiesiłam na plakacie w szkole.I byłoby super gdyby była aktualna :roll:[/quote] Fakt to pomyłka , z tego co mi wiadomo to stronki bez Folen i Żaby by nie było :) Było nawet o tym na wątku ... jak i cos mi się przypomina że Żaba był w kontakcie z Folen oraz właśnie od Folen dostawał instrukcje co do prowadzenia stronki. ps. Neczko ja nikogo nie oceniam ani nie oskarżam , Ciebie też nie .. ogólnie tylko chciałem powiedzieć że kolega Żaba ( w moim rejestrze gatunek Żaba jest pod ścisła ochroną :) ) jest tylko jeden Quote
halcia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Oczywiście ,że TAKA ŻABA jest tylko jeden,wspaniały ,uśmiechniety i potwierdzam,ze pod ochroną w przyrodzie i u nas!A ty AniuB tez swoją działke na rzecz psiaków odwalasz z transportem,co zawsze było dla nas problemem i za to Ci wielkie dzięki!To tez duza rzecz,gdy wiemy ,ze mozemy na Ciebie liczyć. Jest PROBLEM:Kasi-albiemu tel podany prawie wszedzie, na wątkach,na rzeszowiaku , jest nieaktualny/moze chwilowo,czasem udaje sie odzyskac nr/Zgubiła albo jej ukradziono.Trzeba tam pozmieniac numery tel.Dzwoniąc do schr.prosze sie nie zniechęcac,ponawiac tel.bo przecież praca wykonywana jest w boksach...a tam tel nie słychac Quote
AnnaB Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dziewczyny mam do Was prośbę: Potrzebuję tytułów fajnych,ciekawych książek o psach(zwierzętach) takich na poziomie podstawówki.Będę fundować nagrody w konkursie w szkole=myślałam właśnie o książkach ale mnie jak na złość nic nie przychodzi do głowy.Na pewno coś znacie..proszę pomóżcie:roll: Quote
AnnaB Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dzięki Gagato -żeby tylko była osiągalna w księgarni...sama przeczytam bo chyba nie znam... Ale 1 to za mało...Dziewczyny JESZCZE JESZCZE !!! Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Anno, wprawdzie wiele sie zmieniło w tych sprawach ale ja nadal polecam "Okiem psa" J.Fishera...Po pierwsze cieniutka, po drugie w przystępny sposób porusza wiele fajnych tematów..Potem, jak któreś złapie bakcyla, bedzie już wiedziało, gdzie szukać... Anno, Ty to masz głowę:lol: Quote
Miśka84 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Z tymi ogłoszeniami na rzeszowiaku to chyba tylko albiemu może zmienić, albo usunąć. Bo tam trzeba mieć jakiś kod. Quote
albiemu Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Miśka84']Z tymi ogłoszeniami na rzeszowiaku to chyba tylko albiemu może zmienić, albo usunąć. Bo tam trzeba mieć jakiś kod.[/quote] Dzięki uprzejmości Ery zostałam przy dawnym numerze ... tak więc ogloszenia aktualne a telefon tak stary mam że już prawie trup ... ważne że chodzi jeszcze więc jak ktos dzwonił będzie to damy radę :) Naprawdę się cieszę że nie musimy ogłoszeń zmieniać :) Quote
Neczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Przepraszam Orzeszki za offa, ale... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-miesieczny-psi-szkielecik-w-typie-dlugowlosego-jamnika-prosi-o-domek-na-cito-127500/#post11459606[/url] Quote
Recommended Posts