Kudłata Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Może jazdę w terenie polubisz? Muszę Cię zabrać kiedyś :cool3: Quote
Neczka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Halciu, jaka koparka ! To SPYCHACZ BYŁ :D No i oczywiście Neczka - demolka, musiała się ustawić przed samym kołem, coby ją opryskało cudne błotko z góry na dół :evil_lol: Ale było dziś super :D Pomimo chwilowego strachu :eviltong::eviltong: Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jestem sama w domu,a rechole juz na głos.:diabloti:Coraz wieksza smiechawa.Kudłata ,oczywiscie,ze jestem chętna.:multi:Co praktyka ,to praktyka,nie teoria.Neczka,pewnie tak, spychacz,bo przeciez wyrównało teren przede mna a kopara by pogłebiła dołek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,dobrze że nie śmieciara!:shake:A wesoło jest zawsze i ciesze sie ze skład mamy mocny. Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Kuba,fajnie,ze zagladasz do nas,ja juz tak mam,że zawsze cos sie dzieje.Dwa tyg.temu tez chłopom nie wierzyłam,ze nie dojade łaziłam do drogowców i kazałam przestawiac duze maszyny ,bo musze dojechac,zeby w koncu sie przekonac ,ze droga sie kończy i od nowa przestawiali,bym sie mogła wycofać slalomem. Quote
Kuba P Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zaraz pokażę rodzicom, niech sobie przeczytają, znowu się będą śmiać:evil_lol: Quote
weronika1 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Halciu wygląda na to, że to był trening przed rajdem terenowym. Szkoda że nie filmowaliście, bo by jakis medal Halcia zdobyła. Z opowiadania wygląda, że wyczyn był nie lada co, nie słyszałam ,aby ktoś spychaczem był wyciągany. A mówiła , ze jest słabym kierowcą, a tu masz ci , jeszcze troche zacznie do Orzechowiec spychaczem jeździć:eviltong: Quote
Rafal StWola Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Plotki co do Rafała i braku mozliwości wyciągnięcia są niepotwierdzone w praktyce .... widziałem ten spychacz .... jakos przypominał mi mała ładowarkę z serii "Ł" ..... i dziwne że ( moim skromnym zdaniem ) równał droge raczej na wstecznym biegu hehe .... co do trudności pokonanej przez Halci drogi hmmmm dałbym 9 na 10 ... Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rafal StWola']co do trudności pokonanej przez Halci drogi hmmmm dałbym 9 na 10 ...[/quote] eee tam, ja bym dała 10/10 :eviltong: Rzeczywiście szkoda, że fot nie ma... wszystko było takieee... błotniste :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tylko jeszcze trzeba pilota zeby Halcia sama nie mowiła do siebie "Jedz nie zatrzymuj sie na dwójce" Quote
halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 E...to było tak:jedz na dwójce,nie zatrzymuj sie...Szpilka,jak bedziesz luzik/ np urlopowana/ daj znac,wzielabym pudła i pojedziemy może,posegregować;narzedzia szczotki,śr.czystosci i powoli trzeba będzie osobno zbierać jakie takie deski by poumacniać budy. Quote
Saphira Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dziewczyny ! Nie odpuszczę - zamówiłam na adres Żaby dwie przesyłki. Powinny do Was dotrzeć w ciągu tygodnia najdłużej do 2 tygodni. Zamówiłam miski, preparaty przeciwpchelne, szampon, kilka zabawek i jakieś witaminki. Błagam wykąpcie tego biedaka. Ja mam 5 psiaków, które jak jest ciepło kąpię w ogródku i nigdy żaden się nie zaziębił. Może Żaba skombinowałby jakąś wannę. Kiedyś gospodynie miały takie balie do prania . Może na wsi po strychach coś by znalazł. Albo jakąś wanienkę plastikową dziecięcą. Cokolwiek ! Wiem, że i bez tego macie dużo pracy, ale chociaż spróbujcie..... Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Saphira, rozumiem, że chodzi Ci o Dziadunia ? Szkoda tylko, że nie wiadomo, kiedy Żaba z tymi rzeczami pokaże się w schronisku...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dziadunio bedzie ogolony bo ma wielkie kołtuny na siersci i wtedy bedzie mozna go wykapac a jak bedzie miał krótsza siersc i bez "dredow" to i bedzie szybciej schna Quote
Saphira Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Właśnie odezwała się do mnie Pani Kasia ze sklepu [URL="http://www.szopek.pl"]www.szopek.pl[/URL] Do paczki dołoży od siebie środki czystości i może coś tam jeszcze ! Myślę, że Żaba sie odezwie jak dostanie przesyłkę. Nie wiedziałam, że jest niedostępny. Jak zamówilam leki dla Pani Romy to zaraz je dowiózł. Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Slicznie dziekujemy Ci za pomoc:) Zaba czesciej jest w Przemyslu a i ma bliżej i lepszy dojazd pozatym wtedy jeszcze nie pracował a teraz to robi i stad mało czasu, damy rade doprowadzic dziadunia do jakiegos normalnego stanu Quote
gagata Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Popatrzcie tylko, jaki z niego musiał być śliczny szczeniak...-mówię o Dziaduniu... Quote
SZPiLKA23 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Saphira']Ale od kuriera ktoś paczki odbierze ?[/quote]nie wiem nie były do mnie one wysłane musi sie Zaba wypowiedziec jezeli wiedział ze paczki beda wysłane i sie na to zgodził to napewno odbierze Quote
żaba88 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Neczka']Szkoda tylko, że nie wiadomo, kiedy Żaba z tymi rzeczami pokaże się w schronisku...:shake:[/quote] Ale ktoś marudzi :p Paczka będzie odebrana i zawieziona do schroniska! A co do stronki. Wszystko dodam tylko powoli, bo informacje przychodzą mi już z 4 frontów i się już gubię za co się zabrać w pierwszej kolejności. Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jak będziesz miał czas, to Ci jeden z tych frontów jeszcze podeśle kilka psiaków i wtedy Ty będziesz marudził :cool1: Quote
Saphira Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dziewczyny i Żabo ! Przespałam się trochę z tymi paczkami i myślę, że jak przyjadą to lepiej je otworzyć u Żaby i pomedytować co kiedy zawieźć do schroniska, może coś do Romy i w jakim czasie. Może nie wszystko na raz tylko stopniowo! Quote
SZPiLKA23 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Otworzyc zawsze Zaba moze i zobaczyc co na bierzaco sie przyda Quote
albiemu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Saphira spokojna byc możesz, będzie wszystko wg Twojego uznania rozdysponowane bo uzgadniane z Tobą Quote
Recommended Posts