Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale nie dam rady tego wątku dzisiaj napisać... tzn. napiszę sobie, jak już będę szła spać, tak mi się lepiej pisze:eviltong: i wkleję jutro koło południa :)

Posted

[quote name='albiemu']Kudłata, Becia też dopytywała kiedy jedziesz bo ma sporo do wzięcia więc wcześniej zanim załadujesz budy do auta będzie trzeba je nafaszerować darami aby już ich część zabrać od niej.[/quote]

Raczej trzeba będzie zrobić odwrotnie - najpierw załadować budy, a później ewentualnie w wolne miejsca poupychać inne rzeczy. Nie wiem jeszcze kiedy będę mogła jechać, może piątek, może weekend, dam znać jak coś się wyklaruje. No i jeszcze pozostaje kwestia rozładunku w schronisku, bo jeżeli np pojedziemy w piątek to czy będzie ktoś tam, aby nam pomóc? Budy nie są ciężkie. A i zostaje jeszcze kwestia dojazdu, bardzo tam jest rozkopana droga? Bo mój tranzit jak widzi błoto to się buntuje :roll:
Czy jakieś psiaki czekają na transport? Bo ja ciągle jeszcze nie w temacie... Być może będę jechać gdzieś w okolice Śląska albo Krakowa, może dalej (to jeszcze nic pewnego gdzie i kiedy, ale wolę się przygotować jak coś).

Posted

[quote name='Kudłata']czy będzie ktoś tam, aby nam pomóc?
[COLOR=Red]na zmianie jest zawsze conajmniej jeden 'męski' pracownik + p. Artur:eviltong:
[/COLOR]bardzo tam jest rozkopana droga?
[COLOR=Red]zależy, z której strony, ale raczej nie[/COLOR]
Czy jakieś psiaki czekają na transport?
[/quote]
[COLOR=Red]z tego co wiem, to nie[/COLOR]:shake:

Posted

Żaba podeślij mi proszę na pm swój adres meilowy bo chcę podesłac kilka rzeczy związanych ze stroną wolontariacką i będę prosić o zmiany jak znajdziesz troszkę czasu :) DZIĘKI

Posted

Kudłata ,p.Artur jest w piatki,soboty i poniedz..Droga nieprzejezdna od Orłów ,od wsi normalnie,fajnie by było ,kiedy jest Kierownik,jak cos dzwon pojade chetnie.Wtorek jade do Mielca.

Posted

wiem, że mamy juz masę wątków ale Babci zostawić nie mogłam ...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10514952#post10514952[/URL]

[IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/babunia2.JPG[/IMG]

Posted

Nie doczytałam wszystkiego, ale lepsze od wczasów są wiadomości o karmie. Pomimo zmęczenia ta ilosć karmy dla psiaków Orzechowskich dodała mi sił.:lol: To super sprawa.

[SIZE=5][COLOR=black]Dzięki ofiarodawcom i tym którzy się starali[/COLOR][/SIZE] :lol:

Posted

Nie wiem do której jutro będziecie ? Ja przyjadę koło południa. Rano nie mam samochodu. Bedę napewno w Orzechowcach w sobotę, Możesz Halciu zabrać rzeczy dla p. Romy ja odbiorę.

Posted

no własnie ciesze sie adopcją Bolka ale przyznaje mam obiekcje jak zniosą rozłąkę z Lolkiem... niestety Pani Beata dwóch wziąć nie może ... wybór, lepiej niech jeden ma dom niż obydwa w schronie. Ja juz myślę o dobrym wątku dla Lolka i allegro bo naprawdę to piękny pies a do tej pory szukałam domu dla obydwóch ... w pojedynke mają większą szanse. Z jednej strony radość z drugiej smutek bo to takie psiaki jak Dzielna i Pieczarek co wszystko razem .... Pieczarek odszedł Dzielna znalazła dom. Bolek jedzie do domu, więc Lolkowi też dom znajdziemy!!!!!!! ... [U]sluchajcie wyjścia nie ma, o domy dobre naprawdę ciężko nie możemy z nich rezygnować i trzymac psów w schronisku ...[/U]

Posted

[quote name='grzenka']tym bardziej o dom dla dwóch psiaków:-(...
Oba są takie piękne, mam nadzieję, że Lolek też szybko znajdzie dom i kochającego człowieka![/quote]

grzenka, Ty ja i reszta orzecho-dogo da radę !!!! dla Lolka!!!

Posted

Tez sie martwe o Lolka,tyle lat siedzieli razem,zeby psina nie wpadła w depresje...Weronika,my wyjedziemy z RZ-wa ok 8.30 i w południe tam bedziemy.Rzeczy podpisze,zeby nie było problemu.

Posted

[IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/lolek2.JPG[/IMG]

link do wątku Lolka ...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10520694#post10520694[/URL]