Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe zdjecia i po kilka zdan to by sie przydało zeby nawet uaktualnic allegro Orzeszków :hmmmm: wystawiam dalej i to co wiem ze poszło usuwam ;) ale nowe by można dołożyc .........

[URL="http://www.allegro.pl/item376016365_psy_ze_schroniska_w_orzechowcach_czyli_orzeszki_.html"][IMG]http://photos02.allegro.pl/photos/128x96/376/01/63/376016365[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item376016365_psy_ze_schroniska_w_orzechowcach_czyli_orzeszki_.html"][COLOR=#505050]Psy ze schroniska w Orzechowcach czyli Orzeszki :)[/COLOR][/URL]

Posted

Też ogladałam i dziwnie wyszło.Nie wspominane jest o Przemyślu,tylko,ze koło Rzeszowa i zrozumieć mozna ,ze zawwalili radni z Rzeszowa.Nie chciało sie spojrzeć na mape?

Posted

Do kundelków: doczekam się dodania stronki schroniska w linkach w kundelku? :)

A adres jaki został podany w programie jako strona wolontariuszek czyli "schronisko-orzechowce" jest trochę inny :D

[URL="http://www.schronisko-orzechowce.szi.pl"]www.schronisko-orzechowce.szi.pl[/URL]

Guest Elżbieta481
Posted

Pisałam już w innym watku,ale tu tez napiszę:
słuchałam własnie o schronisku w Orzechowcach.Nie wiedziałam,że udało się tyle kotów uratować.Na kolanach u p.Modrzejewskiej była b.b.fajna kotka Miecia.Tam jest 200 psów!
Po wakacjach maja powrócić do sprawy Orzechowców!
Na stronie Kundelka sa zwierzaki z Orzechowców.
Elzbieta

Posted

Zabo mógłbyś przywrócić normalny rozmiar strony? Bo w tej chwili "lipnie" to wygląda takie porozciągane, po 17 czerwca będę wolniejsza, to przygotuję "powiększoną" wersję wyglądu.
Dzięki i pozdrawiam

Posted

[quote name='SZPiLKA23']amee tylko wiesci przynosi ;)[/quote]
chociaż tyle mogę :p
dobrze, że lokalna prasa cały czas pilnuje sprawy...

Posted

[quote name='żaba88']Do kundelków: doczekam się dodania stronki schroniska w linkach w kundelku? :)

A adres jaki został podany w programie jako strona wolontariuszek czyli "schronisko-orzechowce" jest trochę inny :D

[URL="http://www.schronisko-orzechowce.szi.pl"]www.schronisko-orzechowce.szi.pl[/URL][/quote]

Żabko, dodamy, z przyjemnością.
Tylko chciałam zaznaczyć, że na tej stronie ani wzmianki o kotach nie ma :roll:

Posted

Poczekaj,wypadło juz paru w Orzechowcach,myśle ,ze kazdy widzi jego niekompetencje,głupote i brak troski o cokolwiek."o"litości i zainteresowania psami.On ozywia sie tyko wtedy gdy przyjadą wolontariusze by pilnować by nie robili zdjęć.Wypadnie i on,chyba że ma gdzies plecy jak dziadek!

Posted

[quote name='albiemu']mnie przyznaje martwi co z kierownictwem schroniska ... zmienia się coś czy p.o. kierowca zostaje ? Coś za cicho ....[/quote]
Zgodnie z przepisami musi teraz zostać ogłoszony konkurs na stanowisko kierownicze.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ciągle mam wątpliwości, boję się nawet dobrze ucieszyć, aby ten marazm nie wrócił . Dobrze się stało ,że jest Uchwała o przyjęciu przez miasto tego schroniska i są pieniążki na inwestycje. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tylko nie wiem jak będzie z realizacją, jeśli naczelnik wydziału gospodarki komunalnej Pan Sz. jest odpowiedzialny, to wszystko się zmieni ale jeśli nie to dalej będziemy brnęli w tym , ani w przód ani w tył.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Może jestem pesymistką ale mam wątpliwości, CZY NACZELNIK ZMIENI KIEROWNIKA, CZY TEZ POZOSTAWI OSOBĘ NIE KOMPETENTNĄ? CZY RUSZĄ INWESTYCJE PRZED ZIMĄ? CZY BĘDĄ ODPOWIEDZIALNI PRACOWNICY OBSŁUGUJĄCY ZWIERZĘTA?[/SIZE][/FONT]

Posted

Chętnych to na pewno nie bedzie za wiele ale musi być ktoś do rzeczy aby jakoś mądrze zarządzał. A jeszcze na głowie inwestycje , bo przecież to odległość i nikt obcy nie będzie tam nadzorował prac remontowych. Akcje jesienne zbiórka na zimę i wiele innych bieżących spraw. Oby tylko znalazł się ktoś kto to pociągnie.

Posted

Remonty .... remontami a swego czasu mówiło się o nowych boksach , nowym budynku dla pracowników itp.... Moim zdaniem jeśli te pieniądze się faktycznie znajdą to ich spozytkowanie powinny nadzorować osoby kompetentne ..... np budowę nowych boksów powinna nadzorować osoba znająca się na fachu ( kierownik budowy ) ja bym nie wymagał by kierownik schronu był i kierowcą i budowlańcem i weterynarzem itd itd .... Jak pozostawią to stowarzyszeniu lub tylko kierownictwu bez nadzoru to gratuluję .....

Posted

a Ty co wujek spania nie masz?

Rafał ma rację, powinni zatrudniać osoby albo firmy ktore będą odpowiadac za to co zrobiły i nie będzie gadania, nie wiedziałem, nie miałem czasu itd. Kierwonictwo schronu naturalnie powinno na ręce patrzeć tak jak my to robimy w domu z ekipą remontową.