Wola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bakuś-tak nazywa się pies mix Owczarka Podhalańskiego. Ma około 6 lat. Jest to duży, biały, puchaty pies. Idealnie spisałby się w roli stróża. Dla rodziny będzie wiernym i oddanym towarzyszem. Uwielbia długie spacery i jest bardzo wesoły. Ten pełen radości pies o uroczym wyglądzie potrzebuje jednak odpowiedzialnego właściciela, który będzie potrafił go wychować sobie. Jest to bowiem nie zwykle inteligentne zwierzę. Aby sprawował się odpowiednio nie można pozwolić sobie wejść mu na głowę. Obecnie Bakuś przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Gdyni. Quote
Kora- Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Soniu a go można na spacerek wziąść, wtedy by mu się jakieś lepsze zdjęcia porobiło. Quote
Wola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 dobry pomysł. ale ja bede dopiero za tydzień w sobotę pewnie Quote
beka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pisałyście do Camary? To wrzuci na strone podhalanów do adopcji... Quote
Wola Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Dzięki Beka;) Napewno zaraz napiszę :) nie znam cioteczek od poszczególnych ras na dogo dlatego zawsze liczę że ktoś mi powie do kogo pisać:) Quote
Atkaaaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hop białaski, Sonia i nasępny wątek do podnoszenia :D Quote
Wola Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ja niezmordowana jestem... I wątek Kasparowi założyłam i malamutowi... Quote
lewkonia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wiem, że niełatwo o domek dla dużego psa. Tu trzeba dwóch domków dla dwóch wielkich białasów. Quote
Wola Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 o tak... duży pies wymaga dużo miejsca ale ma też duże serducho którym mocno kocha;) Quote
Wola Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 dwa wielkie białasy czekają na dom... Quote
Camara Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wola, Bonodragonem interesuje sie nasz forumowy (OP) kolega. Nie wiesz jak on dogaduje się z innymi samcami? Quote
Wola Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Niestety nie mam pojęcia... Mogę się dowiedzieć ale najwcześniej w piątek Quote
Wola Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 już dziś dowiem sie jak jego kontakty z innymi samcami. W boksie chyba siedzi sam, ale nie zawsze oznacza to że nie lubi innych psów. Po prostu nie zdążyliśmy jeszcze tego sprawdzić. Quote
Wola Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a więc Bonodragon bardzo dobrze znosi inne psy, nie wykazuje do nich cienia agresji. A czy można by się dowiedzieć czegoś więcej o tym Panie?? Quote
Kora- Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No to dobrze że agresji nie wykazuje, to wielki plus jeżeli chodzi o nowy dom. Oj ja niestety nic o tym psiaku nie wie Quote
Wola Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Ja zdążyłam zauważyć że to wulkan energii o ogromnej sile. ale za to kochany i przyjazny do wszystkich istot od kotów, przez psy aż po ludzi;) Quote
Recommended Posts