Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bakuś-tak nazywa się pies mix Owczarka Podhalańskiego.
Ma około 6 lat.
Jest to duży, biały, puchaty pies. Idealnie spisałby się w roli stróża. Dla rodziny będzie wiernym i oddanym towarzyszem. Uwielbia długie spacery i jest bardzo wesoły.
Ten pełen radości pies o uroczym wyglądzie potrzebuje jednak odpowiedzialnego właściciela, który będzie potrafił go wychować sobie. Jest to bowiem nie zwykle inteligentne zwierzę. Aby sprawował się odpowiednio nie można pozwolić sobie wejść mu na głowę.
Obecnie Bakuś przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Gdyni.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Beka;) Napewno zaraz napiszę :) nie znam cioteczek od poszczególnych ras na dogo dlatego zawsze liczę że ktoś mi powie do kogo pisać:)

Posted

już dziś dowiem sie jak jego kontakty z innymi samcami. W boksie chyba siedzi sam, ale nie zawsze oznacza to że nie lubi innych psów. Po prostu nie zdążyliśmy jeszcze tego sprawdzić.

Posted

a więc Bonodragon bardzo dobrze znosi inne psy, nie wykazuje do nich cienia agresji. A czy można by się dowiedzieć czegoś więcej o tym Panie??

Posted

Ja zdążyłam zauważyć że to wulkan energii o ogromnej sile. ale za to kochany i przyjazny do wszystkich istot od kotów, przez psy aż po ludzi;)