Kora- Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dokładnie :( Jejku, w ferie codziennie do schroniska, a teraz już prawie tydzień jak mnie tam nie było i umieram z ciekawości jak tam moi ulubiency, czy ktoś z Sonią moją wyjdzię, Tigrą i Xeną... One tak cały dzien w boskie siedzą... jak równiez i inne psy.... W ferie wiekszość miała conajmniej co dwa dni spacery, a teraz? Niektóre to w ogole spacerów nie bd miały, a tym co się poszczęści to raz w tygodniu,raz na dwa tygodnie... Quote
Wola Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 No, a te zapomniane z ostatnich boksów?? Tych mi najbardziej szkoda, dlatego właśnie wyciągnęłam stamtąd Weterana i Kołka do zdjęć. Już je uwielbiam. Mam taką zasadę że nawet jeśli pies mi się podoba, to nie wyciągam go na spacery jeśli wiem że są inni którzy często to robią. wolę sobie znaleźć psiaka którego nikt nie zauważa, bo takich mi żal najbardziej... A prawdę mówiąc to one potem są tak wdzięczne, okazują sie tak kochane,że już potem nie mogę po nie nie przyjść i stale z nimi wychodzę ;) To tak jak Ty zaczęłaś wyciągać psiaki ze starych boksów i chwała CI za to ;) Quote
Kora- Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No, dokładnie... bo te najładniejsze psiaki, to każdy z nimi wyjdzie. Szczególnie z tymi przed biurem... A zgadnij gdzie teraz Sonie wcisneli? Do dwóch szalonych psów, chyba Kiera i drugiego takiego. Więc znów ma obniżone szanse na spacery bo by ją wyciągnąć tak by tamte nie uciekły to na prawde pół biedy... a potem ją tam wcisnąć spowrotem. A Tigra mnie tak zauroczyła, że nic. To takie psisko kochane, nie wiem jak ktoś mógł ją zostawić. Ona jest taka posłuszna, zna podstawowe komendy, szybko się uczy. Teraz jak będę w weekend z kumpelą to znajdziemy nowego ulubieńca, ze starych boksów. Jakiegoś starszego psiaka, który już dłużej siedzi... Prawde mówiąc to ja szczeniaków ani podrostków nie lubie, wolę starsze psy, które już wiele przeszły. Były bite, kopane, nie kochane itd... Quote
Wola Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 no ja sobie ulubieńców znalazłam ;) mam taka długą listę... A Kier jest kochany tylko jest na prawdę ogromnym wariatem, o niespożytej energii ;) Quote
Kora- Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No Kier to taki szaleniec że hej :lol: Bo te psy zazwyczaj juz dłuzej siedzą, i są bardzo wdzieczne że je a nie któregoś który nie dawno trafił bierzesz na spacer. Quote
Wola Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ech.... No nie dobrze... Miejmy nadzieję że szybko z tego wyjdzie. Quote
Wola Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Bakuś w budynkowym ciepełku się kuruje. Quote
ElzaMilicz Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No gdzie te zdjęcia ? ;) I najlepiej przy kolanie. Quote
Recommended Posts