*Monia* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Gram stwierdził, że nie wyrobi się z obleceniem całego ogromnego pola przed kolacją więc przełożył zwiedzanie na inny termin :cool3:. Hexa w wieku 9 lat nadal nie zmądrzała i nadal ciągnie ją do natury w takich miejscach :mad: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;) Quote
Aleksa. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable']Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;)[/QUOTE] A to nie w ten weekend ma też tam być coś ? :) Quote
Amber Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable']Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;)[/QUOTE] Jak będę trzeźwa to może wpadnę :) Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']A to nie w ten weekend ma też tam być coś ? :)[/QUOTE] noooo w ten, pomyliło mi się :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Kurcze miałam jechać w sobotę, ale jednak nie mogę :( Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 my biegamy w niedzielę, w sobotę zapewne psy będziemy mieć pochowane i tak ;) Quote
Aleksa. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable']my biegamy w niedzielę, w sobotę zapewne psy będziemy mieć pochowane i tak ;)[/QUOTE] a w jakich to godzinach ? :) Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']a w jakich to godzinach ? :)[/QUOTE] od 9 do jakiejś 17 zapewne ;) [quote name='dog193']A mnie jednak nie będzie :([/QUOTE] płacz żal smutek rozpacz :placz: Quote
Aleksa. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable']od 9 do jakiejś 17 zapewne ;) [/QUOTE] Dzięki :) . Quote
dog193 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable'] płacz żal smutek rozpacz :placz:[/QUOTE] Z mojej strony, bo pewnie mi nie raczysz powiedzieć, o co chodziło :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dog193']Z mojej strony, bo pewnie mi nie raczysz powiedzieć, o co chodziło :diabloti:[/QUOTE] na razie nie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 w Zielonce tam gdzie Wołomin , czy Zielonki Parcela w Starych Babicach ? :diabloti: pamiętaj że Zielonki też są koło Krakowa Quote
Aleksandrossa Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Unbelievable']Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;)[/QUOTE] Widzieliśmy, widzieliśmy :loveu: Brum zapierdziela jak szalona :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Vectra']a w jakich godzinach ? :cool3:[/QUOTE] byliśmy od rana do wieczora : P ale zakładam że jednak nie przyjechałaś skoro się nie widziałyśmy :evil_lol: [quote name='Aleksandrossa']Widzieliśmy, widzieliśmy :loveu: Brum zapierdziela jak szalona :loveu:[/QUOTE] ja też was widziałam, ale nie miałam czasu na nic : P [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1236345_10151716792888742_2026017307_n.jpg[/IMG] druga miejscówa w swojej dywizji :loveu: Brum wchodziła w tor z czasami rzędu 0,02, 0,06 sekund :grins: cały tor w 4,08 :) a na flyballu jest sportowym pieskiem w pracy, nic jej nie wyprowadza z równowagi :evil_lol: ani razu nie zrobiła mi "ZABIJĘ TEGO PIESKA" przy szarpaku i w ogóle jest genialna :loveu: zrobiła jeden błąd na te milion przebiegów, a ja miałam dwa falstarty (za szybko wbiegła w tor) Quote
Vectra Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 byłam blisko , ale czas nie pozwolił .... nooo oby tam te zawody były wiecznie , to będę mieć za niedługi czas za miedzą to boisko ;) Gratulacje !!!! Quote
Fauka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Gratuluję! Brum jak sportowo wygląda :loveu: Quote
Victoria Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Gratki!! :D To Moris ten rudy? ;P Macie jakieś filmiki? :razz: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Vectra']byłam blisko , ale czas nie pozwolił .... nooo oby tam te zawody były wiecznie , to będę mieć za niedługi czas za miedzą to boisko ;) Gratulacje !!!![/QUOTE] szkoda, no ale na pewno się uda w końcu :diabloti: [quote name='Fauka']Gratuluję! Brum jak sportowo wygląda :loveu:[/QUOTE] no nie? profeszjonal sport dog [quote name='Victoria']Gratki!! :D To Moris ten rudy? ;P Macie jakieś filmiki? :razz:[/QUOTE] dzięki ;) tak, to Morris :loveu: filmików jeszcze nie ma, ale się na pewno pojawią Quote
FredziaFredzia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ulala, jakie owijki! ;) Gratulacje! Quote
Aleksandrossa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Unbelievable'] ja też was widziałam, ale nie miałam czasu na nic : P [/QUOTE] No my też szybko się zwinęliśmy, odwaliliśmy swoje w rally i do domu :P [quote name='FredziaFredzia'][B]Ulala, jakie owijki[/B]! ;) Gratulacje![/QUOTE] nie pasują do szelek :diabloti: Gratulacje, świetnie Wam poszło :loveu: PS wiesz może gdzie ćwiczy Bonus, york? Quote
Unbelievable Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Bonus jest chyba w psychosis ;) filmiczki, nasz najlepszy mecz [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ec8GFa7PQ30&feature=youtu.be[/URL] Broom- Tajo- Morris- Ratka Quote
Recommended Posts