Marta_Ares Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 widzialam film z wyprawy :P wesoło Wam tam było :D Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja przy bulgocie , nie odczułam że mam szczeniaka :) większe szczeniaki , to dorosłe staffiki ... bulgot memla , ale nie niszczy ... no bo jak z takimi zębami :diabloti: mały rudy , tooo zjadł drewniany kojec , wypruł 10 maskotek i zeżarł kabelek od lampki :diabloti: Miotła da Ci jazzu :diabloti: bo to też elektryczne z natury :evil_lol: ale w sumie dobrze Ci tak , nie będę z tym sama :grins: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Amber']Kurcze, Jari to już dawno nie szczeniak, a blat stołu nadal bierze do paszczy :evil_lol: Dla mnie Miotła również stanie się bardziej interesująca w wieku ok. 7-10 miesięcy ;)[/QUOTE] ona upodobała sobie wchodzenie na niższą półeczkę stolika :mdleje: nie no, tak jak z 5 będzie miała to już będzie fajnie :razz: [quote name='Marta_Ares']widzialam film z wyprawy :P wesoło Wam tam było :D[/QUOTE] dosyć :grins: na granicy było metr śniegu, jak nie więcej :mdleje: Quote
Marta_Ares Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 wlasnie miałam pisać, ze trzeba było trochę tego sniegu do nas zabrac :diabloti: ciekawa jestem jak młoda będzie wyglądać jako normalny pies (czyt. dorosły :evil_lol:) Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Vectra']Ja przy bulgocie , nie odczułam że mam szczeniaka :) większe szczeniaki , to dorosłe staffiki ... bulgot memla , ale nie niszczy ... no bo jak z takimi zębami :diabloti: mały rudy , tooo zjadł drewniany kojec , wypruł 10 maskotek i zeżarł kabelek od lampki :diabloti: Miotła da Ci jazzu :diabloti: bo to też elektryczne z natury :evil_lol: ale w sumie dobrze Ci tak , nie będę z tym sama :grins:[/QUOTE] ja muszę siedzieć i pilnować żeby nic nie zniszczyła :mdleje: no to teraz rudoniebieska musi zostać :diabloti: [quote name='Marta_Ares']wlasnie miałam pisać, ze trzeba było trochę tego sniegu do nas zabrac :diabloti: ciekawa jestem jak młoda będzie wyglądać jako normalny pies (czyt. dorosły :evil_lol:)[/QUOTE] też jestem ciekawa, mam nadzieje ze znośnie :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Unbelievable']ja muszę siedzieć i pilnować żeby nic nie zniszczyła :mdleje:[/QUOTE] zachciało sie szczeniaka :D Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ja do pilnowania , żeby coś nie zostało zniszczone - jestem przyzwyczajona :diabloti: moje małe rude , waży 3400 gram ..... najmniejszy większy 13 kg ..... i ona się z nimi bawi jak równy z równym , one z nią też :grins: zamówiłam sobie książkę z płytą DVD o klikerze HA ale żałuje , że nie mogę namierzyć odcinków programu Cezara Millana , podoba mi się jego meksykańska facjata książka beznadziejna , ten kto ją pisał , jest debilem Quote
Justa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Unbelievable']dokładnie :diabloti: bulgot nie weźmie do uzi na przykład blatu stolika :grins: nie śpię jeszcze, muszę popilnować młodej ;) wsadziłam ją do klatki i zamknęłam, dostała kość ze skóry preparowanej, trochę jęczy ale [B]krzyknęłam[/B] parę razy i jest lepiej, zupełnie odwrotnie niż u szczura ;) powinna zasnąć[/QUOTE] Krzyczysz na szczeniaczka?! Co powiedzą dogociotki :diabloti: Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Justa']Krzyczysz na szczeniaczka?! Co powiedzą dogociotki :diabloti:[/QUOTE] zapchają sobie skrzynki :diabloti: Quote
necianeta89 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 oho, szczeniaki to samo zło. Tylko nie wiem czemu biorę sobie takowe na DT. Zniszczeń mam pełno, ale już to olewam ;) Poszło pełno poduszek, butów, ładowarek, kabli, wykładzin, nawet łóżko zjadły. Krzycze na nie, czasem je klepnę. Ale i tak je kocham ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='necianeta89'] Krzycze na nie, czasem je klepnę. Ale i tak je kocham ;)[/QUOTE] jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy: to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 już wiem jak nazwać ludzi którzy biorą sobie szczeniaki celowo, z namysłem i jeszcze je lubią- masochiści :mdleje: wstawałam w nocy 4 razy żeby te dziewczę zamknęło paszczę, wychodziłam, sikła lub nie, i z powrotem do klatki. W międzyczasie uciszanie żeby tak nie piszczała... o 7 już nie mogłam i ją wypuściłam, bawiła się do tej pory, dałam jej jeść i pić, byłam z nią dwa razy na dworze i w końcu poszła spać :mdleje: i ja chyba też się jeszcze prześpię bo mnie głowa nawala jak nigdy :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Unbelievable'] i ja chyba też się jeszcze prześpię bo mnie głowa nawala jak nigdy :roll:[/QUOTE] wez tabse, przykryj sie kocykiem a my tutaj się pomodlimy, zeby Miotła spała i spała:diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429893_287956121257793_100001302231612_699802_2068828858_n.jpg[/IMG] od 7 spała GODZINĘ :mdleje: Quote
necianeta89 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy: to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti:[/QUOTE] one to lubią :diabloti: bo kręcą dupcią aż miło :P Quote
dog193 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ooo, godzina to i tak dużo :diabloti: Mój już POWOLI wyrasta z tego najgłupszego wieku, właśnie śpi od dwóch godzin klatce, podczas gdy pańcia odreagowuje oblany egzamin... Quote
motyleqq Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Martyna, oddaj tego psa, nie dość że spać Ci nie daje, to i Ty go męczysz bo w bloku trzymasz... ;) Quote
gops Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 śliczna jest :lol: też jestem ciekawa jaka ona wyrośnie . Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='motyleqq']Martyna, oddaj tego psa, nie dość że spać Ci nie daje, to i Ty go męczysz bo w bloku trzymasz... ;)[/QUOTE] komu oddac? Tobie?:cool3: zrobcie im wspolna fote nooo:loveu: jak oni wzgledem siebie rozmiarowo teraz? Quote
Unbelievable Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 wspólne mam tylko takie [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/403127_287956161257789_100001302231612_699803_1219369994_n.jpg[/IMG] ona jest niewiele mniejsza, pewnie z tydzień i go dogoni ;) Quote
motyleqq Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']komu oddac? Tobie?:cool3:[/QUOTE] nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol: Quote
Guest papillonek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='motyleqq']nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol:[/QUOTE] Ja też ,ale mam działkę :cool3: Quote
Recommended Posts