Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przy bulgocie , nie odczułam że mam szczeniaka :)
większe szczeniaki , to dorosłe staffiki ... bulgot memla , ale nie niszczy ... no bo jak z takimi zębami :diabloti:
mały rudy , tooo zjadł drewniany kojec , wypruł 10 maskotek i zeżarł kabelek od lampki :diabloti:

Miotła da Ci jazzu :diabloti: bo to też elektryczne z natury :evil_lol:
ale w sumie dobrze Ci tak , nie będę z tym sama :grins:

Posted

[quote name='Amber']Kurcze, Jari to już dawno nie szczeniak, a blat stołu nadal bierze do paszczy :evil_lol:

Dla mnie Miotła również stanie się bardziej interesująca w wieku ok. 7-10 miesięcy ;)[/QUOTE]
ona upodobała sobie wchodzenie na niższą półeczkę stolika :mdleje:

nie no, tak jak z 5 będzie miała to już będzie fajnie :razz:
[quote name='Marta_Ares']widzialam film z wyprawy :P
wesoło Wam tam było :D[/QUOTE]

dosyć :grins:
na granicy było metr śniegu, jak nie więcej :mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']Ja przy bulgocie , nie odczułam że mam szczeniaka :)
większe szczeniaki , to dorosłe staffiki ... bulgot memla , ale nie niszczy ... no bo jak z takimi zębami :diabloti:
mały rudy , tooo zjadł drewniany kojec , wypruł 10 maskotek i zeżarł kabelek od lampki :diabloti:

Miotła da Ci jazzu :diabloti: bo to też elektryczne z natury :evil_lol:
ale w sumie dobrze Ci tak , nie będę z tym sama :grins:[/QUOTE]
ja muszę siedzieć i pilnować żeby nic nie zniszczyła :mdleje:

no to teraz rudoniebieska musi zostać :diabloti:
[quote name='Marta_Ares']wlasnie miałam pisać, ze trzeba było trochę tego sniegu do nas zabrac :diabloti:

ciekawa jestem jak młoda będzie wyglądać jako normalny pies (czyt. dorosły :evil_lol:)[/QUOTE]

też jestem ciekawa, mam nadzieje ze znośnie :evil_lol:

Posted

ja do pilnowania , żeby coś nie zostało zniszczone - jestem przyzwyczajona :diabloti:
moje małe rude , waży 3400 gram ..... najmniejszy większy 13 kg ..... i ona się z nimi bawi jak równy z równym , one z nią też :grins:

zamówiłam sobie książkę z płytą DVD o klikerze HA
ale żałuje , że nie mogę namierzyć odcinków programu Cezara Millana , podoba mi się jego meksykańska facjata
książka beznadziejna , ten kto ją pisał , jest debilem

Posted

[quote name='Unbelievable']dokładnie :diabloti: bulgot nie weźmie do uzi na przykład blatu stolika :grins:

nie śpię jeszcze, muszę popilnować młodej ;) wsadziłam ją do klatki i zamknęłam, dostała kość ze skóry preparowanej, trochę jęczy ale [B]krzyknęłam[/B] parę razy i jest lepiej, zupełnie odwrotnie niż u szczura ;) powinna zasnąć[/QUOTE]

Krzyczysz na szczeniaczka?! Co powiedzą dogociotki :diabloti:

Posted

oho, szczeniaki to samo zło. Tylko nie wiem czemu biorę sobie takowe na DT. Zniszczeń mam pełno, ale już to olewam ;)
Poszło pełno poduszek, butów, ładowarek, kabli, wykładzin, nawet łóżko zjadły.
Krzycze na nie, czasem je klepnę.
Ale i tak je kocham ;)

Posted

[quote name='necianeta89']
Krzycze na nie, czasem je klepnę.
Ale i tak je kocham ;)[/QUOTE]

jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy:

to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti:

Posted

już wiem jak nazwać ludzi którzy biorą sobie szczeniaki celowo, z namysłem i jeszcze je lubią- masochiści :mdleje:
wstawałam w nocy 4 razy żeby te dziewczę zamknęło paszczę, wychodziłam, sikła lub nie, i z powrotem do klatki. W międzyczasie uciszanie żeby tak nie piszczała... o 7 już nie mogłam i ją wypuściłam, bawiła się do tej pory, dałam jej jeść i pić, byłam z nią dwa razy na dworze i w końcu poszła spać :mdleje: i ja chyba też się jeszcze prześpię bo mnie głowa nawala jak nigdy :roll:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy:

to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti:[/QUOTE]

one to lubią :diabloti: bo kręcą dupcią aż miło :P

Posted

Ooo, godzina to i tak dużo :diabloti:

Mój już POWOLI wyrasta z tego najgłupszego wieku, właśnie śpi od dwóch godzin klatce, podczas gdy pańcia odreagowuje oblany egzamin...

Posted

[quote name='motyleqq']Martyna, oddaj tego psa, nie dość że spać Ci nie daje, to i Ty go męczysz bo w bloku trzymasz... ;)[/QUOTE]

komu oddac? Tobie?:cool3:

zrobcie im wspolna fote nooo:loveu: jak oni wzgledem siebie rozmiarowo teraz?

Posted

wspólne mam tylko takie

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/403127_287956161257789_100001302231612_699803_1219369994_n.jpg[/IMG]

ona jest niewiele mniejsza, pewnie z tydzień i go dogoni ;)

Guest papillonek
Posted

[quote name='motyleqq']nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol:[/QUOTE]

Ja też ,ale mam działkę :cool3: