Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Unbelievable']Będę się chwalić jak wszystko dopnę na ostatni guzik, czyli za jakieś 2 miechy jak odbiorę szczyla :diabloti:[/QUOTE] Nie rozumiem tutaj czegoś. Jedni wiedza, a Ty piszesz takie głupoty.... Albo napisz, albo nie mów nikomu. Przeciez to dziecinada... Pzdr. Quote
dog193 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja wiem tylko dlatego, że Martyna była w Bytomiu i się spotkałyśmy na spacerku w Gramem :) No i się wygadała :D Gdyby nie to, to też bym nie wiedziała ;) Quote
NightQueen Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie rozumiem tutaj czegoś. Jedni wiedza, a Ty piszesz takie głupoty.... Albo napisz, albo nie mów nikomu. Przeciez to dziecinada... Pzdr.[/QUOTE] wiedzą Ci którzy utrzymują z Martyną inne kontakty poza postami na dogo. Quote
Unbelievable Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='NightQueen']wiedzą Ci którzy utrzymują z Martyną inne kontakty poza postami na dogo.[/QUOTE] dokładnie. Kto napisał do mnie na PW/gg/fejsie/gdziekolwiek ten wie, ja się z tym nie kryję. Ale nie czuję potrzeby dzielenia się wszystkimi szczegółami z całym dogo :roll: z resztą jakby chwilę poszukać na fejsie też można znaleźć wszystkie informacje, wystarczy trochę chęci ;) Quote
BBeta Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nowy psiak? Gratuluję i życzę powodzenia w dopinaniu wszystkiego na ostatni guzik :cool3: Aczkolwiek, szczerze mówiąc, też nie rozumiem po co robisz taką wielką tajemnice z wyborem rasy Quote
Unbelievable Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='BBeta']Nowy psiak? Gratuluję i życzę powodzenia w dopinaniu wszystkiego na ostatni guzik :cool3: Aczkolwiek, szczerze mówiąc, też nie rozumiem po co robisz taką wielką tajemnice z wyborem rasy[/QUOTE] już raz wykrakałam i nie wyszło ;) dzięki wielkie :loveu: Quote
BBeta Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Unbelievable']już raz wykrakałam i nie wyszło ;) dzięki wielkie :loveu:[/QUOTE] Ok, w takim razie nie zapeszajmy :cool3: ;) Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='BBeta']Ok, w takim razie nie zapeszajmy :cool3: ;)[/QUOTE] Zdecydowanie popieram :) też nie lubię mówić od razu , za dużo jest " życzliwych" niemniej są osoby , które są zawsze na bieżąco , bo wiem że cieszą się ze mną razem , z moich planów Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 witamy się niedzielnie i mizianki zasyłamy:) Quote
evel Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jak ktoś bardzo chce wiedzieć, to zawsze można zapytać poza dogo ;) Też się nieraz przejechałam przy udziale "życzliwych", także w pełni rozumiem ;) Quote
FredziaFredzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja poczekam, skoro nie chce mówić - rozumiem. ;) Szybko zlecą 2 miesiące! Quote
Marta_Ares Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Martyna gratulacje !!! trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :cool3: P.s sliczna kluska :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 grami dzisiaj jest biedny. wczoraj miał szczepienie i mu spuchło i jest taki biedny i tak strasznie go boli, i nie ma humoru i w ogóle jest do dupy :( więc dzisiaj mam spokój :diabloti: Quote
dagg Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ooo. Misiek też na dniach miał szczepienie, popiszczało się psinie, wczoraj bez humoru, ale na spacerze już ok, mam nadzieje, że i Gram szybko doszedł do siebie Quote
Asiaczek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Unbelievable']dokładnie. Kto napisał do mnie na PW/gg/fejsie/gdziekolwiek ten wie, ja się z tym nie kryję. Ale nie czuję potrzeby dzielenia się wszystkimi szczegółami z całym dogo :roll: z resztą jakby chwilę poszukać na fejsie też można znaleźć wszystkie informacje, wystarczy trochę chęci ;)[/QUOTE] Nadal nie rozumiem takiego postępowania. Na pw/gg/fejsie - podajesz informacje temu, kto napisze, tak? A na DGM, jak pytamy, to co? Jacys gorsi jesteśmy...? To nie dla mnie takie zabawy, za stara jestem, se idę... pzdr. Quote
motyleqq Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no przecież to prywatna sprawa Martyny komu o czym mówi ;) Quote
Unbelievable Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Nadal nie rozumiem takiego postępowania. Na pw/gg/fejsie - podajesz informacje temu, kto napisze, tak? A na DGM, jak pytamy, to co? Jacys gorsi jesteśmy...? To nie dla mnie takie zabawy, za stara jestem, se idę... pzdr.[/QUOTE] wtedy wiem komu mówię, co innego niż chwalenie się na forum publicznym. Mam takie prawo, od tego jest PW żeby móc omawiać takie sprawy. Nie widzę powodu żebym się tłumaczyć musiała ;) Quote
Ania :) Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Unbelievable']wtedy wiem komu mówię, co innego niż chwalenie się na forum publicznym. Mam takie prawo, od tego jest PW żeby móc omawiać takie sprawy. Nie widzę powodu żebym się tłumaczyć musiała ;)[/QUOTE] Nie chcesz się "chwalić" jakiej rasy będzie pies, ale "chwalić" się, że w ogóle będzie już możesz ? Moim zdaniem jeżeli to juz taka tajemnica, to lepiej w ogóle trzeba było nie pisać o nowym psie, a pochwalić się nim dopiero jak będzie u Ciebie. Zgadzam się z Asiaczkiem... Quote
motyleqq Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja w ogóle nie rozumiem w czym problem:niewiem: to już nie można pisać czego się chce i nie pisać czego się nie chce? :niedowia: Quote
Ania :) Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='motyleqq']ja w ogóle nie rozumiem w czym problem:niewiem: to już nie można pisać czego się chce i nie pisać czego się nie chce? :niedowia:[/QUOTE] Oczywiście, że można, ale nie rozumiem po co robić wielką tajemnicę z tego jakiej rasy jest pies, skoro i tak za jakiś czas wszyscy się dowiedzą... No, ale jak tak Martyna chce to już jej sprawa, ja tylko wyrażam swoje zdanie. Quote
Unbelievable Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Ja niedobra :roll: widzę że tutaj nic nie można powiedzieć, bo i tak będzie źle :) ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować? nie chcę mówić, moja sprawa, a że na mam silnej woli to już inna kwestia. Miałam się chwalić niedługo ale widzę że nie ma sensu i rzeczywiście wiele tutaj życzliwych osóbek :) Przypominam też, że mam jeszcze jednego psa (nazywa się Gram, jakby ktoś zapomniał), i nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego postępowania takiego a nie innego. Quote
*Monia* Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Unbelievable']Ja niedobra :roll: widzę że tutaj nic nie można powiedzieć, bo i tak będzie źle :) ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować? nie chcę mówić, moja sprawa, a że na mam silnej woli to już inna kwestia. Miałam się chwalić niedługo ale widzę że nie ma sensu i rzeczywiście wiele tutaj życzliwych osóbek :) [B]Przypominam też, że mam jeszcze jednego psa (nazywa się Gram, jakby ktoś zapomniał)[/B], i nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego postępowania takiego a nie innego.[/QUOTE] Ja już zapomniałam - dawaj foty dla przypomnienia :diabloti: Mnie nie zżera ciekawość :eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 to oddawać moje grabki i foremki , idę do innej piaskownicy :obrazic: i nie będę się już z Wami bawić , bo mi mama nie pozwala :evilbat: Quote
Recommended Posts