Unbelievable Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Justa']Gdzie skoczyłam? :-o Gdzie na studia gdzie? :loveu: Zastanów się czy bedziesz w stanie się sama psem zająć.. bo niestety zajęcia czasem trwają od 8 do 20.. :shake: Ah, czyli raczej nastawiać się, że Cię nie będzie? :placz:[/QUOTE] z postami, na górę :diabloti: warszawa albo gdańsk, ASP- arch. wnętrz/grafika, jak się nie dostanę to coś związanego z angielskim, filologia, anglistyka, amerykanistyka ale bardziej w kierunku tłumacz niż nauczyciel jak ja się nim nie zajmę to nikt się nie zajmie, siostra wygania mnie z domu bo jak zabiorę grama to ona dostanie swojego, więc jeżeli nie zabiorę nie zajmie się nim, rodzice spacerek 5min i do domu, poza tym ja jestem szczura mamusią i tylko mnie się słucha:roll: no ja się nastawiam na to, że będę ale zobaczymy ;) [B]Bzikowa-[/B] pies nazywa się Ramzes- [url]http://lh5.ggpht.com/_ZRW43nz_gWk/SYYElgbIDVI/AAAAAAAABoU/XaJosirvVgg/s512/DSC_0099A.jpg[/url] Quote
Justa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Unbelievable']jak ja się nim nie zajmę to nikt się nie zajmie, siostra wygania mnie z domu bo jak zabiorę grama to ona dostanie swojego, więc jeżeli nie zabiorę nie zajmie się nim, rodzice spacerek 5min i do domu, poza tym ja jestem szczura mamusią i tylko mnie się słucha:roll: no ja się nastawiam na to, że będę ale zobaczymy ;) [/QUOTE] Ja to wszystko rozumiem, tylko mówię Ci jak to wygląda z perspektywy studenta. Jest ciężko. I chodzi tu o stronę techniczną głównie - bo pies siedzący 8-20 sam w domu, bez siku, bez ludzi.. szczęśliwy nie będzie. Szczególnie, że po tych 12 godzinach Ty nie będziesz miała siły nawet się wykąpać, a co dopiero go wybiegać. Chyba, że znajdziesz sobie kogoś do mieszkania, dzięki komu szczurzy nie zwariuje sam i nie nabawi się choroby układu moczowego ;) Ja nie robię sobie zbytnich nadzieji, nie będzie rozczarowania - a może być niespodzianka :diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Chciałabym chcieć iść na anglistykę, akurat na to bym się dostała bez problemu :diabloti: ale co poradzić, że sobie wybrałam kierunki ze znienawidzoną chemią... teraz płacę za błędy :diabloti: Co do russella to pewnie masz rację. Ale na razie musiałam porzucić ten temat (po niedoszłej wycieczce do Bratysławy), zastanowię się na spokojnie i zobaczymy kiedy będzie odpowiedni czas na malucha... To też zależy od tego na jakich studiach wyląduję... Nie, to w takim razie nie o Ramzesa mi chodzi ;) nie widziałam go - ale jest fajowy, te uszy :loveu: coraz więcej bullowatych biega, to fajnie. A gdzie w Warszawie będziesz za tydzień, czyżby wystawa? :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Justa']Ja to wszystko rozumiem, tylko mówię Ci jak to wygląda z perspektywy studenta. Jest ciężko. I chodzi tu o stronę techniczną głównie - bo pies siedzący 8-20 sam w domu, bez siku, bez ludzi.. szczęśliwy nie będzie. Szczególnie, że po tych 12 godzinach Ty nie będziesz miała siły nawet się wykąpać, a co dopiero go wybiegać. Chyba, że znajdziesz sobie kogoś do mieszkania, dzięki komu szczurzy nie zwariuje sam i nie nabawi się choroby układu moczowego ;) Ja nie robię sobie zbytnich nadzieji, nie będzie rozczarowania - a może być niespodzianka :diabloti:[/QUOTE] no ja wiem, mamy paru studentów na dogo którzy piszą co muszą robić i ile czasu spędzają na uczelniach ;) szczurzy umie się dostosować, czasem nie ma kto z nim wyjść po południu i jest na spacerze raz w ciągu całego dnia, to się zdarza ;) a on nie marudzi jakoś strasznie, po prostu śpi, ewentualnie dostaje jakąś kość i sam ją sobie rzuca(:evil_lol:) albo zabawkę, od jakiegoś roku potrafi się sam sobą zająć, jak wiem, że trzeba ;) ah, takie podejście:diabloti: [quote name='Bzikowa']Chciałabym chcieć iść na anglistykę, akurat na to bym się dostała bez problemu :diabloti: ale co poradzić, że sobie wybrałam kierunki ze znienawidzoną chemią... teraz płacę za błędy :diabloti: Co do russella to pewnie masz rację. Ale na razie musiałam porzucić ten temat (po niedoszłej wycieczce do Bratysławy), zastanowię się na spokojnie i zobaczymy kiedy będzie odpowiedni czas na malucha... To też zależy od tego na jakich studiach wyląduję... Nie, to w takim razie nie o Ramzesa mi chodzi ;) nie widziałam go - ale jest fajowy, te uszy :loveu: coraz więcej bullowatych biega, to fajnie. A gdzie w Warszawie będziesz za tydzień, czyżby wystawa? :cool3:[/QUOTE] ja nie chcę, ale nic innego mi nie zostanie :evil_lol: nie wyobrażam sobie iść na jakieś ochrony środowiska czy inne dziwne cusie, na maturze zdam hist, sztuki, angielski rozszerzony i będę miała dwie perspektywy, a nawet i więcej ;) przyszły rok to będzie biedny czas dla mnie :shake: powodzenia życzę:cool3: no śmieszny jest, nietoperz :evil_lol: [url]http://lh3.ggpht.com/_ZRW43nz_gWk/SYYHcUH3fxI/AAAAAAAABqc/xWasVcfadxs/s400/DSC_0130.JPG[/url] tak tak, jak będę to w sobotę ;) Quote
Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Pfff , w sobotę? Russelle są w niedzielę :lol: I westiki - więc ja będę tylko w niedzielę... Quote
Justa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Bzikowa']Pfff , w sobotę? Russelle są w niedzielę :lol: I westiki - więc ja będę tylko w niedzielę...[/QUOTE] Ale JA będę w sobotę :diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Justa']Ale JA będę w sobotę :diabloti:[/quote] Ale JA w niedzielę :evil_lol: Myślałam już, że wreszcie Tynkę poznam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Bzikowa']Ale JA w niedzielę :evil_lol: Myślałam już, że wreszcie Tynkę poznam :evil_lol:[/QUOTE] a tu psikus :diabloti: Angels Dream, witamy :cool3: jakieś tam ogryzki ;) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3251.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3255.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3256.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3259.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='AngelsDream']Zebra widać! Super. :diabloti:[/QUOTE] tak, wiem, mam biednego, nieszczęśliwego, wychudzonego psa :diabloti: a tak na prawdę- on tyje tylko na swojej dziennej porcji jedzenia(czyli dwa razy tyle co powinien) i małej puszce, ostatnio nie dostaje puszek(bo przytył) i efekty widać :cool1: Quote
AngelsDream Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja tam szczupłości popieram. Swojego dużego celowo trzymam na niewielkiej niedowadze. Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='AngelsDream']Ja tam szczupłości popieram. Swojego dużego celowo trzymam na niewielkiej niedowadze.[/QUOTE] u mojego to jest niewielka niedowaga :cool1: był ważony dzisiaj, 7,5kg, jak wygląda normalnie waży 8 ;) Quote
madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witam sie ja przypadkiem:) [QUOTE]no ja wiem, mamy paru studentów na dogo którzy piszą co muszą robić i ile czasu spędzają na uczelniach ;-) szczurzy umie się dostosować, czasem nie ma kto z nim wyjść po południu i jest na spacerze raz w ciągu całego dnia, to się zdarza ;-) a on nie marudzi jakoś strasznie, po prostu śpi, ewentualnie dostaje jakąś kość i sam ją sobie rzuca(:evil_lol:) albo zabawkę, od jakiegoś roku potrafi się sam sobą zająć, jak wiem, że trzeba ;-)[/QUOTE] A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji! Quote
Russellka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ej i co pytałaś się wreszcie? :eviltong: PS. wiesz może gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW?? :lol: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='madzior_ka']Witam sie ja przypadkiem:) A ja powiem, że to wszystko zależy od osoby, od kierunku, od szczescia w ulozeniu planu zajęć. Ja mogę powiedziec tyle ze ten 1 rok mam juz praktycznie za sobą (Inżynieria Biomedyczna) zajęć sporo w porównaniu z tym co slysze ile mieli niektórzy znajomi, ale akurat udało mi się, że miałam w tym roku mało luk, te przedmioty które byłty późno to z reguły wykłady i to jescze takie, na które nie koniecznie musiałam chodzić. STraszono mnie wcześniej, że sobie z dojazdami nie dam rady bo wlsnie nie chciałam się przeprowadzać i dojeżdżam codziennie jakąś godzine (czasem krócej) i powiem Ci, że łącznie z dojazdami i zajęciami miałam praktycznie codzienie czas dla Denisa. Na poranny krótki spacer lub bieganko po ogrodzie i dłużsyz po powrocie, jak wracałam poźno po zajęciach miałam się gdzie z Denisem odstresowac bo do nauki i tak bym od razu nie dała rady isc po powrocie - zwariowałabym chyba:) Owszem bywały dni ze miałam do 21 nawet ale wtedy z reguły zaczynałam później, lub był to nie w kazdym tygiodniu, a nawet jak sie zdarzyłlo to Denis dostosował się, że ten jeden dzien w tygodniu nie ma dlugiego spaceru. Moim zdaniem da si ewszystko choc czasem trzeba sie troche postarac, pomeczyc, ale jak sie chce to jest to mozliwe;) Powodzenia podczas rekrutacji![/QUOTE] przypadkiem witam cię i ja:multi: nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;) [quote name='Russellka']Ej i co pytałaś się wreszcie? :eviltong: PS. wiesz może gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW?? :lol:[/QUOTE] nie pytałam, narazie meczę o zlot i wystawę :diabloti: poza tym ja nie wiem czy będę miała kiedy do ciebie jechać, bo w sierpniu planuję nad morze na tydzień i do giżycka do cinusia na pewnie dwa tygodnie, jak co roku...:razz: ale może coś wykombinuję :loveu: Quote
madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Unbelievable']przypadkiem witam cię i ja:multi: nie dziękuję za powodzenie :cool3: rekrutację mam dopiero za dwa lata(na szczęście...), ale mam nadzieję że wszystko pójdzie po dobrej myśli, bo i studia luźniejsze ;) [/quote] :) a ja przeczytałam kilka ostatnich postów i myslałam, ze w tym roku:) Quote
Russellka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale nie powiedziałaś mi gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW :eviltong: Bo po tych wszystkich przeróbkach to już się pogubiłam :mad: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg[/url] prawie go nie widać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Russellka']Ale nie powiedziałaś mi gdzie na russellowym forum jest skrzynka PW :eviltong: Bo po tych wszystkich przeróbkach to już się pogubiłam :mad:[/QUOTE] aaa, nie chce mi sie nawet russelowa strona otworzyć, nowego forum jeszcze nie widziałam :shake: a nie ma tak jak wcześniej, na samej górze? powinna być gdzieś na górze;) [quote name='Izuuus'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_3250.jpg[/url] prawie go nie widać :diabloti:[/QUOTE] nie da się ukryć : P Quote
Bzikowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Skrzynka na russellowym jest po lewej, w 'panelu użytkownika' :cool3: Quote
OlaandSolo Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 hej, witam russellka! przystojny jack:cool1: Quote
Recommended Posts