Foksia i Dżekuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Romi jestes niesamowity. Niestety tylko w sprawie babulinki czyli divy mialam jeden telefon.Jutro jestem z pania umowiona i zobaczymy bo ostatnio jekiegos pecha mam. dzisjaj pojechalm z Iwonka zawieś do Tuchowa Prinsa ,pan dzwonil z programu ale okazalo się dom beznadziejny i Prinsa przywiozlysmy spowrotem. Quote
irenaka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Romi jak to zobaczyłam to padłam. Jesteś cudowny!! A ja dorzuce jeszcze kolejne zdjęcia maleństwa. Quote
PaulinaB Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nie wiem czy wiecie ale Kajtus urzadzal wieczor sylwestrowy, jak mama otworzyla kojec po chwili z budy wyszly 3 psiaki, Zuzia, Pirat i Kajtus, wczesniej sie to nie zdarzylo zeby wszystkie 3 psiaki byly razem w budzie:) Wiec wygladalo to tak jakby Kajtus zrobil u siebie mala imprezke:D Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 PaulinaB napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale Kajtus urzadzal wieczor sylwestrowy, jak mama otworzyla kojec po chwili z budy wyszly 3 psiaki, Zuzia, Pirat i Kajtus, wczesniej sie to nie zdarzylo zeby wszystkie 3 psiaki byly razem w budzie:) Wiec wygladalo to tak jakby Kajtus zrobil u siebie mala imprezke:D Niech robi te imprezki codziennie.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wlasnie dzwonila Bozenka z Niepolomic kajtuś wyszedl pierwszy raz z boksu i biega za Bianeczka .Oby tak dalej,to sa dwa psiaki skrzywdzone przez czlowieka i byc mozem razem sie dogadaja i jeszcze uwierza ,że czlowiek nie zawsze musi byc zly. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 I nikt do Kajtusnia nie zaglada nawet ciotka Irenka irenko prosimy o zdjęcia Kajtunia biegającego po ogrodzie. Quote
irenaka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ciociu Beatko już się poprawiam i wklejam zdjęcia Kajtusia. To pierwszy jego spacer po ogrodzie i myślę, że sami ocenicie jaka różnica jest w wyglądzie Kajtusia jak był zabierany ze schroniska i teraz w hoteliku. Ale najważniejsza jest jego psychika i pewnie długo jeszcze poczekamy aż będzie "przymilaskiem". Kajtuś z Bronią: Quote
irenaka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kajtuś nieśmiało wychodzi z kojca śladami Bianki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ale ciesza oczka takie zdjęcia :loveu: Quote
Romi Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No pięknie, pięknie !!! Jaki Kajtuś jest ładny, zaokrąglił się....:eating::facelick: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Romi napisał(a):No pięknie, pięknie !!! Jaki Kajtuś jest ładny, zaokrąglił się....:eating::facelick: widac od razu :loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rany, jaki on jest jeszcze przerażony... kruszynka słodka. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jagienka napisał(a):Rany, jaki on jest jeszcze przerażony... kruszynka słodka. Masz racje Jagienka i zastanawiam się jak dlugo on będzie siedzial w hotelu bo Irenka jest juz pod wielką kreska finansowa ,tylko jedna pani nam wplaca na hotelik co miesiąc i na razie nie będziemy mogly pomóż zadnej innej biedzie ,bo Irenka ma jeszcze Brzezinke i Cezara i mimo ,ze Berzezinka i Kajtus sa krakowskimi zwierzakami nigdy nie otrzymalysmy na utrzymywanie krakowskich zwierzakow ani zlotówki. Quote
irenaka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Beatko! Przysiegam, że dam radę. Niew martw się, wiem, że na Ciebie mogę liczyć. Więc na dzisiaj mamy już nasz "zwierzyniec" powiększony. Jest Cezar, Kajtuś, Brzezinka- Colinka, Plusik i Nina (Mimi-Miki). Damy radę. A Kajtuś robi postępy i obserwuje resztę towarzystwa. Długo siedział w budzie i nie chciał wychodzić, teraz już biega po ogrodzie i wierzę, że któregoś dnia doczekamy, że wejdzie nam na kolanka i zejść nie będzie chciał. Quote
irenaka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ten wpis robię na wszystkich moich wątkach i jest skierowany do osoby, która okazuje się być tak „życzliwa” i usunęła moje ogłoszenia na stronie krakowskie Zwierzaki Gazety Wyborczej . Jeżeli nie umiesz czy nie chcesz pomóc człowieku, to nie przeszkadzaj. Jeżeli masz żal do mnie o coś to wszędzie w ogłoszeniach jest podany mój telefon kontaktowy lub mail. Miej cywilną odwagę, zadzwoń i wylej swoje żale. Usunięciem moich ogłoszeń nie robisz mi nic złego, robisz krzywdę psom które dzięki Tobie tracą szansę na dom. Gratuluję wspaniałego „kręgosłupa moralnego”!! Skąd wiem, że ten ktoś próbuje zrobić na złość właśnie mnie? Ponieważ jedno z ogłoszeń które zamieszczałam jest z danymi kontaktowymi na inną osobę i dziwnym trafem jego nie usunął. Zawiadamiam również, że po rozmowie ze mną Gazeta Wyborcza obiecała „namierzyć” delikwenta na podstawie jego logowania, dlatego ten przypadek „uprzejmości” będzie miał ciąg dalszy. Ujawnię na forum tą osobę ku przestrodze innych, które być może z nią współpracują. Quote
fizia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zrobiłam Kajtusiowi takie ogłsozenia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/937292_rudy_kajtus_zobaczcie_sami_jak_wygladal.html http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Psy/Rudy-KAJTUS---zobaczcie-sami-jak-wygladal-prosi-o-Dom-.html,12891 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=22223&from=1 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=21737 http://www.eoferty.com.pl/id64281.html Quote
irenaka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 :loveu::loveu:Fiziu! Z całego serca dziękuję za pomoc. Obyś miała szczęśliwą rękę!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts