Evra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Prosimy o szczegóły....:razz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga - Czakra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 czyżbym nie musiała jej już zdjęć robić????????? jak Olka nie powie, to wam jutro powiem:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Boksinka jest w DT, to wulkan energii :loveu: Quote
Evra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wspaniała wiadomość, sunia bezpieczna i nie marznie. :loveu: Może będą zdjęcia suni? Jak ma na imię? Quote
AgaiTheta Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ola chyba walczy ze sforką, bo coś do nas nie zaglada ;) Quote
AgaiTheta Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Jest domek we Wrocławiu. Szukamy transportu GDAŃSK - WROCŁAW!!!! Quote
olenka_f Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna:evil_lol: jest również zastraszona , kładzie się kiedy się krzyknie , kiedy biore smycz zeby zapiąć pierw się skuli dopiero kiedy zrozumie że to spacer szaleje i jest problem żeby smycz zapiąć któregoś dnia podbiegła do miski Antosia i oberwała , łzy ocierałam jej dobre kilka minut płacze też przez sen i też łezki lecą śpi w łóżku wtulona we mnie, buziaków rozdaje mnóstwo bardzo lubi zabawki ale też chetnie bawi się z psami, dziś było takie szaleństwo z Baskiem że płyty się rozsypały po całym pokoju, na ogrodzie dziur nie kopie co jest wielką zaletą jak ktoś ma ogródek:evil_lol: Quote
akucha Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Olenko, jesteś szurnięta :multi::multi::multi: A Figa jej pozwala tak miziać się ze swoja Panią? Quote
olenka_f Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 one się bardzo ładnie bawią myślę że Figa nawet będzie za nią tęsknić, zresztą ja też i to bardzo Quote
AgaiTheta Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Ola zdjęcia!!!! Szukamy domu dla maleńkiej. Dom o którym wspominałam musial awaryjnie wziać na DT boksie, sprawa byla gardlowa no i sie zakochał :loveu: Sandra szybko dom znajdzie, tylko fotki Ola, fotki!! Quote
olenka_f Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 zdjęcia są teraz kolejka po dziewczynkę potrzebna :evil_lol: Sanderka to dziecko popłacze się jak jej chłopaki zabiorą zabawkę , śpi wtulona we mnie i przez sen też często płacze nie wiem czy była bita ale jak gwałtownie chcę coś z półki sięgnąć a ona leży pod nią to się uchyla i się boi jest przesłodka i do zakochania na amen, wiem to po sobie ;) Quote
Aga - Czakra Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sandra jest wspaniałym psem - taka mała zaraza, która nikomu nie odpuści. Trochę podobna do mojego Kaloszka, wszędzie jej pełno, wszędzie wlezie, wszędzie dupsko usadzi. Bardzo kontaktowa, socjalna, pies gotowy do adopcji. Tylko brzydka jak nieszczęście, ale w tej jej brzydocie też można się zakochać. Piękny to jest ten z ogonem, przepraszam, ale zapomniałam jak ma na imię. Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 szkoda tylko że Sanderki nikt nie kocha:shake: Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Ola, kocha kocha :* Jutro wraca normalna rzeczywistość, koniec ze świetami i innymi bzdurami. Weźmiemy sie za szukanie domu! Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 przypominamy się w sylwestrowy wieczór Quote
Aga - Czakra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ola, a jak mozna kochać taką zarazę co nawet Atoskowi na głowę włazi? Żartuję - oczywiście, że można. Sandra jest psem który daje z siebie wsystko i tyle samo oczekuje od innych. Wejdę Atosowi na głowę, ale potem pozwolę jemu wejść na moją. Ona chce pokazać się z jak najlepszej strony, ze wszystkich swoich najlepszych stron Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 bardzo kochana a na kolana jak się wystraszy to wpada całą swoją chudością :evil_lol: strzelają - mam na kolanach po troszku każdego cykora :evil_lol: Quote
olenka_f Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj nikt nawet Sandry nie odwiedza a to taki słodki pychol Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 w górę śliczna księżniczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts