Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna:evil_lol:
jest również zastraszona , kładzie się kiedy się krzyknie , kiedy biore smycz zeby zapiąć pierw się skuli dopiero kiedy zrozumie że to spacer szaleje i jest problem żeby smycz zapiąć
któregoś dnia podbiegła do miski Antosia i oberwała , łzy ocierałam jej dobre kilka minut
płacze też przez sen i też łezki lecą
śpi w łóżku wtulona we mnie, buziaków rozdaje mnóstwo
bardzo lubi zabawki ale też chetnie bawi się z psami, dziś było takie szaleństwo z Baskiem że płyty się rozsypały po całym pokoju, na ogrodzie dziur nie kopie co jest wielką zaletą jak ktoś ma ogródek:evil_lol:

Posted

Ola zdjęcia!!!! Szukamy domu dla maleńkiej.
Dom o którym wspominałam musial awaryjnie wziać na DT boksie, sprawa byla gardlowa no i sie zakochał :loveu:
Sandra szybko dom znajdzie, tylko fotki Ola, fotki!!

Posted

zdjęcia są teraz kolejka po dziewczynkę potrzebna :evil_lol:

Sanderka to dziecko popłacze się jak jej chłopaki zabiorą zabawkę , śpi wtulona we mnie i przez sen też często płacze
nie wiem czy była bita ale jak gwałtownie chcę coś z półki sięgnąć a ona leży pod nią to się uchyla i się boi
jest przesłodka i do zakochania na amen, wiem to po sobie ;)

Posted

Sandra jest wspaniałym psem - taka mała zaraza, która nikomu nie odpuści. Trochę podobna do mojego Kaloszka, wszędzie jej pełno, wszędzie wlezie, wszędzie dupsko usadzi. Bardzo kontaktowa, socjalna, pies gotowy do adopcji. Tylko brzydka jak nieszczęście, ale w tej jej brzydocie też można się zakochać. Piękny to jest ten z ogonem, przepraszam, ale zapomniałam jak ma na imię.

Posted

Ola, a jak mozna kochać taką zarazę co nawet Atoskowi na głowę włazi?
Żartuję - oczywiście, że można. Sandra jest psem który daje z siebie wsystko i tyle samo oczekuje od innych. Wejdę Atosowi na głowę, ale potem pozwolę jemu wejść na moją. Ona chce pokazać się z jak najlepszej strony, ze wszystkich swoich najlepszych stron