Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
ok zrobie
Mrówa - czyżbyś poczuła miętę do maluszka?

Jak dla mnie to ładniutki mixik jamniora z ratlerkiem :) i ma na oko około 3 miesięcy max 4

Hehe też tak pisałam komuś-to przez jego kolor:)Uszy ma krótsze niż jamnik-jak ratlerek i łapki ratlerkowe-chudsze i dluzsze niz jamnior:)Pyszczek jamnikowy,długość tłowiu i ogonek:D

Posted

Tygra, też mi się coś tak wydaje, że to mix jamnika z ratlerkiem;)
pychol ma bardziej ratlerkowy:)
ale śliczności:)

Marzena - żyjesz?:cool3: jak tam brygada 3 chłopaków? nie dawaj się...;)

i jak... czy uda się, żeby mały miał DT w Poznaniu u Mrówy?:)
dajcie znać...

malutki - hopaj:)

Posted

Marzenko, a gdzie dokładnie na Mokotowie mieszkasz? Ja pracuję na Mokotowie, może jak mieszkasz niedaleko mogłabym podejść do Ciebie, chociaż wyjść z tym małym na spacer ??

Posted

Przy Dolnej-Kondutkorska.
Dzisiaj pomoże mi Tygra pójść do weta,malucha trzeba odrobaczyć-przy dziecku to konieczne.Może dowiem się coś o jego wieku.Oczko mu łzawi i ma mokry nosek,ale zimny-to przeziębienie?

Posted

ja pracuję przy Grażyny, nie wiem jaka to odegłość musiałabym spojrzeć na mapę. kończę o 17 mogę coś ci pomóc jak potrzeba, ewentualnie jutro. Napisz koniecznie czego dowiesz się o maluchu? Kiedy go odwozicie do schronu ?

Posted

A wiec pracujesz ponad przystanek dalej:)Jeśli tymczas w Poznaniu wypali-to piesek zostanie do niedzieli-a ja wyląduje w psychaiatrycznym:DNapisze napewno! Możemy pójść nawet dzisiaj na spacerek z moją drużyną:)

Posted

OK, tylko w którą stronę do Centrum czy od Centrum mam iść? :razz:
I o której, prawdę mówiąc w godzinach pracy mogę wyskoczyć tylko na troszkę? Może wyjdę wcześniej i spotkamy się około 17 - tylko gdzie ? No i warto by się upewnić czy piesek jest zdrowy, bo jak chory to nie powinien chyba łazić długo :shake: A czy on umie sikać na dworzu, tzn wie że w domu nie wolno ?
I jaką karmę je? Może po drodze jakiś sklep spotkam to coś dla niego zakupię :) Czy możesz się dowiedzieć u weta czy to małe to duże urośnie ? :) Porozsyłam po znajomych, ale muszę więcej info mieć ;)

Posted

Siusiu narazie robił dwa razy-niestety w domu:( Koopa wielka na spacerku-wygłaskałam go:) Kierunek przeciwny do centrum-wciadasz w 130 i jedziesz-do przystanku Konduktorska.Na wizyte u weta-szczerze nie stac mnie i mam nadzieję że nic nie weźmie za wizyte:(Jeszcze nigdy tu nie byłam..

Posted

Wizyta u mojego weta to od 0-30 zł, zależnie od problemu, kiedyś byłam u niego z bezdomnym psem - znajdkiem, oczywiście powiedziałam że bezdomny, dał lek na odrobaczenie, ale nie wziął pieniędzy - pewnie zależy od weta. W razie czego zrobimy zrzutkę, 30 zł to na szczęście nie zawrotna kwota. :shake: