Marzena&Gusti Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Dobra spać trzeba,żeby jutro było dużo siły.Dobranoc:) Quote
Marzena&Gusti Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 tygra napisał(a):ok zrobie Mrówa - czyżbyś poczuła miętę do maluszka? Jak dla mnie to ładniutki mixik jamniora z ratlerkiem :) i ma na oko około 3 miesięcy max 4 Hehe też tak pisałam komuś-to przez jego kolor:)Uszy ma krótsze niż jamnik-jak ratlerek i łapki ratlerkowe-chudsze i dluzsze niz jamnior:)Pyszczek jamnikowy,długość tłowiu i ogonek:D Quote
tygra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Marzenka ja już padam wiec daje Ci banerek - wstaw sama plissss Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Oj nie pospałam sobie...Jestem ciekawa czy szczeniak szczepiony,odrobaczony...Nie mam kasy na te rzeczy:( Pies spał na poduszce nad naszymi głowami-a Gusti pod łóżkiem.... Domek potrzebny! Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tygra, też mi się coś tak wydaje, że to mix jamnika z ratlerkiem;) pychol ma bardziej ratlerkowy:) ale śliczności:) Marzena - żyjesz?:cool3: jak tam brygada 3 chłopaków? nie dawaj się...;) i jak... czy uda się, żeby mały miał DT w Poznaniu u Mrówy?:) dajcie znać... malutki - hopaj:) Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ja narazie nic nie wiem czy tymczas wypali:(Padam na pysk:DRano zaczepiałam zdesperowana ludzi czy nie chcą pieska...Muszę ochłonąć.... Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Postawiłam butle z mlekiem dziecka na łóżku-a tu...szczenior się dorwał-chce mleka...Ale nie dam mu bo nie wiem czy nie zaszkodzi... Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Piękny kolega chce Wam się pokazać... I JAK MOŻNA GO NIE KOCHAĆ?? ON POTRZEBUJE DUŻO MIŁOŚCI... Quote
Zmysł Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A gdzie jest piesio? Znaczy- w jakim mieście? Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Warszawa-mokotów dokładnie Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Marzenko, a gdzie dokładnie na Mokotowie mieszkasz? Ja pracuję na Mokotowie, może jak mieszkasz niedaleko mogłabym podejść do Ciebie, chociaż wyjść z tym małym na spacer ?? Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Przy Dolnej-Kondutkorska. Dzisiaj pomoże mi Tygra pójść do weta,malucha trzeba odrobaczyć-przy dziecku to konieczne.Może dowiem się coś o jego wieku.Oczko mu łzawi i ma mokry nosek,ale zimny-to przeziębienie? Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ja pracuję przy Grażyny, nie wiem jaka to odegłość musiałabym spojrzeć na mapę. kończę o 17 mogę coś ci pomóc jak potrzeba, ewentualnie jutro. Napisz koniecznie czego dowiesz się o maluchu? Kiedy go odwozicie do schronu ? Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Pan przyniósł go do mnie strasznie zmarzniętego-wyratował go z rąk debieli i nie miał co z nim zrobić,więc chodził.długo chodził po zimnie... Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 A wiec pracujesz ponad przystanek dalej:)Jeśli tymczas w Poznaniu wypali-to piesek zostanie do niedzieli-a ja wyląduje w psychaiatrycznym:DNapisze napewno! Możemy pójść nawet dzisiaj na spacerek z moją drużyną:) Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 OK, tylko w którą stronę do Centrum czy od Centrum mam iść? :razz: I o której, prawdę mówiąc w godzinach pracy mogę wyskoczyć tylko na troszkę? Może wyjdę wcześniej i spotkamy się około 17 - tylko gdzie ? No i warto by się upewnić czy piesek jest zdrowy, bo jak chory to nie powinien chyba łazić długo :shake: A czy on umie sikać na dworzu, tzn wie że w domu nie wolno ? I jaką karmę je? Może po drodze jakiś sklep spotkam to coś dla niego zakupię :) Czy możesz się dowiedzieć u weta czy to małe to duże urośnie ? :) Porozsyłam po znajomych, ale muszę więcej info mieć ;) Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Siusiu narazie robił dwa razy-niestety w domu:( Koopa wielka na spacerku-wygłaskałam go:) Kierunek przeciwny do centrum-wciadasz w 130 i jedziesz-do przystanku Konduktorska.Na wizyte u weta-szczerze nie stac mnie i mam nadzieję że nic nie weźmie za wizyte:(Jeszcze nigdy tu nie byłam.. Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wizyta u mojego weta to od 0-30 zł, zależnie od problemu, kiedyś byłam u niego z bezdomnym psem - znajdkiem, oczywiście powiedziałam że bezdomny, dał lek na odrobaczenie, ale nie wziął pieniędzy - pewnie zależy od weta. W razie czego zrobimy zrzutkę, 30 zł to na szczęście nie zawrotna kwota. :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mi zależy na czasie...Zobaczymy co będzie u weta:(Eh może weźmie tylko za proszek na odrobaczenie... Najgorsze jest to że naprawdę nie mam kasy-szczepienie Gustiego w tym tygodniu. Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mały jest śliczny, powinien szybko znaleźć domek. Quote
Recommended Posts