Marzena&Gusti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Batmanku nadal często o Tobie opowiadam. Znów mieszkam na mokotowie... teraz gdyby jakiś psiak znalazł się gdzieś na ulicy były u mnie:) Słoneczko codziennie rozglądam się za psim nieszczęściem gotowa działać(na szczęście tu nie ma żadnej biedy). Tęsknię za Tobą serduszko... Byłeś tak piękny! Dzięki Tobie polubiłam długie psy.Dziękuję Ci za To:)Niestety nie mogę być domem tymczsowym...a tak bardzo bym chciała.Powiedz coś temu Markowi na uszko:)Przekonaj go,że warto. Quote
Marzena&Gusti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Batman kochanie w poniedziałek będzie u mnie szczeniak:) Zawsze jak się tu żale spełniają się moje prośby:)Ty czuwasz tam za TM. Chciałam dać szczeniakowi Twoją obroże-tą w której do mnie przyszedłeś...ale ona jest pechowa. Kupiłam nową. Oskar wydoroślał troszkę...wszystko się zmienia.A ja jestem taka szczęśliwa! Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Batman kochanie w poniedziałek będzie u mnie szczeniak:) Zawsze jak się tu żale spełniają się moje prośby:)Ty czuwasz tam za TM. Chciałam dać szczeniakowi Twoją obroże-tą w której do mnie przyszedłeś...ale ona jest pechowa. Kupiłam nową. Oskar wydoroślał troszkę...wszystko się zmienia.A ja jestem taka szczęśliwa! Batman patrzy zza TM i życzy ci uśmiechu i pozdrawia zastepcę. Będzie na pewno nad nim czuwał. http://www.dognet.pl/flower.php?fid=6542 Quote
Recommended Posts