Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenko, ja też mieszka niedaleko i oferuję pomoc. Mam samochód, więc mogę cię do weta podrzucić. Mogę też zapłacić za weta. Mój za odrobaczenie mojego Andziora wziął tylko 10-12 zł. Mogę też karmę kupić i do ciebie podrzucić.
Niestety pracuję po 8 godzin, mieszkam w kawalerce i mam szczeniaka 4 m-ce. Zatem psiaka raczej nie wezmę. Chyba, że na weekend, bo wtedy w domu jestem.
Kurczę, nie wiem, w czym mogę jeszcze pomóc. Pisz, może coś da się zrobić.

Posted

skąd dzwonią Ci ludzie, jakie mają warunki, czy mają dzieci, czy mieli już psa... nigdy nie uczestniczyłam w adopcji, ale tak na logike mi sie takie pytania nasuwają.

Posted

Szczerze-mam stres jak ch...

w związku z ewentualnymi chętnymi ?
ja tez się bardzo stresowałam, w ogóle przez telefon przepraszałam że żyję i od momentu baaaardzo nieudanej adopcji juz nie podaję namiarów na siebie, bo tylko bym zepsuła wszystko. Może do niedzieli pies nie znajdzie domu i weryfikacja chętnych spadnie na mrówę;) w każdym razie nic miłego, czasem się takie oszołomy trafiają że dziękuje.

Posted

A tak w ogóle, ja nie mam możliwości tymczasu bo też mieszkam w małej kawalerce z antyzwierzęcym tatą i psem, ale tata pracuje od ok 10- 20, wiec jesli byś nie dawała rady, to moge go wziac czasem na dzien /o ile tata nie zrobi sobie wolnego- czasem robi ''niespodzianki'''/ i odwozic wieczorem. jestem z bielan.

Posted

Byłam z psami i dzieckiem na spacerku-ludzie patrzą na mnie jak na debila:D Dwa psy i wózek...ciężko...strasznie ciężko.Mogę zamieścić jego ogłoszenie na sklepie,ale nie mam programu żeby je zrobić-i drukarki brak:( Jestem głupia-spuściłam go ze smyczy-ładnie się słucha:)

Posted

Prywatne wiadomości mi się wieszają:(Więc pozwolę sobie tutaj napisać.
Dojedziesz do Konduktorsiej-to nie przy Pułaskiej tylko przy Dolnej-autobuj zjezdza w Dolną. cofniesz się do jedynych świateł na Dolnej i przejdziesz przez pasy,ale nie w bok:)I tam będzie stała wariatka z psami i dzieckiem:)