amikat Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 I znowu cisz... nikt dobermana w kwiecie wieku bez nałogów nie chce? Fakt - ogoniasty on Ci jest ale to przecież tylko uroku mu dodaje. Ma sie chłopak czym cieszyć Quote
maciaszek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kurcze... szkoda... Choć może nie szkoda, skoro się nie odzywa to może nie byłby dobrym domkiem... Quote
amikat Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jasne ze tak... tam gdzies ten własciwy domek czeka Quote
natalia1312 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a ten artykuł kiedy ma sie ukazać w fakcie.. Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='amikat']I znowu cisz... nikt dobermana w kwiecie wieku bez nałogów nie chce? Fakt - ogoniasty on Ci jest ale to przecież tylko uroku mu dodaje. Ma sie chłopak czym cieszyć[/quote] Kurde..ogoniaste dobki sa super..czemu taka cisza tu u niego..:-( Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='natalia1312']a ten artykuł kiedy ma sie ukazać w fakcie..[/quote]No właśnie, kiedy? :) Quote
amikat Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 NIe wiem kiedy... czekamna potwierdzenie kiedy bedzie. Zadzwonia do mnie powiedziec jak zreszta zawsze! Quote
aisaK Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Fado...to co że z ogonkiem? On ci tylko uroku dodaje! Quote
amikat Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzisiaj fakt robił zdjęcia w hotelu Fadusia... mam nadzieje ze artykuł jutro albo w sobotę sie pojawi Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Miejmy nadzieję, że dzięki niemu Fado znajdzie dom! Quote
maciaszek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Widziałam artykulik o Fado :). Trzymam kciuki za to, żeby pomógł znaleźć mu domek !!!! Quote
aisaK Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Mozecie to zeskanować i wkleić? Da sie? Quote
maciaszek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja nie kupiłam "Faktu", tylko przeglądałam. Ale Amikat pewnie będzie miała :). Quote
BeataJ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 W tej gazecie to jest? [URL]http://efakt.pl/[/URL] w sieci nie moge znalezc Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Tak, to ta gazeta, ale nie wiem jak namierzyć tam ten artykuł... Quote
amikat Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hej hej - od ukazania sie artykułu minęło kilkadziesiąt godzin. Telefon nie milknie. Wytypowałam - 4 domy potencjalnie najlepsze. Oczywiście FAKT namieszał! Napisali - młody doberman.... Co którzy sie nie zrazili wiekiem będą sprawdzeni. Dzisiaj wieczorem jedziemy z Klementynką i FAdem do Bytomia. Trzymać kciuki!!!! Co którzy chcieli młode pieski - w każdym razie młodsze od Fada - zostali odesłani na stronę Nadziei Dobermana. Może akurat wypatrzą inne ukochane stworzonko!!!!! Quote
aisaK Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Trzymam kciuki za Fado! oby to był TEN domek! Dziekuje ci serdecznie za kierowanie na naszą stronke!!!! Quote
dzodzo Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Fado-pokaz się z jak najlepszej strony!!!! Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No to teraz trzymam kciuki BARDZO mocno!!! Quote
BeataJ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ojej...juz chyba po wizycie. Mam nadzieje, ze sie udalo! Czekamy na info!!! Quote
amikat Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 KOchane cioteczki - telefon nie milknie nadal, stale ktoś o Fado pyta... a FADO OD WCZORAJ JEST W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyruszyłyśmy z Klementynką wieczorem do Bytomia. Kamienica - niezbyt piękna ale za to ludzie mili, normalni i mieszkanie duze i ładne. MIOeszkają rtazem pan i pani około 30 lat maja może. MIeli suczkę dobermanke. Kiedy miała 7 lat umarał na raka płuca. Pani to zwierzolub - ściaga różne psie "biedy". Jedna z nich rotwailerka - mieszka z rodzicami nowej panci Fada. Fado przylepiał sie swoim zwyczjem do panci i pania - i oczywiście bardzo interesowąło go kuchnia..... Dzisiaj próba! - pies zostaje sam w domu. Ciekawa jestem jak sie będzie zachowywał.... czekamy na relacje! DOmek ma niestety uszkodzony komp - kupują laptopa i beą pisać i wklejać foty. Fado - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts