jotka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A to zdjęcia z przybycia do hotelu[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/616/fado4wf0.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5594/fado1ej3.jpg[/IMG] Ich podstawową zaletą jest to, że sa. Nietęgi ze mnie fotograf:roll: Quote
natalia1312 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [B][COLOR=#ffff00][COLOR=Blue]Życze wszystkim, aby Święta Bożego Narodzenia były bliskością i spokojem, a Nowy rok dobrym czasem [/COLOR][/COLOR][/B] Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
natalia1312 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 zbieramy pieniążki na hotelik...prosze o pomoc dla fada.. Quote
natalia1312 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 kazdy grosz sie przyda na pobyt fada w hoteliku do czasu znalezienia mu nowej rodziny..dziekuje wszystkim za dotychczasowa pomoc... Quote
majqa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 W 1 poście jest info, ze dobek podobno jest łagodny do zwierząt. Czy to prawda? A jak wygląda sprawa jego stosunku do kotów? Była okazja to sprawdzić? Quote
amikat Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Fado siedzi w hoteliku..... pomocy - kto nas wesprze? Nikt o niego nie pyta niestety... Quote
majqa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='amikat']Fado siedzi w hoteliku..... pomocy - kto nas wesprze? Nikt o niego nie pyta niestety...[/quote] By próbować pomóc znaleźć dom zadałam pytania w poście 100 ale pozostały bez odpowiedzi... Quote
natalia1312 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 mam nadzieje..ze fado znajdzie dom..szkoda ze tamten musiał opuścić Quote
Rybka_39 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kurcze...a nie dało by sie załatwić domku w Niemczech?:roll: Quote
Klementynkaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='majqa']W 1 poście jest info, ze dobek podobno jest łagodny do zwierząt. Czy to prawda? A jak wygląda sprawa jego stosunku do kotów? Była okazja to sprawdzić?[/QUOTE] byłam dziś u FADA, z obserwacji i relacji osób, które się nim opiekują wiemy, ze FADO olewa koty, kręci ich się tam sporo a on nie zwracała uwagi, na stosunek do psów też nie narzekają, z moją tymczasowiczką biegał sobie razem i nie było cienia agresji czy zniecierpliwienia - ale trzeba pamiętać - to jest jednak samiec doberman ;) z innych wieści - FADO został wygłaskany, wyszczotkowany, wyspacerowany :) słodziak bardzo grzecznie chodzi na smyczy, kiedy tylko jest okazja to przyjmuje pozycję "pies prosi" :placz::placz::placz: jest bardzo smutny, widać w nim takie typowy dobermani stres, gdzie psiak się wyłącza i obojętnieje trochę na to co wokół... na osoby z hotelu, które zna cieszy się, ciągnie do pomieszczeń w budynku... [CENTER][IMG]http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/images/fado/fado001.jpg[/IMG] [IMG]http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/images/fado/fado002.jpg[/IMG] [IMG]http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/images/fado/fado003.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
natalia1312 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dzien dobry, mam nadzieje ze uda sie znaleźć domek dla fada.. na chwile obecna kazdy grosz ważny na pobyt pieska w hoteliku..prosze o pomoc.. Quote
amikat Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hotelik opłacony na nastene 2 tygodnie. Prosimy o wsparcie na ten cel - no i oczywiscie DOM. Cicocia Klementynka piesci, spaceruje - jemu jednak potrzebny jest człowiek na STAŁE!!! Quote
natalia1312 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 dziekuje ze pani go odwiedza i spaceruje...tylko kiedy znajdzie sie osoba co stworzy mu dom... Quote
amikat Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No niestety - Doberman to nie pies kieszonkowy, maleńki, do torebki. Domek sie znajdzie ale to moze potrwać. Prosimy o wsparcie finansowe na opłacenie hotelu! Quote
jotka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pies nie może przecież wrócić do schronu! Nasza fundacja nie jest jeszcze porosła w piórka, musimy zbierać na każde zwierzę któremu chcemy pomóc. Quote
amikat Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Prosimy o wsparcie - jeździmy, wyprowazamy, kochamy, szukamy domu - po świętach psiaków przybyło.... Biedny Fado - moze ktos zechce takie madrego i poieknego psa? Quote
natalia1312 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 bardzo proszę o pomoc.. ja wpłacę ale tak w przyszłym tygodniu Quote
natalia1312 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 nie jest tak łatwo znaleźć nowy dom dla pieska..pytałam tez ale niestety.. prosze o pomoc..kazda złotówka przyczyni sie do tego aby przetrwał do momentu znalezienia nowej rodziny..prosze o pomoc dziękuje Quote
Klementynkaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 45 hopek... oto instrukcja jak usuwać swoje posty: -pod tekstem postu jest ikonka "Edytuj" (taka z nożyczkami) klikamy ją -klikamy "Idź do zaawansownych" -zaznaczamy "Kasuj wiadomość: (taką czarną kropką) -klikamy "Usuń wiadomość" i GOTOWE! wątek chudszy :) Quote
jotka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nieubłaganie zbliża sie dzień wniesienia kolejnej opłaty za hotel! a w kasie pusto! Quote
Recommended Posts