Rybc!a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 czia napisał(a): będę musiała szukać domu!:angryy: Nie martw się CZIA, ja cię przygarnę. A u nas sterylki nawet się nie zrobi za pieniądze. Quote
Rybc!a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1144194&cid=170 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/817229.html Quote
*Gajowa* Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wysłałam zdjęcia Fiszki do znajomych z okolic Trójmiasta . Rybcia podam Twoje namiary. Quote
natija Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 oby obserwator sie odezwal i byl odpowiednim wlascicielem dla niej,trzymam kciuki.... Quote
Rybc!a Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 *Gajowa* napisał(a):Wysłałam zdjęcia Fiszki do znajomych z okolic Trójmiasta . Rybcia podam Twoje namiary. Okej,w takim razie czekam- mam nadzieję, że im się spodoba. Valeur248 napisał(a):Fiszka ma 2 obserwatorów... To nieźle. Szkoda, że żaden z nich się nie odzywa ? Quote
czia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fiszka na pierwszą po domek, mam nadzieję, że się uda i że Ci z allegro to nie "hodofcy".:angryy: Quote
basia0607 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wczoraj widzialam Fiszkę ! Łagodna , uśmiechnięta i piękna ! Quote
Rybc!a Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ja też dzisiaj do niej pojechałam. Jest cudowna, taka duża, kudłata, radosna. Pies moich marzeń, zaraz po bullowatych :) Quote
majqa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 W górę psia pięknoto !!! Fiszka szuka domku !!! Quote
Rybc!a Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 majqa napisał(a):W górę psia pięknoto !!! Fiszka szuka domku !!! Już nie szuka. Od dzisiaj w Gdyni , u znajomych Gajowej :) Dziękuję! Quote
Maupa4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
*Gajowa* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Domek gwarantowany, kocha psy - poprzednik sznaucer olbrzym odszedł 2 lata temu w wieku 9 lat /nowotwór wątroby/. Fiszka zamieszkała w domu z ogrodem u małżeństwa z 12letnią dziewczynką i będzie mieszkała w domu jednak w czasie nieobecności państwa zostanie w ogrodzie. Sunia już po kąpieli bo cuchnęła niesamowicie zajęła miejsce w pobliżu pieca i posypia. Okazało się, że ma 9 miesięcy i zastała oddana przez właścicieli wraz z książeczką zdrowia. Quote
Maupa4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 *Gajowa* napisał(a): Okazało się, że ma 9 miesięcy i zastała oddana przez właścicieli wraz z książeczką zdrowia. Maupa4 napisał(a):...jak dla mnie to albo młodsza niż te 1.5 roku albo "odrasta" po "wiosennym" strzyżeniu ;) boosze .. jednak pamiętam jak wygląda młody briard :smokin: Quote
*Gajowa* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Fiszka jest bardzo kontaktową i miła sunią, całkiem dobrze chodzi na smyczy, dobrze też zniosła jazdę samochodem . Rybcia czy będę mogła Ci wysłać na maila fotki jak otrzymam ? Quote
Rybc!a Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='*Gajowa*']Domek gwarantowany, kocha psy - poprzednik sznaucer olbrzym odszedł 2 lata temu w wieku 9 lat /nowotwór wątroby/. Fiszka zamieszkała w domu z ogrodem u małżeństwa z 12letnią dziewczynką i będzie mieszkała w domu jednak w czasie nieobecności państwa zostanie w ogrodzie. Sunia już po kąpieli bo cuchnęła niesamowicie zajęła miejsce w pobliżu pieca i posypia. Okazało się, że ma 9 miesięcy i zastała oddana przez właścicieli wraz z książeczką zdrowia. No to świetne rzeczy mi powiedzieli w schronisku. Ja piszę to , co mi powtarzają, a potem wszystko idzie na mnie. :shake: Skąd ciekawe wzięła im się ta składownia węgla? [quote name='*Gajowa*']Fiszka jest bardzo kontaktową i miła sunią, całkiem dobrze chodzi na smyczy, dobrze też zniosła jazdę samochodem . Rybcia czy będę mogła Ci wysłać na maila fotki jak otrzymam ? Jasne, mój email [email protected] Quote
Recommended Posts