Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda, ok. 2 letnia suczka. Trafiła do schroniska całkiem niedawno- ma rany na całym ciele, być może była gryziona, wystawiana do walk raczej nie- jest w boksie pełnym suczek- żyją ze sobą w zgodzie, chociaż bullka nie należy do najmniej konfliktowych.
Do ludzi miła, przymilna, merda ogonkiem , cieszy się, popiskuje.
Ładna. :razz:

Kontakt:
Rybc!a
GG 5722414
email: [email protected]
GSM: 691364660

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
czy mozesz opissac konflikt bulterierki z mala sunka ktora wystawilas tez na dogomani ? Bulterierka rzuca sie na bułke ? pogryzla ja ?

Tak, Bullka rzuca się na Bułkę. Nie wiem, czy ją mocno pogryzła, ale Bułka narobiła dużo szumu. Bullkę można już zabierać.

Posted

zmienilabym w opisie do allegro, ze przed zalicytowaniem prosi się o kontakt, bo inaczej oferty będą odwolywane - można też dodać, że suka przed adopcją będzie wysterylizowana (po to by pseuo się nie zglaszali) oraz, ze adopcja tylko po uprzednim sprawdzeniu warunkow!

Posted

nie iwem czemu zdjec nie widze..ale moze to jakis błąd chwilowy...
dobrze ze sunia młoda,to chociaz jeden plus tej całej tragedi
sunieczko trzymaj sie i jakies imie trzeba jej wymyslic zeby nie była taka obca,wiecie sami

Posted

Bullterrier... Ehhh... Jedna z moich najulubieńsiejszych:diabloti: ras...

Za jakieś 2 tyg mogłabym (pod warunkiem ze mi by psów nie zeżarla) ją wziać na DT ale wtedy jej już zapewne nie bedzie:cool3:.

Posted

andzia69 napisał(a):
zmienilabym w opisie do allegro, ze przed zalicytowaniem prosi się o kontakt, bo inaczej oferty będą odwolywane - można też dodać, że suka przed adopcją będzie wysterylizowana (po to by pseuo się nie zglaszali) oraz, ze adopcja tylko po uprzednim sprawdzeniu warunkow!

Dopisałam:p

Posted

Karilka napisał(a):
Bullterrier... Ehhh... Jedna z moich najulubieńsiejszych:diabloti: ras...

Za jakieś 2 tyg mogłabym (pod warunkiem ze mi by psów nie zeżarla) ją wziać na DT ale wtedy jej już zapewne nie bedzie:cool3:.

ja mysle ze przy ilosci bullkow bedzie bedzie :-( wiec szykuj sie na nowego lokatora :diabloti:

Posted

A ja się boję, ze zaraz trafi do jakiejś pseudohodowli. Dzisiaj dzwoniła do mnie jakaś miła dziewczyna z forum bullików, mogłaby ją wziąć na tymczas, ale dopiero za ok.2 tygodnie. Jest z Olsztyna.
Pan, który szuka bulterriera na Przygarnę Psa też jest sunią zainteresowany, ale on szuka psa do polowań, a ona się KOMPLETNIE nie nadaje- to pieszczoch!

Posted

A z tym panem z polowac nie wypali ?? ja uważam go za calkiem jako takiego człowieka,wybronił sie zarzutów,i mowił ze te polowania to nie jest pewne i ze jakby bull nie chciał to namawiać go nie bedzie na siłe :)
mzoe wejdzcie tam na watek w ,,przygarne psa" i poczytajcie jaką on miał wizje,bo ja wywnioskowalam ze chce bulla,bo pokochał tą rase,a przy okazji jakby sie nadał do tych zawodów czy to treusura jakas,w kazdym badz razie jaki by nie był,bedzie ok

Posted

[quote name='Rybc!a']U nas hotelu nie ma. Trzymajcie kciuki!

Są tylko pewnie drogie,

Hotel dla zwierząt
tel. 0 55 233 72 49
ul. Grunwaldzka 108
Elbląg

Tomasz Kowalczyk
ul.Królewiecka 297, 82-300 Elbląg
tel. +48 55 236 62 34
tel. portable +48 603 253 253
gg : 1746718

ale może tymczas dałoby się załatwić.