Jump to content
Dogomania

FOCUS - pitbull - ofiara Krzyczek Pieniążek - MA SUPER DOMEK!!!

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zmieniłam tytuł.
Jeżeli ktoś ma chwilę wolnego i może pomóc w ogłoszeniach będziemy wdzięczni.
Ja Focusa ogłosiłam w 20 miejscach ale niestety na razie cisza a dzwoniących brak.

Szukamy także osoby, ktora dała by Focusowi DT w mieszkaniu. Chcielibyśmy bowiem go sprawdzić w warunkach domowych.

Posted

ja straciłam komp w domu , a w pracy to tylko z doskoku moge skorzystać ... wiec na razie w ogłoszeniach nie pomogę :oops:

ale widze ze nie ma na adopcje.org chyba ? a tam naprawde warto, zadko co prawda tel są, ale jak juz są , to zazwyczaj ktos normalny ...

alegratke warto wyróznić (niewiem czy jest ) , choć na 1 pkt :oops:

ehh, myślałam ze tylko Platfus głuptok taki pechowy :shake:

Posted

Wrzuciłam Focusa na adopcje.org.Wyróżniłam mu i Tosi i Noce(Nuce?) ogłoszenia na alegratce o 6 punktów,ale nie mam pojęcia o co chodzi z tymi punktami,i czym się różnią oprócz ceny:eviltong::evil_lol:

Posted

to zalezy, bo to jest na zasadzie im wiecej punktów tym ogłoszenie wyzej , ale np czasem wystarczy dać 3 punkty, a ogłoszeni bedzie w danym regionie na pierwszej stronie ;) ...

to jest sposób alegratki na zarobek ... ale niestety sparwdzone mam to ze jak nie ma wytróznienia to o wiele mniej wejśc jest na ogłoszenie :shake:

i jeszcze mi sie przypomniałao, ze dziennikemetro, czy dzinnikmetro .. hmm cos takiego jest .. i tam jest szansa, tez ze ogloszeni ukaze sie w wersji papierowej gazety , ogłoszenia do druku są wybierane losowo .

Posted

W ofercie też tak jest i tam Focus jest.Na Metro nie mam jeszcze konta,zaraz założę.Gazetę kojarzę,jak idę na uczelnię w Bytomiu to ją zawsze po drodze rozdają za darmo.

edit: wrzuciłam Focusa i Tosie na metro,nie trzeba zakładać konta.

Posted

:diabloti: bullowate tez mogą być , tylko muszę trochę sie odrobić :oops: z ogłoszeniami, bo trochę w plecy z czasem jestem , a o Krzyczkowe pytałam dlatego, ze teraz wrócił temat a o "starych" Krzyczowych sie zapomina...

a Fokus juz wyogłaszany na wszystkie możliwe strony z tego co widzę , Jenny19 :cool3: dobra robota

(a Lux jest cuuuuuuuuudny )