piechcia15 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 z tą piana na pysku...faktycznie wygląda zachęcająco:) :eviltong::loveu: Quote
modliszka84 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 piechcia15 napisał(a):z tą piana na pysku...faktycznie wygląda zachęcająco:) :eviltong::loveu: zmęczyła się :eviltong: piana na pysku i goopawka w oczach :loveu: Quote
Madzik77 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a skąd takiego szkoleniowca wytrzasnęłyście?? Quote
dzodzo Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 oj jaki znajomy pan Radek na fotce hihi:cool3: Quote
modliszka84 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Madzik77 napisał(a):a skąd takiego szkoleniowca wytrzasnęłyście?? ma się te układy :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ...wdzięk i urok osobisty :eviltong::loveu::evil_lol::evil_lol: mój oczywiście...przeciez nie modliszki:eviltong: Quote
Madzik77 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 kurcze ze ja takiego facet nie dorwalam pare lat temu................:/ Quote
Madzik77 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 dobra dobra luz nie bede sie bic o niego ....chociaż............; Quote
kasia14 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Przyjazny, wesoły pies. Umie chodzić na smyczy, chętnie się bawi i aportuje. Młody, ok. roku. Spanielowate uszy:) Zgodny z psami. W schronie smutny, płacze, nie chce wejść do boksu po spacerze:( ALBUM Quote
kasia14 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A to dwóch, młodych chłopaków-nierozłączków. Razem się bawią, jedzą i śpią. Jeden bez drugiego na spacer nie wyjdzie. Mają ok. 8-9miesięcy, znalezione razem w Łasku. Puchaty jest bardziej kontaktowy, większy pieścioch. Oba łagodne i przyjacielskie. W miarę radzą sobie na smyczy. Wychodzą z założenia że są duuuzii i siiilni więc szczekają itp na mijane psy. Gdy się je rozdzieli robią się malutcy i udają, że ich nie ma :) Chętnie się bawią, jak to szczeniaki. Gładkowłosy jest mniej odważny, ale równie chętnie rozdaje buziaki. Puchacz ALBUM Quote
kasia14 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mały, wesoły i towarzyski pies. Chętnie rozdaje buziaki. Umie chodzić na smyczy. ALBUM Średniej wielkość pies, przed kolano. Trochę zwariowany, umie chodzić na smyczy, chętnie rozdaje buziaki. Zgodny z psami. Łagodny, przyjacielski. Quote
kasia14 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szczeniaki. Suczka, będzie mała/średnia. Jest już od kliku tyg. i zdążyła załapać jakieś chorbósko... :( Mały pies - rozrabiaka Quote
piechcia15 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 co wy na to aby zrobić im grupowe allegro?? Quote
kasia14 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 piechcia15 napisał(a):co wy na to aby zrobić im grupowe allegro?? Komu? Wszystkim? Czy szczeniakom? Bo maluchom to ja mogę jutro zrobic Quote
piechcia15 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 maluchom maluchom, tylko jeszcze tej rudej sarenki fotki trzeba mieć,ale patka robiła jej sesje więc pewnie jutro na stronie umieści Quote
modliszka84 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 jest kasa na pierwszy miesiąc hotelu dla rottki Besi :):)! Dzięki Kasi i Radkowi, którzy ją odwiedzają codziennie :) Hotel chce zasponsorować pewna pani, właścicielka rottwailerki, którą szkoli właśnie Radek. Kasę zbierają też panie, które rottkę znalazły. Tak więc po zdjęciu szwów prawdopodobnie mała pojdzie do hotelu i po resocjalizacji będzie szukać domu. Quote
kasia14 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Super :) Na razie zrobiłam coś takiego http://allegro.pl/item829846276_male_czarne_bezowe_szczeniaki_czekaja.html Quote
piechcia15 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 fajne allegro:) tylko że ja na Pączka mówię Biszkopt,ale co za różnica:)grunt że ciacho:) dziś jakoś nie miał apetytu:( łaził ze mną po całym budynku schroniska i zwiedzał:) a niech się uczy posłuszeństwa. I mało w dziób by nie zarobił od naszego kocura:) Kasia ten psiak Gaduła poszedł już do adopcji do Sieradza:) czyli nawet zdjęć nie musisz umieszczać i kocurek też:) Quote
kasia14 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Super:) Magda, a sprawdz jeszcze, czy ten czarny szczeniak z białym krawatem to pies czy suczka, bo strzelałam:P Quote
piechcia15 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 obydwa to chłopaki, bracia:) Quote
kasia14 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wszystkie psiaki w typie rasy powstawiałam na wątki ogólne dogo (terriery, kudłacze, jamniki, boksery). Jest fajna strona adopcyjna onków, powoli będę tam wstawiała też te nasze. Na stronie adopcyjnej bokserów szukają domów Czikita i Szejk :) Nie wiem tylko dlaczego, mimo tego, że podałam tel do Agi wpisali do jakiś innych osób z fundacji...?:roll: Czyżby chcieli odrzucać nienadające się na adopcję domy? Ale z kolei mail podali do mnie.... Założyłam sobie nowe konto na gratce, bo jest ograniczenie do 25 ogłoszeń na koncie... Jako pierwszy ma na niej ogłoszenie Fikus;) Tu są moje inne ogłoszenia, ale oczywiście musieli coś pozmieniać i nigdzie nie wyświeltlają się znaki polskie, trzeba ręcznie zmieniać:angryy: Jakbym nie miała co robić... Ale cóż, powoli edytuje.... Quote
piechcia15 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 NIESTETY w sobotę nie możemy iść do schronu Quote
Cieplutkaa. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kurdee .. tak dawno nie bylam w schronie .. ; // i myslalam, ze moze w ta sobote mi sie udaa .. ehh ... -.- Quote
Recommended Posts