Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjazny, wesoły pies. Umie chodzić na smyczy, chętnie się bawi i aportuje. Młody, ok. roku. Spanielowate uszy:) Zgodny z psami. W schronie smutny, płacze, nie chce wejść do boksu po spacerze:(

ALBUM

Posted

A to dwóch, młodych chłopaków-nierozłączków. Razem się bawią, jedzą i śpią. Jeden bez drugiego na spacer nie wyjdzie. Mają ok. 8-9miesięcy, znalezione razem w Łasku.

Puchaty jest bardziej kontaktowy, większy pieścioch. Oba łagodne i przyjacielskie. W miarę radzą sobie na smyczy. Wychodzą z założenia że są duuuzii i siiilni więc szczekają itp na mijane psy. Gdy się je rozdzieli robią się malutcy i udają, że ich nie ma :) Chętnie się bawią, jak to szczeniaki. Gładkowłosy jest mniej odważny, ale równie chętnie rozdaje buziaki.

Puchacz

ALBUM

Posted

Mały, wesoły i towarzyski pies. Chętnie rozdaje buziaki. Umie chodzić na smyczy.

ALBUM

Średniej wielkość pies, przed kolano. Trochę zwariowany, umie chodzić na smyczy, chętnie rozdaje buziaki. Zgodny z psami. Łagodny, przyjacielski.

Posted

jest kasa na pierwszy miesiąc hotelu dla rottki Besi :):)!
Dzięki Kasi i Radkowi, którzy ją odwiedzają codziennie :)
Hotel chce zasponsorować pewna pani, właścicielka rottwailerki, którą szkoli właśnie Radek.
Kasę zbierają też panie, które rottkę znalazły.

Tak więc po zdjęciu szwów prawdopodobnie mała pojdzie do hotelu i po resocjalizacji będzie szukać domu.

Posted

fajne allegro:) tylko że ja na Pączka mówię Biszkopt,ale co za różnica:)grunt że ciacho:) dziś jakoś nie miał apetytu:( łaził ze mną po całym budynku schroniska i zwiedzał:) a niech się uczy posłuszeństwa. I mało w dziób by nie zarobił od naszego kocura:)

Kasia ten psiak Gaduła poszedł już do adopcji do Sieradza:) czyli nawet zdjęć nie musisz umieszczać i kocurek też:)

Posted

Wszystkie psiaki w typie rasy powstawiałam na wątki ogólne dogo (terriery, kudłacze, jamniki, boksery). Jest fajna strona adopcyjna onków, powoli będę tam wstawiała też te nasze.

Na stronie adopcyjnej bokserów szukają domów Czikita i Szejk :) Nie wiem tylko dlaczego, mimo tego, że podałam tel do Agi wpisali do jakiś innych osób z fundacji...?:roll: Czyżby chcieli odrzucać nienadające się na adopcję domy? Ale z kolei mail podali do mnie....

Założyłam sobie nowe konto na gratce, bo jest ograniczenie do 25 ogłoszeń na koncie...
Jako pierwszy ma na niej ogłoszenie Fikus;)

Tu są moje inne ogłoszenia, ale oczywiście musieli coś pozmieniać i nigdzie nie wyświeltlają się znaki polskie, trzeba ręcznie zmieniać:angryy: Jakbym nie miała co robić... Ale cóż, powoli edytuje....