Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy ślicznego ONka w schronie. Pięknie staje jak rasowy!!! niestety na fotkach nie chciał uszu postawić,ale tak normalnie to stoją na baczność:)
To mega wariat nieokrzesany. Nie umie chodzić na smyczy, on nie chodzi...on skacze i galopuje:)niezły świr z niego, a jak uwielbia zabawy z piłeczką:loveu::loveu: w boksie było szaleństwo gdy przyniosłam mu zabawkę:)

a ten psiak odnalazł panią :) co prawda bardzo niemiła,ale zawsze własna:)okazało się że miał czipa:)Na początku go nie poznała i wyrzekała się,ale po sprawdzeniu czipa nie miała wyjścia,a i pies przypomniał sobie o niej i odtańczył radość:) piesek wrócił do Zgierza,skąd przybył:)

Posted

Jeśli któryś poszedł do adopcji, to pisać;)

Fela - młodziutka suczka, wesoła i towarzyska, chętna do zabaw. Dobrze radzi sobie na smyczy. Mała, drobna w typie terrierka. Lubi być brana na ręce. Zgodna z innymi psami/suczkami. Nie umie zostawać sama w domu.

Galeria

Suczka, młodziutka, myślę, że ma ok. roku. Wesoła, towarzyska, uwielbia pieszczoty. Żywiołowa, ale mądra. Ktoś uczył jej komendy siad i leżeć, naprowadzona smakołykiem bezbłędnie je wykonuje. Zgodna z innymi psami. Malutka, chociaż na zdjęciach aż tak tego nie widać.

Galeria

Posted

Sarenka - małe psie ADHD które myśli, że jest duże:evil_lol: Suczka drobniutka i malutka. Zgoda w boksie z innymi psami, na spacerze non stop je obszczekuje, gania i podgryza. Mniej cierpliwy pies by ją zjadł. W miejscu to to nie ustoi, zrobienie jej zdjęcia graniczy z cudem. Lubi pieszczoty, w miarę dobrze chodzi na smyczy. Wesoła, przyjacielska.

Posted

Nieduża, wesoła suczka. Żywiołowa, chętna do zabaw, również z innymi psami. Młoda, ok. roku. Całkiem dobrze radzi sobie na smyczy. Przyjacielska pieszczocha.

Kolejna mała suczka. Wesoła, przyjacielska. Zgodna z innymi psami. Również młoda. Umie chodzić na smyczy.

Posted

Nieduża suczka, młoda. Wesoła, żywiołowa ale nie nadpobudliwa. Chętna do zabaw i pieszczot. Zgodna z innymi psami, dobrze radzi sobie na smyczy.

Galeria

Trzeba wymyślić im jakieś imiona i poogłaszać. Jest cała masa kanapowych małych psiaków:( W większości to suczki...

Wybiera się ktoś jutro do schronu?

Posted

allegro i fotki psiaków świetne!! słońce + liście to genialne połączenie!!

tej suni nie ma już w schronie,sama ją wyadoptowałam:) pewna na 100% nie jestem bo inaczej tu wyszła na fotkach

Posted

kasia14 napisał(a):
To znaczy, że wszystkie asty mają już allegro? Swoją drogą, kto jest autorem tej pięknej astowo- jesiennej sesji? Pięknie powychodziły:loveu:

no chyba wszystkie mają :cool3:

jeszcze muszę obfotografować Blake i Sara bo takie nijakie te zdjęcia :evil_lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
no chyba wszystkie mają :cool3:

jeszcze muszę obfotografować Blake i Sara bo takie nijakie te zdjęcia :evil_lol:

No to super!:) W tyg. byłaś w schronie? Ja dziś nie moglam, poza tym pogoda kiepska:shake:

Trzymam kciuku za asty, nie wyobrażam sobie ich zimą w schronie:-( Zresztą jak większości psów...

Posted

Kasia - sesja mojego autorstwa :eviltong:

Bulterier właśnie pojechał do swojego domu ;) Zgubił się na spacerze albo został skradziony w Łodzi, na Smulsku.
Pies ma 1,5 roku i tatuaż. Prawie nie pęknął ze szczęścia :loveu:

Posted

Bulek to pies ;) No nieskromnie muszę przyznać, że to ja do właściciela zadzwoniłam :evil_lol: zbieg okoliczności sprawił że natknęłam się na jego ogłoszenie w gazecie, zadzwoniłam, wszystko się zgadzało i za 15 minut facet był w schronisku.
Bulek pognał gdzieś na spacerze na polach przy Maratońskiej, facet go stracił z oczu i już psa nie było.