piechcia15 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 śliczna ta rotka:( to skąd sie wzięła u nas skoro z łodzi jest? tak o Simińską chodzi Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jakie smutne spojrzenie ma ta rottka . :placz: http://images48.fotosik.pl/219/0be3156f93d890e7.jpg Quote
Fundacja Medor Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja wiem ze ta sunia sie zgubiła p szuka jej bo fundacja rottka obiecała pomoc mam namiary do tej pani Quote
modliszka84 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Fundacja Medor']ja wiem ze ta sunia sie zgubiła p szuka jej bo fundacja rottka obiecała pomoc mam namiary do tej pani[/QUOTE] komu się niby zgubiła :cool1:? Quote
Fundacja Medor Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mój telefon 501686 966 Izabela Gałęcka "[email protected], mail ta p ja łapała jak biegała po polach miał pilnowac ja portier bo transport z fundacji rottka juz był załatwiony by ja zabrac niestety sunia nawiała Quote
piechcia15 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 dziewczyny POMOCY!!! to maltretowane szczenie śpi na dworze bez dachu nad głową :placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13435872#post13435872 to sprawa na wczoraj!! Quote
piechcia15 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 mamy ślicznego ONka w schronie. Pięknie staje jak rasowy!!! niestety na fotkach nie chciał uszu postawić,ale tak normalnie to stoją na baczność:) To mega wariat nieokrzesany. Nie umie chodzić na smyczy, on nie chodzi...on skacze i galopuje:)niezły świr z niego, a jak uwielbia zabawy z piłeczką:loveu::loveu: w boksie było szaleństwo gdy przyniosłam mu zabawkę:) a ten psiak odnalazł panią :) co prawda bardzo niemiła,ale zawsze własna:)okazało się że miał czipa:)Na początku go nie poznała i wyrzekała się,ale po sprawdzeniu czipa nie miała wyjścia,a i pies przypomniał sobie o niej i odtańczył radość:) piesek wrócił do Zgierza,skąd przybył:) Quote
kasia14 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jak można nie poznać własnego psa??:-o A ONek piękny, to ten co jest w boksie hotelowym? Quote
piechcia15 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 tak nie poznała bo posiwiał chłopak ze stersu i brudu:) ja sama się zawahałam :) Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jeśli któryś poszedł do adopcji, to pisać;) Fela - młodziutka suczka, wesoła i towarzyska, chętna do zabaw. Dobrze radzi sobie na smyczy. Mała, drobna w typie terrierka. Lubi być brana na ręce. Zgodna z innymi psami/suczkami. Nie umie zostawać sama w domu. Galeria Suczka, młodziutka, myślę, że ma ok. roku. Wesoła, towarzyska, uwielbia pieszczoty. Żywiołowa, ale mądra. Ktoś uczył jej komendy siad i leżeć, naprowadzona smakołykiem bezbłędnie je wykonuje. Zgodna z innymi psami. Malutka, chociaż na zdjęciach aż tak tego nie widać. Galeria Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sarenka - małe psie ADHD które myśli, że jest duże:evil_lol: Suczka drobniutka i malutka. Zgoda w boksie z innymi psami, na spacerze non stop je obszczekuje, gania i podgryza. Mniej cierpliwy pies by ją zjadł. W miejscu to to nie ustoi, zrobienie jej zdjęcia graniczy z cudem. Lubi pieszczoty, w miarę dobrze chodzi na smyczy. Wesoła, przyjacielska. Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nieduża, wesoła suczka. Żywiołowa, chętna do zabaw, również z innymi psami. Młoda, ok. roku. Całkiem dobrze radzi sobie na smyczy. Przyjacielska pieszczocha. Kolejna mała suczka. Wesoła, przyjacielska. Zgodna z innymi psami. Również młoda. Umie chodzić na smyczy. Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nieduża suczka, młoda. Wesoła, żywiołowa ale nie nadpobudliwa. Chętna do zabaw i pieszczot. Zgodna z innymi psami, dobrze radzi sobie na smyczy. Galeria Trzeba wymyślić im jakieś imiona i poogłaszać. Jest cała masa kanapowych małych psiaków:( W większości to suczki... Wybiera się ktoś jutro do schronu? Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Świderek Świderek - łaciaty młody amstaf (809180991) - Aukcje internetowe Allegro Lord Lord - piękny i dostojny pitbull red nose (809169229) - Aukcje internetowe Allegro Lejdi Lejdi - urocza amstaf ka szuka domu (809160117) - Aukcje internetowe Allegro Blake Blake - mix amstaf wyrzucony jak śmieć (808565454) - Aukcje internetowe Allegro Sara http://allegro.pl/item809188489_sara_drobna_i_niesmiala_amstaf_ka.html Quote
piechcia15 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 allegro i fotki psiaków świetne!! słońce + liście to genialne połączenie!! tej suni nie ma już w schronie,sama ją wyadoptowałam:) pewna na 100% nie jestem bo inaczej tu wyszła na fotkach Quote
kasia14 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 super allegro:) Świderka pamiętam jak trafił:( Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jeszcze allegro Mańka po liftingu Czarny łagodny amstaf Maniuś (806841896) - Aukcje internetowe Allegro najwięcej wejść ma Lord - 40 w ciągu kilku godzin. psiaki mają jeszcze ogłoszenia na innych portalach zrobione przez dziewczyny z astowego forum. Quote
kasia14 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To znaczy, że wszystkie asty mają już allegro? Swoją drogą, kto jest autorem tej pięknej astowo- jesiennej sesji? Pięknie powychodziły:loveu: Quote
modliszka84 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 kasia14 napisał(a):To znaczy, że wszystkie asty mają już allegro? Swoją drogą, kto jest autorem tej pięknej astowo- jesiennej sesji? Pięknie powychodziły:loveu: no chyba wszystkie mają :cool3: jeszcze muszę obfotografować Blake i Sara bo takie nijakie te zdjęcia :evil_lol: Quote
kasia14 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 modliszka84 napisał(a):no chyba wszystkie mają :cool3: jeszcze muszę obfotografować Blake i Sara bo takie nijakie te zdjęcia :evil_lol: No to super!:) W tyg. byłaś w schronie? Ja dziś nie moglam, poza tym pogoda kiepska:shake: Trzymam kciuku za asty, nie wyobrażam sobie ich zimą w schronie:-( Zresztą jak większości psów... Quote
modliszka84 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kasia - sesja mojego autorstwa :eviltong: Bulterier właśnie pojechał do swojego domu ;) Zgubił się na spacerze albo został skradziony w Łodzi, na Smulsku. Pies ma 1,5 roku i tatuaż. Prawie nie pęknął ze szczęścia :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 oO . Ze smulska ?! To może nawet jakiś towarzysz spacerkowy Lary .. Dobrze, że ktoś sie po niego zgłosił .. :loveu: A tak wgl to pies czy suczkaa .. Bo nie kojarzę niestety . ; / Quote
modliszka84 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bulek to pies ;) No nieskromnie muszę przyznać, że to ja do właściciela zadzwoniłam :evil_lol: zbieg okoliczności sprawił że natknęłam się na jego ogłoszenie w gazecie, zadzwoniłam, wszystko się zgadzało i za 15 minut facet był w schronisku. Bulek pognał gdzieś na spacerze na polach przy Maratońskiej, facet go stracił z oczu i już psa nie było. Quote
kasia14 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bardzo sie cieszę:):):)! Tą suczkę nazwałam Dosia, zrobiłam jej i Feli ogłoszenia na e-zwierzak.pl Quote
Recommended Posts