kasia14 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jest śliczny. wizyta u weta obowiązkowa..... I odpowiedzialny dom Quote
modliszka84 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Małgorzata Gulczyńska']Madzia, To są ustawienia z facebooka i nie chcę ich zmieniać. Dlatego jest tu moje pełne imię i nazwisko:( Ale na końcu jest Tuszyn:) A to już coś:) P.S Własnie kupiłam buty trekkingowe na następną sobotę (niestety dopiero sobota 08.01.2011) bo ostatnio jeździłam jak gwiazda :/ Czarne, ciężkie trepy za 40 zł na allego. Pewnie pierwszego dnia już je sprawdzę, czy się nadają ;) Mam nadzieję, że będą spox. A propos szczeniąt z suszarni: może powywieszam kilka ogłoszeń u siebie w wiosce cudów? Nie wszyscy korzystają z netu. Co Wy na to?[/QUOTE] Dobre buty nie są złe ;) Grunt to nie chodzić do schronu w japonkach :D Ja myślę, że nie jest dobrym pomysłem wywieszać ogłoszeń na wsi (bo rozumiem że to o Tuszyn chodzi?). Bo wiemy jakie są warunki dla psów na wsiach (może nie w Tuszynie, ale wątpie)... Quote
piechcia15 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 masz coś do japonków?? :diabloti: mam wrażenie że pijesz do mnie :loveu: a może w Tuszynie są same wypasione wille z ful kasą? :loveu: to dopisz Gocha w nawiasie że burakom psów nie dajemy :eviltong: zrób jak uważasz a my i tak wybierzemy najlepszy, a nie pierwszy lepszy:loveu::cool3: a apropo japonków, powiem wam coś obrzydliwego :cool3: ostatnio wyciągnęłam sobie z TEJ nogi 1cm kawałek japonka :evil_lol:ten który pręt wepchnął...4 miesiące temu :eviltong: i nóżka pięknie zdrowieje w związku z tym alarm odwołany i będę chodziła do schronu aż padnę :diabloti::diabloti::diabloti: albo wlezę na coś innego lewą nogą :grin::grin::grin::bigcool: Quote
kamil16 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 wesolych swiat dla wszystkich ciotek sklada szyper i maja Quote
modliszka84 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ooo Kamil, dawno Cię nie było u nas :) co tam u Szypera? Miałyśmy go odwiedzić, ale czasu coraz mniej ... Quote
kamil16 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 wszystko ok apetyt mu dopisuje ......... Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ktoś TU Chciał banerr [URL="http://www.dogomania.pl/threads/101446-Pabianicki-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-og%C5%82oszenia-allegro-potrzeby-i-inne-aktualno%C5%9Bci-str.1"][IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m610/anita_powiat/pabianice1.jpg[/IMG][/URL] Quote
piechcia15 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 ale superowy:)wklejam od razu:) przydałby sie jeszcze jakiś mały, bo taki dużo miejsca zajmuje. Kamil kiedyś przesyłał mi fotki Szypera i jego towarzyszki...szczerze to nie odróżniam jednego od drugiego:) Quote
anita_happy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 piechciu..teraz to nie ma sensu robić malusich banerów..bo mozna tylko dwa wklejać - na więcej dogo nie pozwoli...2 banerki /suma max pxl. 500/ Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='anita_happy']piechciu..teraz to nie ma sensu robić malusich banerów..bo mozna tylko dwa wklejać - na więcej dogo nie pozwoli...2 banerki /suma max pxl. 500/[/QUOTE] Trzy banerki można, z czego oczywiscie od razu skorzystałam. Quote
kasia14 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Aga pewnie pamiętasz jeszcze Kalinke, starszą sunie mix.owczarka belgijskiego? Odeszła jakiś czas temu za TM, niestety nie sama, musieli jej w tym pomóc:( Bardzo długo chorowała, szczególnie na nerki. Natomiast Niko, adoptowany przez nich rok temu, jakoś właśnie w Wigilię chyba jak dobrze pamiętam go wiozłyśmy do nich ma się dobrze, wszystko ok u niego. Quote
modliszka84 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 oczywiście że pamiętam Kalinkę i Niko... przykro że Kalinki nie ma już na tym świecie, to była taka wspaniałą sunia. Zresztą gdyby nie ta adopcja to już dawno byłaby za TM.... :( A Niko był zawieziony rok temu, dokłądnie rano w Wigilię, taki mu się prezent trafił. Czy ta pani nie myśli nad towarzyszem dla Niko...? Quote
kasia14 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='modliszka84']oczywiście że pamiętam Kalinkę i Niko... przykro że Kalinki nie ma już na tym świecie, to była taka wspaniałą sunia. Zresztą gdyby nie ta adopcja to już dawno byłaby za TM.... :( A Niko był zawieziony rok temu, dokłądnie rano w Wigilię, taki mu się prezent trafił. Czy ta pani nie myśli nad towarzyszem dla Niko...?[/QUOTE] Wiesz co, nie miałam okazji zapytać, ale myślę, że jeżeli się zdecyduje to napewno się o tym dowiemy. Może chcą trochę odpocząć zanim wezmą kolejnego? W końcu Kalina bardzo długo chorowała przez co pochłonęła masę kasy. Ale miała dużo szczęścia, bo w sumie wzięli ją w ostatniej chwili. W każdym razie niedługo napomknę, że psiaki czekają, bo dom dobry, szkoda, żeby się 'marnował'... Quote
piechcia15 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 zapraszam wszystkie ciotki klotki do burzy mózgów w sprawie małego yorkowego szczyla [url]http://www.dogomania.pl/threads/199054-*Pabianice*-szczeniak-yorka-skatowany-i-wawalony-na-ulic%C4%99.Szukamy-DS?p=16003735#post16003735[/url] Quote
piechcia15 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 zobaczcie na te cuda które sie urodziły bezdomne... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/199127-*Pabianice*-bezdomna-CUDNA-sunia-oszczeni%C5%82a-sie-w-lecznicy-SZUKAMY-DS-DT?p=16009800#post16009800[/URL] Quote
kasia14 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Życzę wszystkim, żeby rok 2011 był lepszy od obecnego, który, przynajmniej dla mnie, był beznadziejny. Psom wspaniałych, nowych domów... A wam dziewczyny dużo szczęścia i cierpliwości ;) Quote
piechcia15 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 dzięki i wzajemnie, a ja nam życzę jak najmniej psiej pracy :( Quote
izolda27 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję i ja:) I oby ten nowy był lepszy ,oby tylko nie zapeszyć:) Nawzajem życzę wszystkim szczęścia,zdrówka i miłości. A zwierzątkom szczęśliwego znalezienia ,kochających domków. Quote
*zaba* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Przepraszam, ze zasmiecam, ale... [quote name='gusia0106'][SIZE=4]Kochani, potrzebna nam pomoc. Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie: [/SIZE] [COLOR=red][SIZE=4]Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ. Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach. Ares wygląda tak:[/SIZE] [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1206/dsc00881q.jpg[/IMG] [SIZE=4]Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny. Kontakt do właścicielki: [B]PANI LUCYNA 798 656 937 lub do mnie GUSIA 510 833 888 [/B][/SIZE] [/COLOR][/QUOTE] I wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok. Quote
piechcia15 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 czy któraś z dam wybiera się w sobotę do schronu?? Niemcy przyjeżdżają więc nie można od rana podziałać, tylko deczko później. ja i Gocha będziemy a wyyy?? Quote
izolda27 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Madzia chętnie bym się z wami wybrała dam ci znać tylko czy będę mogła to się dogadamy [B][COLOR=red]mogę???[/COLOR][/B] Quote
piechcia15 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 możesz możesz tylko grube majtki włóż:) Quote
Belka g-g Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Może i ja bym się dołączyła. A której zbiórka?;) Quote
piechcia15 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 może być o 11. Tylko uprzedzam głównie wyprowadzamy silne i duże psy, a nie słodkie i malutkie, które sa upchane w boksach ogólnych. Quote
Belka g-g Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='piechcia15']może być o 11. Tylko uprzedzam głównie wyprowadzamy silne i duże psy, a nie słodkie i malutkie, które sa upchane w boksach ogólnych.[/QUOTE] Moja Liza też nie maleństwo (30kg), a i ja nie ułomek dziewczynka;) Myślę, że dam radę! Quote
Recommended Posts