Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Małgorzata Gulczyńska']Madzia,

To są ustawienia z facebooka i nie chcę ich zmieniać. Dlatego jest tu moje pełne imię i nazwisko:(
Ale na końcu jest Tuszyn:) A to już coś:)

P.S Własnie kupiłam buty trekkingowe na następną sobotę (niestety dopiero sobota 08.01.2011) bo ostatnio jeździłam jak gwiazda :/
Czarne, ciężkie trepy za 40 zł na allego. Pewnie pierwszego dnia już je sprawdzę, czy się nadają ;)
Mam nadzieję, że będą spox.

A propos szczeniąt z suszarni: może powywieszam kilka ogłoszeń u siebie w wiosce cudów? Nie wszyscy korzystają z netu. Co Wy na to?[/QUOTE]

Dobre buty nie są złe ;)
Grunt to nie chodzić do schronu w japonkach :D

Ja myślę, że nie jest dobrym pomysłem wywieszać ogłoszeń na wsi (bo rozumiem że to o Tuszyn chodzi?). Bo wiemy jakie są warunki dla psów na wsiach (może nie w Tuszynie, ale wątpie)...

Posted

masz coś do japonków?? :diabloti: mam wrażenie że pijesz do mnie :loveu:

a może w Tuszynie są same wypasione wille z ful kasą? :loveu: to dopisz Gocha w nawiasie że burakom psów nie dajemy :eviltong: zrób jak uważasz a my i tak wybierzemy najlepszy, a nie pierwszy lepszy:loveu::cool3:

a apropo japonków, powiem wam coś obrzydliwego :cool3: ostatnio wyciągnęłam sobie z TEJ nogi 1cm kawałek japonka :evil_lol:ten który pręt wepchnął...4 miesiące temu :eviltong: i nóżka pięknie zdrowieje w związku z tym alarm odwołany i będę chodziła do schronu aż padnę :diabloti::diabloti::diabloti: albo wlezę na coś innego lewą nogą :grin::grin::grin::bigcool:

Posted

ktoś TU Chciał banerr

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/101446-Pabianicki-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-og%C5%82oszenia-allegro-potrzeby-i-inne-aktualno%C5%9Bci-str.1"][IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m610/anita_powiat/pabianice1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

ale superowy:)wklejam od razu:) przydałby sie jeszcze jakiś mały, bo taki dużo miejsca zajmuje.

Kamil kiedyś przesyłał mi fotki Szypera i jego towarzyszki...szczerze to nie odróżniam jednego od drugiego:)

Posted

[quote name='anita_happy']piechciu..teraz to nie ma sensu robić malusich banerów..bo mozna tylko dwa wklejać - na więcej dogo nie pozwoli...2 banerki /suma max pxl. 500/[/QUOTE]

Trzy banerki można, z czego oczywiscie od razu skorzystałam.

Posted

Aga pewnie pamiętasz jeszcze Kalinke, starszą sunie mix.owczarka belgijskiego? Odeszła jakiś czas temu za TM, niestety nie sama, musieli jej w tym pomóc:( Bardzo długo chorowała, szczególnie na nerki. Natomiast Niko, adoptowany przez nich rok temu, jakoś właśnie w Wigilię chyba jak dobrze pamiętam go wiozłyśmy do nich ma się dobrze, wszystko ok u niego.

Posted

oczywiście że pamiętam Kalinkę i Niko... przykro że Kalinki nie ma już na tym świecie, to była taka wspaniałą sunia. Zresztą gdyby nie ta adopcja to już dawno byłaby za TM.... :(

A Niko był zawieziony rok temu, dokłądnie rano w Wigilię, taki mu się prezent trafił.
Czy ta pani nie myśli nad towarzyszem dla Niko...?

Posted

[quote name='modliszka84']oczywiście że pamiętam Kalinkę i Niko... przykro że Kalinki nie ma już na tym świecie, to była taka wspaniałą sunia. Zresztą gdyby nie ta adopcja to już dawno byłaby za TM.... :(

A Niko był zawieziony rok temu, dokłądnie rano w Wigilię, taki mu się prezent trafił.
Czy ta pani nie myśli nad towarzyszem dla Niko...?[/QUOTE]
Wiesz co, nie miałam okazji zapytać, ale myślę, że jeżeli się zdecyduje to napewno się o tym dowiemy. Może chcą trochę odpocząć zanim wezmą kolejnego? W końcu Kalina bardzo długo chorowała przez co pochłonęła masę kasy. Ale miała dużo szczęścia, bo w sumie wzięli ją w ostatniej chwili. W każdym razie niedługo napomknę, że psiaki czekają, bo dom dobry, szkoda, żeby się 'marnował'...

Posted

zapraszam wszystkie ciotki klotki do burzy mózgów w sprawie małego yorkowego szczyla
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199054-*Pabianice*-szczeniak-yorka-skatowany-i-wawalony-na-ulic%C4%99.Szukamy-DS?p=16003735#post16003735[/url]

Posted

zobaczcie na te cuda które sie urodziły bezdomne...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/199127-*Pabianice*-bezdomna-CUDNA-sunia-oszczeni%C5%82a-sie-w-lecznicy-SZUKAMY-DS-DT?p=16009800#post16009800[/URL]

Posted

Życzę wszystkim, żeby rok 2011 był lepszy od obecnego, który, przynajmniej dla mnie, był beznadziejny. Psom wspaniałych, nowych domów... A wam dziewczyny dużo szczęścia i cierpliwości ;)

Posted

Dziękuję i ja:) I oby ten nowy był lepszy ,oby tylko nie zapeszyć:) Nawzajem życzę wszystkim szczęścia,zdrówka i miłości. A zwierzątkom szczęśliwego znalezienia ,kochających domków.

Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale...

[quote name='gusia0106'][SIZE=4]Kochani, potrzebna nam pomoc.
Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie:

[/SIZE] [COLOR=red][SIZE=4]Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ.

Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach.
Ares wygląda tak:[/SIZE]

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1206/dsc00881q.jpg[/IMG]

[SIZE=4]Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny.

Kontakt do właścicielki:

[B]PANI LUCYNA 798 656 937

lub do mnie

GUSIA 510 833 888
[/B][/SIZE] [/COLOR][/QUOTE]

I wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok.

Posted

[quote name='piechcia15']może być o 11. Tylko uprzedzam głównie wyprowadzamy silne i duże psy, a nie słodkie i malutkie, które sa upchane w boksach ogólnych.[/QUOTE]

Moja Liza też nie maleństwo (30kg), a i ja nie ułomek dziewczynka;)
Myślę, że dam radę!