Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie Belka że wpadłaś dziś do nas:) miło było cie poznać i poszerzyć grono o wolontariusza PEŁNOLETNIEGO:d

DO NIEMIEC POJECHAŁY DZIŚ:
Lucuś, Biedronka, Duszek, Buba, Tula, Smyk, Lolka. Ale wydawało mi się że dziś widziałyśmy Smyka w kwarantannie, chyba że są dwa podobne beżowe psiaki.
I do adopcji poszedł owczarek Szeryf

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekaj czekaj, jeszcze trochę i skończy się wypominanie mi, że ja NIEpełnoletnia ;P Jakby w życiu nie było ważniejszych rzeczy ;)

A mnie znowu nie było, ciągle coś, zresztą nieważne, eh:( Cieszę się, że Duszek i Biedronka pojechały, niech im się wiedzie na zachodzie;)

A na Grzesia się jednak nie zdecydowali?:(

Posted

modliszka84 napisał(a):
Kaśka to my z wielką niecierpliwością czekamy na tą 18-tkę :P

Hym, a to dlaczego? :) Ja wam powiem, że wcale się nie cieszę, w sumie, to jedyny plus jaki w tym widzę to możliwość posiadania prawka a co za tym idzie poruszania się samochodem (zakładając, że będę miała czym jeździć), bo mam zdecydowanie dość łażenia szczególnie zimą wieczorem....

Posted

piechcia15 napisał(a):
pod warunkiem że zdasz :evil_lol::evil_lol:

a z to 18-nastką to piłam raczej do dnia dzisiejszego. Sponsorem dzisiejszego dnia była Pełnoletność:) :evil_lol:

kiedyś zdam ;)
Jak w schronie sytuacja wygląda? Było trochę adopcji? Posylwestrowe zguby już poodbierane? :(

Posted

[quote name='piechcia15']fajnie Belka że wpadłaś dziś do nas:) miło było cie poznać i poszerzyć grono o wolontariusza PEŁNOLETNIEGO:d

Mnie też było miło:) Mam nadzieję, że będę mogła pomóc, a nie tylko wpadać;) Jeśli chodzi o pełnoletniość to pozostawię bez komentarza:lol:

Posted

i na koniec pudel...który ma chyba 100 lat i jeśli w ciągu kilku dni nie znajdziemy mu lokum to będzie uśpiony. Nie wiadomo czy widzi, czy słyszy, prawie nie wstaje... Ogólnie rzecz biorąc w schronisku wegetuje...

Posted

Felek wrócił po 2 latach do schroniska :(:( Ja się chyba zastrzelę.
Felek był w schronisku chyba ze 2 lata (może 2006-2008), początkowo bardzo nieufny, nie lubił mężczyzn. Potem bardzo wesoły, przyjazny piesek, uwielbiał spacery, trawę. Nikt go nie chciał, żadnego zainteresowania. W końcu został adoptowany, adopcja ze schroniska. To było na jesień 2008.

19.01.2011. Felek wrócił do schroniska. Nie wiem z jakiego powodu, nawet go nie zauważyłam dziś w schronisku, zobaczyłam teraz na stronie...

Felek kiedyś:

Felek teraz: