Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Agnisia a kto jedzie?seter z autyzmem?:P
Noo to 0,5l Bolsa się należy na zlocie niestety:)odezwij się na gg i zdaj sprawozdanie co z moim ulubionym Labem się dzieje:)Którego uczyłem aportować:P[/quote]

Odezwałabym się gdybym miała internet (a mówiłam ojcu, żeby nie kłucił się z zarządem neostrady i zapłacił im tyle ile chcą...). :roll:

Twój ulubiony lab (i mój też :-() szuka domu w którym będą ją kochać, ale i z nią pracować.

A z tym Bolsem to wcale nie taka oczywista sprawa, bo zakład był o to, czy Axa zostanie asistem. No i asystowała przez ponad miesiąc. Więc to wcale nie takie oczywiste, że dostaniesz flaszkę ;P.

Wiem już na 100% jakie psy z nami jadą. A więc: goldenka Soul, seterka Zuza i kundel Feliks. Będziemy mieli własny domek, więc nie będzie już problemu, że psów nie da się uciszyć, bo najwyżej będą w domku siedzieć.

Posted

Aga a nie możesz wziąć Axy do siebie znów:( Moja labunia uczyłem ją aportować walnęła mi kijem tak ,że krew się lała hehe;) Szkoda ,że jej się nie udało .A może i lepiej ,bo dla tak aktywnego psa wolny krok przy wózku to byłby dramaat...
Flaszkę i tak widze:P

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']hehe, no właśnie
Dzisiaj właśnie kupiłyśmy bilety do Wronek, ale ciekawe jak stamtąd sie mamy dostać?
Wie ktoś?[/quote]

Podobno Komar ma mieć samochód i wozić jeśli zrzuta na paliwo będzie.... coś tam kiedyś było ale to z 100 stron temu

Posted

[quote name='olekg18']Możesz przyjechać na 2dni do domku.Np. Rinuś jedzie na 3dni(2 noce).Tylko musisz się dogadać czy ktoś cię na dostawkę [I][B]weźmie.[/quote]
dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo mnie Olek kocha i chce żebym z nim spała :evil_lol:[/B] [/I]

Posted

[quote name='olekg18']Aga a nie możesz wziąć Axy do siebie znów:( Moja labunia uczyłem ją aportować walnęła mi kijem tak ,że krew się lała hehe;) Szkoda ,że jej się nie udało .A może i lepiej ,bo dla tak aktywnego psa wolny krok przy wózku to byłby dramaat...
Flaszkę i tak widze:P[/quote]

Ona już nie jest aktywnym labem :eviltong:. Tzn, jest, ale tylko w odpowiednich momentach. Odpadła bo przy zmianie właściciela próbuje nowych rzeczy, których nigdy nie próbowała wcześniej, co może być niebezpieczne dla osoby na wózku.

Nie mogę wziąć jej do siebie, bo po co robić psu dwa razy rozstanie z właścicielem. Mogę ją przywieźć na zlot, jeśli ty ją weźmiesz :eviltong:. Aportuje, nie zżera świństw z ziemi, nie drze paszczy. No złoty pies normalnie :cool3:. Może weźmiesz ją zamiast tej flaszki? :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']obsesja zakończyła się wraz z wyjazdem rose :lol: Komar chyba też gdzies pojechał :eviltong:
hehe :lol:[/quote]

[quote name='Rinuś'][I][B]szpiegować Rose :evil_lol:[/B][/I][/quote]

[quote name='Mysia_']już tak nie chciałam w to wnikać :diabloti:[/quote]

Nikt_mnie_nie_szpieguje:eviltong:Komar_pojechał_na_miesiąc_do_lasu:eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Agnisia nawet nie wiesz jakbym chciał.Axa to złoto nie pies:)I jedyny Lab którego lubie:)[/quote]
Czyli nie lubisz Brutusa należącego do niejakiej Kasi... ? :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Agnisia nawet nie wiesz jakbym chciał.Axa to złoto nie pies:)I jedyny Lab którego lubie:)[/quote]

[quote name='baffi2']Czyli nie lubisz Brutusa należącego do niejakiej Kasi... ? :evil_lol:[/quote]
[I][B]Mojego Brutusa jeszcze nie zna na żywo ,ale po zlocie go pokocha :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='wiq']tragedyja :evil_lol:

a jeszcze na trzeźwo będę to musiała znosić, bo psów trzeba pilnować :diabloti:[/quote]

ja naszczeście nie biora adnej mojej besti :diabloti: mogę pić ile wlezie :evil_lol: W koncu nalezy mi się urlop z prawdziwego zdarzenia :eviltong: