Asia & Ginger Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='rose']Mada + brat całośc zapłacona;)[/quote] Już zaczerwieniam. :p [quote name='Macho']Ja czytałam wątek, ale dawno ;) teraz nie ogarnę tylu stron za jednym razem... są jeszcze wolne miejsca?[/quote] [quote name='Ana_Zbyska']No ja też zapytam, czy są jeszcze wolne miejsca? Bo byśmy z Macho chętnie dołączyły:lol:[/quote] [quote name='Macho']To bardzo proszę dopisać Macho+ Piesior ;) I Ana też + piesior ;) :laola:[/quote] [quote name='Ana_Zbyska']Czyli Machoo.....jadymyyyy!!:laola:[/quote] Zapisuję.:p Rozumiem, że na domki. :cool3: [quote name='KaRa_']i coś o pieskach czy są łagodne bo tylko takie mogą jechać na zlot, i wasz wiek jesli decydujecie się na domek;)[/quote] Właśnie dziewczyny, jakie psiaki bierzecie, bo chciałabym wrzucić do spisu. :cool3: I skąd jedziecie? [quote name='Mada:)']Super! Tylko czemu się nie czerwienię? :mad: Mam już dość tego różowego... :evil_lol: :eviltong:[/quote] Już Cię zaczerwieniam. :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Taaak, do domku:lol: Ja biorę Newtona:) A Macho Nowinę :) Quote
KaRa_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Taaak, do domku:lol: Ja biorę Newtona:) A Macho Nowinę :)[/quote] Ale jaka rasa? jaki stposunek do psów i ludzi? i jakim Wy jesteście wieku Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Już, już :) Nowina- kundelek, bardzo fajny :eviltong:, lubi ludzi :), stosunku do psów chyba opisywać nie muszę, bo groźne nie mogą jechać ;) Pełnoletnia :) No właśnie, ja też jadę z Bytomia ;) Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Achaaaaaa:oops: Newton jest średnim kundelkiem, baaardzo łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt, wsyztskie toleruje i uwielbia się z Nimi bawić, początkowo troszkę się boi, jak psy podchodzą do Niego, ale po chwili się przekonuje, że nikt Mu krzywdy nie chce zrobić i zaczyna biegać i bawić się z Nimi wspólnie:) Pełnoletnia jestem ;) i będę jechała z Bytomia. ps.Do kiedy trzeba wpłacić całość? Quote
Basia i Barni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :diabloti:[quote name='Macho']Już, już :) Nowina- kundelek, bardzo fajny :eviltong:, lubi ludzi :), stosunku do psów chyba opisywać nie muszę, bo groźne nie mogą jechać ;) Pełnoletnia :) No właśnie, ja też jadę z Bytomia ;)[/quote] [quote name='Ana_Zbyska']Achaaaaaa:oops: Newton jest średnim kundelkiem, baaardzo łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt, wsyztskie toleruje i uwielbia się z Nimi bawić, początkowo troszkę się boi, jak psy podchodzą do Niego, ale po chwili się przekonuje, że nikt Mu krzywdy nie chce zrobić i zaczyna biegać i bawić się z Nimi wspólnie:) Pełnoletnia jestem ;) i będę jechała z Bytomia. ps.Do kiedy trzeba wpłacić całość?[/quote] JAAAAAAAAAAAAAAAAAA NO TO ELEGANCKO ZAS SIE POGODOM- JO JEST Z RUDY A MÓJ SZAC Z BYTOMIA :evil_lol: I JESZCZE PEŁNOLETNI OJOJOJ :diabloti: Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 łoooooo to sie richtig pogodomy :eviltong: A jedziecie autem może? ;) Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No proszę, jak blisko:lol: My z Macho szukamy kogoś, kto może jedzie samochodem i ma wolne miejsce.. Oczywiście zwrot kosztów benzyny gwarantowany;) Quote
KaRa_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dziewczyny a można dokładnie wiedzieć ile macie lat? żeby was dać do domku?;) Quote
baffi2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Napisałyśmy już Asi na pm ;)[/quote] rozumiem że wasz wiek jest tajny...:diabloti: :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ściśle tajny:evil_lol: Nie, to nie żadna tajemnica, tylko, że od razu po zapisaniu się, wysłałyśmy wsyztskie dane Asi;) Quote
Mada:) Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czyżby Ślązacy przeważali na tegorocznym zlocie...? :razz: Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Macho']łoooooo to sie richtig pogodomy :eviltong: A jedziecie autem może? ;)[/quote] jedziemy moim szerszeniem -z tuningiem :crazyeye: [quote name='Ana_Zbyska']No proszę, jak blisko:lol: My z Macho szukamy kogoś, kto może jedzie samochodem i ma wolne miejsce.. Oczywiście zwrot kosztów benzyny gwarantowany;)[/quote] byłoby super ale biore dupnego psa i ten leber sie fest rządzi w aucie -takze jedziemy w full wypasie :shake: [quote name='Mysia_']Kolejne osoby ze Śląska :multi::cool3:[/quote] o tak tak tak - znaczy ja ja ja :oops: [quote name='Mada:)']Czyżby Ślązacy przeważali na tegorocznym zlocie...? :razz:[/quote] nareszcie -śląsk górą :multi: sie przynajmniej pogodom ;) Quote
Macho Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Mada:)']Czyżby Ślązacy przeważali na tegorocznym zlocie...? :razz:[/quote] A czyżby to było jednoznaczne z tym, że Ci którzy nie są ze Śląska nic nie zrozumieją ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam nadzieję, że Was zrozumiem:evil_lol: Macho, biorę lekcje u Henka:lol: Quote
Macho Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Przyda Ci się :eviltong: ktoś jeszcze chętny na korki ? :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 bo ja tyle umiem gadać, choćby wcale, aczkolwiek odkąd w CK urzęduje, dużo się już nauczyłam:) [SIZE=1]mały off top:eviltong:[/SIZE] Quote
Karilka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oj a ja widzę, że będą łącznie prawdopodobnie 3 dobermany:loveu::loveu::loveu:. Super.;) Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 U MNIE 2 LABRADORY - JEDEN MÓJ DRUGI LIDKI :p Quote
baffi2 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kundelków będzie najwięcej :multi: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja widzę na liście jednego i to w dalekim typie;) To skąd te dwa pinczery?? Quote
Recommended Posts