rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To może sami się zacznijcie dopierać do domków, Ci co jeszcze są bezdomni:eviltong: Potem dajcie znać Asi, żeby napisała Wasz skład na 1 stronie;) Quote
M&T Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a ile w jednym domku może być osób? A poza tym pies pinhead'a nie trawi mojego psiaka to już w ogóle nie za dobrze by było mieszkać w jednym domku. Może by jakąś bezdomną dzieffczynkę przygarnąć? :cool3::cool3: :eviltong: Quote
Karilka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czyli mamy sie dobierać do chałupek - ci bezdomni? Zaraz pomyślę....jak mi się rzecz jasna, pomyśleć uda:cool1:. Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='M&T']a ile w jednym domku może być osób? A poza tym pies pinhead'a nie trawi mojego psiaka to już w ogóle nie za dobrze by było mieszkać w jednym domku. Może by jakąś bezdomną dzieffczynkę przygarnąć? :cool3::cool3: :eviltong:[/quote] Domki są 4 lub 5-osobowe. ;) [quote name='Karilka']Czyli mamy sie dobierać do chałupek - ci bezdomni? Zaraz pomyślę....jak mi się rzecz jasna, pomyśleć uda:cool1:.[/quote] Jeśli się z kimś znacie, to po prostu się zgadajcie. Albo dobierzcie tak, zeby psiaki sie ze sobą dobrze czuły. Wszystko zależy od Was. Jeśli sami nie ustalicie składu, wtedy dopiero my Wam pomożemy. ;) Quote
baffi2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='M&T']a ile w jednym domku może być osób? A poza tym pies pinhead'a nie trawi mojego psiaka to już w ogóle nie za dobrze by było mieszkać w jednym domku. Może by jakąś bezdomną dzieffczynkę przygarnąć? :cool3::cool3: :eviltong:[/quote] a może Ty z Karilką się dobierzesz? ;-) Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 3os domek będzie jeszcze wolny, bo my chyba bierzemy jednak 4os, ale to jeszcze nie jest pewne:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='rose']3os domek będzie jeszcze wolny, bo my chyba bierzemy jednak 4os, ale to jeszcze nie jest pewne:eviltong:[/quote] Wiedziałam!!! :diabloti: A kogo bierzecie jeszcze do domku? Bo ja Wam nikogo nie oddam. :eviltong: Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wiedziałam!!! :diabloti: A kogo bierzecie jeszcze do domku? Bo ja Wam nikogo nie oddam. :eviltong:[/quote] A skąd wiedziałaś?:eviltong: Chcieliśmy wziąć Julie, ale ona by przyjechała w czwartek.. Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='rose']A skąd wiedziałaś?:eviltong: Chcieliśmy wziąć Julie, ale ona by przyjechała w czwartek..[/quote] Stąd, że domki 3-osobowe są 1-pokojowe. :diabloti: To chyba musicie wziąć kogoś kto byłby do czwartku. :roll: Quote
M&T Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='baffi2']a może Ty z Karilką się dobierzesz? ;-)[/quote] Jasne, czemu nie? :D :cool3: Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Stąd, że domki 3-osobowe są 1-pokojowe. :diabloti: To chyba musicie wziąć kogoś kto byłby do czwartku. :roll:[/quote] No a z tym będzie problem..:roll: Quote
Karilka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Z Karilką? Ktoś nas chce?:multi::multi::multi: Super! M&T jesli masz psiaka z tych takich energicznych to będziemy mieli przesrane w domku...:shake: Quote
Kora- Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Ja+ pies i domek. ;)[/B][/COLOR] oczywiscie z Martynką czyli M$T wiem że domki trzyosobowe, ale zmieszcze się tak w spiworze :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 witajcie:) mam problem...bede pracowac cale wakacje i nie dostane calego tygodnia urlopu:( i teraz tak...moge wziac na weekend wolne badz na tygodniu...jesli bylby ktos kto by tez chcial do domku tylko na pare dni to ja sie moge dogadac tak zeby sie wymienic:) jakies propozycje? Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Niki-lidka']witajcie:) mam problem...bede pracowac cale wakacje i nie dostane calego tygodnia urlopu:( i teraz tak...moge wziac na weekend wolne badz na tygodniu...jesli bylby ktos kto by tez chcial do domku tylko na pare dni to ja sie moge dogadac tak zeby sie wymienic:) jakies propozycje?[/quote] Hala bodajże chciała przyjechać od czwartku;) Quote
Karilka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 U... czyli już znowu jestem bezdomna:cool1:. Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Kora-'][COLOR=DarkGreen][B]Ja+ pies i domek. ;)[/B][/COLOR] oczywiscie z Martynką czyli M$T wiem że domki trzyosobowe, ale zmieszcze się tak w spiworze :evil_lol:[/quote] Możecie wziąć domek 4 os;) Jeśli jakieś zostały:P Quote
Karilka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oj tam. Nie będe sie wbijać do grupki znajomych:lol:. Quote
Kora- Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A wbij się :evil_lol: takie straszne nie jesteśmy ;D Ja będę spać w śpiworze :)) i już ;)) Widze w avatarze że masz dobermana, ahh uwielbiam dobermany!:) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Przypominam o płaceniu już całych kwot do końca kwietnia;) Quote
rose Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja bym prosiła o małą zmianę w naszym domku:eviltong: [U]Domek nr 2:[/U] KaRa rose Komar bigos Quote
Atkaaaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Kora-']:evil_lol: takie straszne nie jesteśmy ;D[/quote] Oj nie powiedziała bym:diabloti: Kora -sznaucerowaty piłeczowy olbrzym ze specjalnym agentem Mickeyem:ekmm::sg168::evil::evil_lol: Quote
Karilka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ojej! Czyli możemy być w domku 4 osobowym?:lol: Ja mam nie tylko dobermana. Mam też pana Iwana Groźnego - tzn. sznaucerka miniaturowego. Niestety to jest taki mały szajbus i barrrdzo boi sie innych psów przez co nie może raczej jechać:shake:. Spróbuję go komuś wepchnąć na ten tydzień ale jeszcze zobaczymy:roll:... Doberman oj tak.. fajna sprawa. Tyle że to jest okaz nieposłuszny i nie grzeczny, zwłaszcza w razie nie wybiegania. Aktualnie niby ma złamaną łape... jednak w życiu bym tego nie powiedziała patrząc na to ile on biega....:shake: Quote
Mada:) Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Tak dla potwierdzenia: rozumiem, że za siebie i za osobę towarzyszącą muszę dopłacić 260 zł, ponieważ zaliczki już wpłaciłam? ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Kora-'][COLOR=darkgreen][B]Ja+ pies i domek. ;)[/B][/COLOR] oczywiscie z Martynką czyli M$T wiem że domki trzyosobowe, ale zmieszcze się tak w spiworze :evil_lol:[/quote] Dopisuję. :p Czyli jesteście już 3: M&T + osoba i Ty, tak? Dobrze myślę? :cool3: [quote name='Niki-lidka']witajcie:) mam problem...bede pracowac cale wakacje i nie dostane calego tygodnia urlopu:( i teraz tak...moge wziac na weekend wolne badz na tygodniu...jesli bylby ktos kto by tez chcial do domku tylko na pare dni to ja sie moge dogadac tak zeby sie wymienic:) jakies propozycje?[/quote] Niki, będę pamiętać. ;) [quote name='rose']Ja bym prosiła o małą zmianę w naszym domku:eviltong: [U]Domek nr 2:[/U] KaRa rose Komar bigos[/quote] Czyli co, tamten domek się rozsypuje? :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts