Karilka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja też mam dość pisania na temat gossi i jej wymysłów i pomysłów.... Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja nie wiem co mam jeszcze zrobić żebyście mi uwierzyli że nie chce na złe. Widocznie nie pasuje tu :(:(:( Quote
komar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ale to wy zaczeliscie coś pisać na temat psów gosi itp;P a ona sie tylko zapytała cos w sprawie tego psa;) Quote
tusia. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Bo [B]Gossia [/B]po prostu lubi być w centrum zainteresowania :roll::| Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Ja nie wiem co mam jeszcze zrobić żebyście mi uwierzyli że nie chce na złe. Widocznie nie pasuje tu :(:(:([/quote] I przeprazsam za wszystkie off-y:-( Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Ja nie wiem co mam jeszcze zrobić żebyście mi uwierzyli że nie chce na złe. Widocznie nie pasuje tu :(:(:([/quote] I przepraszam za wszystkie off-y:-( Quote
Karilka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ile jeszcze razy będziesz przepraszać?:roll: Quote
Rawa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dziewczyny spokojnie ;) Karliko, myślę, że jeśli chodzi o stwierdzenie Gossi: "I chce kupić Dogue de Bordeaux z rodowodem " to była to odpowiedź na zarzuty dotyczące kupowania przez nią mixów ras bez rodowodu. Wydaje mi się, że poprostu chciała zapewnić, że nie zamierza wspierać w tym momencie pseudohodowli. Nie bronię, a staram się zrozumieć. Gossiu, a tak naprawdę to zastanów się, po co Ci kolejny psiak? Nowe obowiązki, myślę, że powinnaś to lepiej przemyśleć ;) Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 jeej, widzę, że to jest bardziej skomplikowany temat niż myślałam, a że cały czas nie wiem zbyt wiele to po prostu się nie będę wypowiadać ^^'' żeby zmienić temat zapytam tylko kto z trójmiasta jedzie na zlot? :) Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Basia Bonnie się [COLOR=Red][B]czerwieni[/B][/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
baffi2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nie wiem jak wy, ale np. ja nie chciałabym spędzać wolnego czasu z taką osobą jak gossia :shake: Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Rawa']M&T, spis masz w pierwszym poście ;)[/quote] No tak! Sorrki, z głowy mi to wyleciało ^^'' A pytałam się, bo coś mi tak wyszło, że nie mam z kim jechać i może bym znalazła jakąś osobę towarzyszącą :P Quote
Mada:) Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hej, a ile jest jeszcze miejsc w domkach i kiedy lista wpisów zostanie zamknięta? (Pytam z ciekawości :evil_lol:) Quote
Rawa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wrzućcie na luz ;) Gossia ma 11 lat, a Wy mówicie do niej jakby była pseudohodowczynią, która zarabia na rozmnażaniu psów, a matki szczeniąt trzyma w ciasnych kojcach "o chlebie i wodzie". Nie można tak do tego podchodzić. Ja rozumiem, złe pierwsze wrażenie, ale dajcie jej szansę (zaraz pewnie usłyszmy, że już taką dostała, wiem). Jej trzeba pewne rzeczy wytłumaczyć, krzyk i emocje nic nie dają, a tylko sprawę pogarszają. Przypomnijcie sobie jak miałyście 11 lat, zawsze byłyście tak uświadomione? Bo ja w wieku 9 lat kupiłam psa z pseudohodowli i gdyby nie pewne osoby to do tej pory uważałabym, że to nic złego, bo "pies jest do kochania". Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ja wiem, że gdybym dostała psa gdy miałam lat 10-11 to po tygodniu by mi się znudził i bym chciała go oddać, bo wtedy nie zdawałam sobie sprawy z tego jaki to obowiązek. [Dlatego się cieszę, że psa mam dopiero od niedawna^^] Więc myślę, że temat gossi możemy już zostawić ;) Quote
Mada:) Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Rawa ma rację! Przecież każdy uczy się wraz z czasem, przeżytymi doświadczeniami. Gossia ma tylko 11 lat, przed nią ich jeszcze wiele! Jestem pewna, że dogomania uświadomi ją o wszystkim, co dotyczy dobra zwierząt. Ze mną było podobnie i przypuszczam, że z większością dogomaniaków również. Ona to zrozumie, tylko dajcie jej czasu i nie przekreślajcie z góry. ;) Quote
Karilka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Racja. Jednak po co ma pisać tutaj na watku o swoich psach i rozmnażaniu? Niech założy sobie dziewczynka oddzielny wątek... Szkoda psuć nerwów. Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ale przeciez ona ma galerie swoich psow to po co tu wsyztskim sie chwali psami? Ja nie rozumiem takich osob jak ona Quote
Karilka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Na zlot jadą 64 osoby:lol:. W porywach 66 (Hala + TZ). Chyba sporo;). Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale przeciez ona ma galerie swoich psow to po co tu wsyztskim sie chwali psami? Ja nie rozumiem takich osob jak ona[/quote] Nie chwale się tylko pytam. Czy nie będzie wam przeszkadzać:) Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dobra skończcie już z offem:eviltong: Ja proponuję żeby już zacząć tworzyć pozostałe składy w domkach, żeby było wiadomo ile jeszcze i w ilu osobowych domkach miejsc zostało;) Quote
Herspri Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Basia i Barni + Tz i Herspri i Etna + TZ w jednym domku :cool1: Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Basia Barni+TZ - Herspri +TZ = 4os Agnisia +2osoby -(wolne miejsce) - Usia = 5os T&M+osoba - Pinhead = 3os Magdyska25-Karilka-McDzik-Justyna87 = 4os Tak może być? Czy ktoś się nie zgadza? Mówcie śmiało, zawsze to można zmienić;) Ja to tylko tak na szybko ułożyłam;) Jakby został taki skład to mamy jeszcze jeden domek wolny 5 os;) Quote
Atkaaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='rose'] T&M+TZ - Pinhead = 3os [/quote] :crazyeye::crazyeye:Martyna i hmm czyżbym o czymś nie wiedziała? :D I Piotr? Chce zobaczyć ich rekacje:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts